ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2008-05-19 03:16:06
Вашето мнение относно Горски водопади може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от elirumenova на 2008-05-20 17:22:29
Благодаря за DVD-то "FL".Много добро филмче.:thumbsup::P
публикувано от maminsladak на 2008-05-20 19:02:24
Ами, някой сега пак ще ме обвини в пристрастност и не знам още какво.
За мен филмът е доста слаб. В бранша има много по-добри изпълнения. Героите играят изключително изкуствено. Личи си, че са аматьори. Сюжетът е стандартен и крайно предсказуем. Гледаш ли този филм, изпитваш чувство, все едно си гледал всички подобни холивудски чекии.

Но едно не може да се отрече - поне откъм качество на лентата е много добре. Поне по моите разбирания.
публикувано от V79 на 2008-05-22 18:41:51
Добере де - едно нещо не ми е ясно.... В сайта има правило да не се пише на латиница - все пак това си е български тракер... ама няма да е лошо да се направи правило и резюметата да бъдат на български - все пак противното означава двоен стандарт, което е кофти. А и така Ъповете (хвала на безвъзмезндия им труд - не ме разбирайте криво) ще си дават труда поне да изгледат това което качват а не да го копват и пействат от чуздоземни тракери ....... :thumbsdown:

Иначе филма е посредствен - ама като за този жанр е що годе..... напълно подкрепям колегата дето е написал в един от горните постове, че гледаш ли този филм все едно си гледал всички - просто нищо нове не може да се види....
публикувано от V79 на 2008-05-22 18:43:01
Добере де - едно нещо не ми е ясно.... В сайта има правило да не се пише на латиница - все пак това си е български тракер... ама няма да е лошо да се направи правило и резюметата да бъдат на български - все пак противното означава двоен стандарт, което е кофти. А и така Ъповете (хвала на безвъзмезндия им труд - не ме разбирайте криво) ще си дават труда поне да изгледат това което качват а не да го копват и пействат от чуздоземни тракери ....... :thumbsdown:
Иначе филма е посредствен - ама като за този жанр е що годе..... напълно подкрепям колегата дето е написал в един от горните постове, че гледаш ли този филм все едно си гледал всички - просто нищо нове не може да се види....