Така относно Gears of war и всички проблеми с нея-намерих решение!Четете внимателно:
1.Трябва да покривате системните изисквания напално,играта може да бъде подкарана на по-слаби машини от посоченият минимум с цената на отвратително насичане,най-важно е видеото,аз съм на 7600ГС 256МБ ДДР3 и играта работи добре с всичко на макс без включен antialiasing.
2.Свалете последните дарйвери на видеокартите си,независимо дали е ATI или GeForce(между другото играта се държи в пъти по-добре на GeForce картите).
3.Свалете най-новият DirectX9.0c.
4.когато започвате инсталацията изберете опцията More Options за да я инсталирате там където пойскате,а не в C\Program Files.
5.След инсталацията(която е 40 минутна поне!)копирайте крака в папкта Binaries.
6.Вече сте готови да стартирате играта,но преди това свалете онези драйвери за АМД(ако ви ги иска изобщо),лично аз не ги свалих и нямам никакви проблеми,но изборът си е ваш!
7.Направете си задължително Windows Live account или се регистрирайте в xbox.com,не ви трябва задължително оригинален cd key,просто си направетвaccount.
8.Като влезете в играта натиснете Home или F1,от там изберете профила си,без активен профил няма сейвове!
9.Готово!
хаахахахахаха ти направо майтап си направи друже...
ти въобще разбра ли какъв е проблема че тръгваш да обясняваш как се оправя ... то това твойто не е даже помощ ... напъттвие за инсталация ли е какво е ...;)