ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от tory на 2008-06-29 11:41:13
Вашето мнение относно Gospel of Judas може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от tory на 2008-06-29 18:03:25
Ехааа ама ти си присъствал ли? :yikes:
Я дай още инфо тогава, че ми стана интерсно, к'во друго ти каза Христос? Или първо гледай филма и тогава разкажи...
публикувано от Dimitree на 2008-06-29 17:38:48
хааах :lol: евангелието на юда давало различен поглед хахаха какъв разлиюен поглед бре хехех, Христос казва "Не аз ли избрах вас 12-те и един от шас е Дявол" :lol: световната тъпотия продължава.
публикувано от Alien282 на 2008-06-29 18:15:25
Това филче е същото, което гледахме преди няколко месеца, нали?
публикувано от tory на 2008-06-29 18:25:07
Филма е правен още 2006 година, не зная какво сте гледали преди няколко месеца. В тракера го има и с БГ аудио ако предпочитате, това съм го качила и за чужденците, които както знаете също ползват тракера ;)
публикувано от Dimitree на 2008-06-29 20:01:38
Не се излагай пич :)
John 6:70 Jesus answered them, “Did I not choose you, the twelve, and one of you is a devil?”
Това филмче и по-точно тази книожка представя идеята, че видиш ли, господин юда е добряк, който помага на Христос :lol: Отваряш Библията на Джон 6:70 и вече не си толкова прост, колкото Нешанъл Джеографик :lol::lol::lol:
публикувано от gstg на 2008-06-30 00:39:19
Ако се ограмотите малко , ще знаете ,че всички са писали евангелия и няколко стотин години едни " духовни " лица са избрали кои ще останат и кои ще се махнат. Така и евангелието на ЮДА както и това на МАРИЯ МАГДАЛЕНА остават някак неоткрити и неоценени.
То лошо няма но все пак и ДЖОУЗЕФ СМИТ е писал евангелие и то се приема за истина.
А филма го знам още от тогава.
Не за първи път е качван тук. но 10 за ъплоудера :thumbsup:
публикувано от Dimitree на 2008-06-30 01:49:58
Трагично е как медиите ви въртят на маклия си пръст ... С такива послушни овчици, каквото ви сипят, това сърбате и знаете :lol:
публикувано от Trolltaar на 2008-06-30 13:36:49
Dimitree,
това, че ти четеш, познаваш и цитираш само четирите (преработени и поднесени както духовниците са искали да изглеждат)официални евангелия, не значи, че няма и други. Този филм е за едно от тях, достигнало непреработено (надявам се) до наши дни. И да, естествено ще има различна гледна точка, след като не е окастрено и пренаписано.