ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TheXFilesBG на 2009-12-19 00:42:07
Вашето мнение относно Gospodari.Na.Efira.18.12.2009.TVRip.XviD-TBO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от MiLeN_Bulgaria на 2009-12-19 10:55:48
Мухахаха това са най-големите.Браво рачка Бургас и морето е с тебе само така браво :).:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:.
публикувано от roxisana на 2009-12-19 14:26:00
Съгласна съм - Димитър Рачков и Мария Игнатова са най-готините, най-забавните и най-сладките водещи , разсмиват ме максимално , а Рапончи е просто супер сладко куче ... :blush:
Жалко, че от понеделник водещите се сменят, но няма начин - такъв е признака на предаването да сменя водещите си през 3 месеца ...
Важното е, че Рачков и Мария са заедно в живота и че ще ни забавлавят и в Пълна Лудница - там пада голям смях ... :thumbsup:

Най-вероятно обаче и Рапончи няма да го дават от понеделник - това куче си върви с тях - ама незнам де, дано поне оставят него - Ще видим ... ;)

Благодаря на Ъпа, че продължава да качва това страхотно предаване - Отличен от мен ... :thumbsup:
публикувано от roxisana на 2009-12-19 14:26:44
Забравих да благодаря на ъпа, че продължава да качва това невероятно предаване - имаш отличен от мен ... :thumbsup:
публикувано от viiipeer128 на 2009-12-19 19:56:54
абе roxiana на ко;ко години си бе?!? Супер малоумно коментари вадиш....