оффф хитри сте... някой от вас да е гледал въобще 1ви сеозн. За тези, които не са да ви кажа, че той се води "Том първи" разделен на "Глава първа" и "Глава втора" съответно излъчени в края на 2006та и в началото на 2007. Очевидно "Том втори" сщо е предвидено да е разделен, като се получава малка почивка декември-януари. Най-много един-два епизода от първа глава да са прехвърлени във втора заради стачката, но ме съмнява имайки предвид бройката на епизодите ;)
Добре, че гледах трейлъра, че да се сетя как стоят нещата, щото от 2 седмици се плашех, че може да ми спрат сериал...
Да, наистина ще е малко неприятна почивка, но каквото такова и стига сте циврили така са решили така са го направили мен лично ми харесва разделението някак си са го уцелили: първата глава загатва за това какво ще се случи и това кой ще участва разглеждайки героите по 1-2 без те реално да имат кой знае какъв контакт помежду си, а във втората вече всички се събират и започват да "спасяват света" кой как си знае вече доста по-напрегнато...