ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2011-01-20 01:25:14
Вашето мнение относно Градът може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от LasTCursE на 2011-01-20 23:38:15
Брей.. доживях да ги видя тия субтитри :Д:lol:
публикувано от Jake на 2011-01-21 03:40:25
Аз пък доживях Фъстъците да не уважават труда на другите. Мисълта ми е, че според мен беше по-редно да се даде линк към субтитрите, а не да свалят, преархивират и качат на сървъра ви. Не ме разбирайте погрешно, защото нямам никакви претенции. Разбирам колко минимални усилия съм положил, в сравнение с работата на преводача, но тук беше едно от местата, където се държи на уважението към другите... или греша? Или може би работите само с някои сайтове и преводачи?
публикувано от Fastuka на 2011-01-21 09:29:12
Ако ги добавя като линк, автоматически излиза subs.sab.bz, дори и линкът да е към subsunacs.net, subsland.com или някой друг сайт за субтитри. И не защото аз съм решил да работя с определен сайт и преводач.;) И са преархивирани, защото версията е различна от тая за която са качени в subsunacs.net, а ми е писнало от съобщения от типа "субтитлите не тръгват" и тем подобни. Ако преводачът предпочита да ги добавя като линк, няма проблем, да каже.