ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2013-04-05 23:22:55
Вашето мнение относно Гангстерски отдел може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от eksoldier на 2013-04-06 22:59:10
Нищо впечатляващо, малко повече ефекти. За един път става. За пореден път се убеждавам, че европейското кино е класи над американските "шедьоври"! Шон Пен ми е от любимите, но са го вкарали в кофти филм.
публикувано от gataka на 2013-04-07 13:07:43
Филмът си е супер.

Но тия американци ... То сеедно сте събрали 5 супер героии начело с SuperMan. Те са 5 човека, бандитите 100, и естествено избиват всички без драскотини. То не беше чудо, небеше нещо. Тия са безсмъртни.
публикувано от mrspirit на 2013-04-08 13:34:41
Те може да са пет, но не забравяй, че не са случайни хора. Главният герой е обучаван в Camp X. Освен това са и ветерани от войната. Всичко е в реда на нещата.
публикувано от gataka на 2013-04-09 23:38:37
Мисля че не си гледал филма ... В реда на нещата, то на моменти може да се смееш на "безсмъртието им".

Някой им хвърля динамит въху колата и те имат 10 секунди, да счупят предния джам, да го вземат да го хвърлят. На пичовете от другия отбор динамита падна на земята за една секунд и човека неможе и да каже къг преди да гръмне.

Ти на сцената на стълбите гледа ли какво стана, той залегна на стапълата пред двама гангстера с картечници, и него уцелиха от 10 метра.

Като цяло филма е хубав, но са се поувлякли.
публикувано от mrspirit на 2013-04-10 16:37:04
Гледал съм го аз. Сцената в колата е с гранати (Model 24 Stielhandgranate), а не динамит. Те принципно имат 5 секунди време за задействане, но може лошите да се уцелили дефектна граната. :) Както и да е, филмът на мен ми хареса, вярвам ще се хареса и на други.