ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от MrGreeny на 2012-07-10 18:11:55
Вашето мнение относно GSL.2012.S03.CodeA.Rd1.Day3.720p.Starcraft.2 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от cheatcat на 2012-07-10 18:29:52
thanks for uploading
публикувано от yik на 2012-07-10 19:42:58
Мерси за ъплоуда. За съжаление коментара на тези двамата е супер непрофесионален, сменят се силно и постоянно говорят за несвързани с играта теми. Коментаторите на код ЕС са много по-добри, ако те коментираха код А и отборните, сигурно щях да гледам повече от тях.
публикувано от treysongs на 2012-07-10 20:04:39
Така е на код А пренебрежително го раздават !
публикувано от chaush на 2012-07-10 21:47:10
Lone Wolf >>>> Wolf + Khaldor,Moletrap,DoA и квито и там да се сетиш. Мерси Грийни : )
публикувано от Twistaa на 2012-07-10 23:01:21
Мен пък Wolf нещо не ме кефи... Особено като беше сам се видя, че прави много грешки, защото не вижда и/или не разбира играта. Няколко пъти вече много ме издразни какви пълни глупости изказва "компетентно".
Ама иначе сте прави, че почнаха да говорят каквото си искат постоянно...
публикувано от gondorm на 2012-07-11 02:19:06
Никой не дразни колкото Khaldor .... Как от нищото извърта темата към Германия незнам..."В Германия това така...на немски това така..." . The Casting Archon си е най-добре. Хем си личи, че разбират играта, хем са доста забавни.
публикувано от yik на 2012-07-11 07:47:06
Да определено тези двамата Wolf и Khaldor ме дразнят, до сега даже не им знаех имената. Просто нямат професионално отношение. Другите двама Tastless и Artosis са много по-добри.
публикувано от dkgray на 2012-07-11 09:42:46
Wolf + Artosis > Tastosis. И двамата могат да анализират, докато Ник, за съжаление, вече и да коментира не може. В повечето случаи повтаря казаното от Artosis, ако пък вземе думата, то ще е за да каже някакви очеИЗвадни неща. Не играе SC2, не се и интересува от SC2 - няма как това да не му се отрази. Ник преди година-година и половина >>> Ник сега. true story.

На мен много ми се ще GOM да вземат Apollo (dApollo) на мястото на Khaldor - коментира и анализира страшно добре.
Да коментира ставащото на екрана може всеки (на мен дори това ми се струва малко излишно), но да анализира - не. Трябват анализатори, не коментатори. От екипа на GOM единствено Artosis и Wolf го могат, но на вторият Khaldor му влияе зле. @chaush добре го е казал - Wolf когато коментира сам > всички останали.
публикувано от chaush на 2012-07-12 00:57:51
dkgray, това което си написал е абсолютната истина.Мислих си да сложа един коментар,относно цялостната ситуация ... Tasteless,dApollo и тнт... Чак е страшно колко еднакво гледаме на нещата :D