aimdin, сега играх с овърклокната GTX460 За справка погледнах графиките за натоварването на картата при максимални детайли и 1600х1200. Играта използва PhisX, което означава, че се разчита много на натоварването на видеокартата и по-точно на ядрото. При игра натоварването е 93-99 % , което е рядко срещан случай, освен при игри, разчитащи на PhisX. Въпреки всичко и на мен не ми достигат кадри понякога, особено като почне боя с оръжията. Паметта на видеокартата ми също е натоварена максимално ( моята GTX460 е 768 МБ версия). Така, че видеокартата е от голямо значение при тая игра. Вероятно и процесорът ми смуква доста от кадрите в натоварени сцени. Ти обаче бъркаш нещо. Сравняваш мобилни процесори и видеокарти с настолни. Аз ти дадох линк да видиш, какво се получава при тестовете на лаптопи. Ами те са още под нивото на една средна геймърска машина от 2007 година, та била тя и с Q6600!!! Не бъркай нещата. 10 кадъра като ги увеличиш 50 %, стават 15 и пак не може да се играе.
Що се отнася до колегата, дето му дава грешка...и на мен ми даваше, но си инсталирах пак Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) от тук:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 ОС ми е 32 битова, затова и тегля от там.