ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamAnime на 2010-05-04 15:58:13
Вашето мнение относно Gintama може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от jokovi4 на 2010-05-04 16:02:13
Оттук насетне релийзите ми ще се качват и тук! Дано онези, които са имали проблеми с други торент тракери и са искали да ползват добрата, стара Арена, да са доволни!
В момента по Гинтама работим аз и HoTeam(по-точно с единият от членовете Прокс, който извършва контрол на качеството). Първите 17 епизоди са тяхно дело, останалите са мое, като в тях получих помощ при редакцията, осигурена от Прокс.
Анимето е изключителна пародия, ирония, хумор и за каквото друго се сетите, свързано със смях.
Не бързайте да ги гледате на един път, че проектът изисква много внимание и време. Репликите са много, хуморът изисква много смислов превод и т.н. Не даваме никакви срокове за другите епизоди!
Приятно гледане от мен и от екипа на HОTeam!
публикувано от jokovi4 на 2010-05-04 16:12:35
Не бързайте да ги гледате на един път, че проектът изисква много внимание и време. Репликите са много, хуморът изисква много смислов превод и т.н. Не даваме никакви срокове за другите епизоди!
Благодаря на Аниме отбора на Арена, които благоволиха да качат торента!
публикувано от RezervenAcc на 2010-05-04 16:19:26
супер си Джокович :thumbsup:
публикувано от farmdvee на 2010-05-04 17:02:08
Пух...изпреварихте ме :D. Но без да обиждам човека, който се е трудил все още предпочитам английските субтитри.
Та да спомена, че скоро ще кача целия Гинтама
публикувано от b0n40 на 2010-05-04 22:13:14
хаха :blink: успех с превода щом имате желание :lol:
в арена май го има целия сериал.
не искам да омаловажавам труда ти, все пак труда си е труд... по-добре изчакайте гугле да пусне API за voice to text recognition-a (при този диалог в сериалчето ще свърши перфектна работа), че 200 епизода не са малко
успех с превода:thumbsup:
публикувано от farmdvee на 2010-05-04 22:45:29
Бончо...ако не ми беше казал да проверя...нямаше да разбера, че вече е качен :(. E, има и други работи за качване
публикувано от b0n40 на 2010-05-07 18:10:21
страхотен превод jokovi4 :)