:thumbsup:След 3 дена теглене снощи гледах филма.Четох и коментарите тук и на други места.Има мнения между "Разпни го" и "въздигни го".Но аз имам свое мнение .Филмите на Тарантино са интересни,те са с неочаквани обрати , свеж хумор,абсурдни ситуации,фантасмагории,насилие.Това е оригинален човек,няма шаблони,има си и свои слабости при правенето на филмите но кой ли няма,но си е велик и ще остави Следа в киното ,за разлика от хиляди други режисьори.Неговите филми са запомнящи се.Те са за интелигентни и мислещи хора защото рязането на скалповете,гърлата е част от реалността едно време а и сега.Това не е еврейски филм както някой писаха по горе-някой са бягали от ужаса а други са били ловците.Вие ако сте бягащ така ли ще се оставите ,и ако сте пострадал няма ли да искате ОТМЪЩЕНИЕ на всяка цена и всички средства?Защото войната а и живота ни много често е абсурден и неочакван.Филма не е за любители на екщън игрите и филмите с тълпи избиващи се за секунди взаимно.Действието си върви нормално като скорост,актьорската игра е великолепна,музиката интересна,насилието не е повече от показваното в някой филм от 20.00 по кабеларките,репликите са свежи-ЗА мен филма си е много добър и попълва много добре колекцията от произведения на Тарантино.Добре е да се критикува но не на всяка цена-то поне един БГ режисьор да се доближи поне до малкият пръст та да имаме уста да говорим,защото то има ли нещо което БГ да не критикуват-то коли,то филми,то наука,то онразование-това чуждо не става,нашето е велико.В този ред на мисли БГ е най великата и богата страна,бъкаша от гениичета които незнайно защо тънат в мизврия в панелните си квартали.Така че който не е гледал филма да си взема сам рещение.Не знам какъв бюджет има филма но е със пъти по добър от онзи за 2012 с бъкащи ефекти и никаква друга мисъл в главата.Да,киното е илюзия и приказка за млади и възрастни но не бива да е губи време.Ако е така по добре се разходете.Ако ли не е губи време седнете в киното или пред ТВ и гледайте .Не сте длъжни да сте съгласни с мнението на режисьора.