ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2011-02-10 22:46:26
Вашето мнение относно Ганди може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от theGoodGOD на 2011-02-10 23:46:33
Велик Човек!
публикувано от theGoodGOD на 2011-02-11 22:45:16
Нека пребъде ARENABG.com! Или както и да се нарича след време. theGoodGOD не е име или профил, а представя една далновидна и високоинтелигентна персона. Много се мразя като човек, поради отрицанието на държавните институции да погледнат обективно на проблемите и възможностите на отделния индивид да се труди и да се опитва да постигне стантарта на живот, който заслужава. Ужасен съм и обмислящ отричането ми от народността българска, унизен съм и принизен до степен на себеотричане. Отричане от рода ми, от езика ми, от народността ми, от религията ми, от живота ми. Живот на роб! Мъж с IQ > 300 p. , нещо невиждано, "но наричащ себе си просто човек", недостоен да се нарече "Българин", просто защото интелигентността в тези дни няма стойност. Това, което защитавам може да се оцени от малцина. Съжалявам, че няма да служа на българския народ, дори и да се опитвам. Той не желае да ме оцени, но и не може, поради липсата на "оценяващ". Въпреки всичко няма да забравя първоизточника си. За мен не съществува каквато и да е надежда за всички Вас. Надявам се един ден да имате знанието и мъдростта да оцените загубеното.
публикувано от theGoodGOD на 2011-02-11 22:47:16
... от живота ми. Живот на роб! Мъж с IQ > 300 p. , нещо невиждано, "но наричащ себе си просто човек", недостоен да се нарече "Българин", просто защото интелигентността в тези дни няма стойност. Това, което защитавам може да се оцени от малцина. Съжалявам, че няма да служа на българския народ, дори и да се опитвам. Той не желае да ме оцени, но и не може, поради липсата на "оценяващ". Въпреки всичко няма да забравя първоизточника си. За мен не съществува каквато и да е надежда за всички Вас. Надявам се един ден да имате знанието и мъдростта да оцените загубеното.
публикувано от theGoodGOD на 2011-02-11 22:51:11
Това не е шега, нито проява на високомерие. Това е моето чувство за Дълг. theGoodGOD
публикувано от theGoodGOD на 2011-02-11 22:59:16
Моля това съобщение да се разпространи, и не за да се чувствате глупаво, а заради истината, която се приема трудно или не се приема. Съжалявам, знам че мястото не е подходящо за целта, но Ви гласувам доверието си. Опасявам се от физическо преследване и налагане на закона със средствата на примирението. Извинете дързостта ми, но съм човек и достойнството ми е накърнено.
публикувано от theGoodGOD на 2011-02-11 23:01:20
Mоля за Вашата опека!