ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2008-02-08 19:59:40
Вашето мнение относно Габриел може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Anonymous на 2008-02-08 20:10:45
[color=purple]Приятно гледане..[/color]
публикувано от darthborko на 2008-02-08 21:22:20
Гейбриъл... Това е нещо като Джулиъс Сизър, Джизъз Крайст и още безчет американци! Майтапът настрана - едва ли вината е на този, който е качил филма, защото виждам, че има и плакат, на който пише Габриел - но вероятно се касае за Гавраил.
публикувано от radipavlov на 2008-02-08 21:53:41
много барзо на двд:-O :thumbsup:
публикувано от BigBITCH на 2008-02-08 23:42:56
Това коя народност как произнася имената няма нищо общо, какво всички плуете американците, а сигурни ли сте,че на оригиналния библейски език е Гавриил ?? или както мислиет,че е ?? Проблема е при нашите преводачи който го превеждат така както го чуват а не така както е прието в българската култура да е, но това не значи че Американците са криви че го наричат Gabriel или Christ или което и да е било друго библейско име. хайде на всички чужденците да са ни виновни, защото ние сме зле. ( са сигурно някой прочут професор тук в форума ще ми прави критика на поста, и правописа ) а защо не се замислите че вместо да критикувате по разни сайтове може да свършите нещо по полезно. Същото и с бездарниците със субтитрите, Ами хора 90% ако не и повече от населението на земята говорят или поне разбират английски език,е вие толкова ли сте тъпи ( или може би специялни ) че да спадате към тези по малко от 10 процента който не го ??? Ако трябва и аз да ставам критик мога да си пиша цяла нощ, но не ми е това целта на живота, просто не издържах четяйки всеки ден едни и същи глупости от хора без личен живот и работа.В този сайт съм от много повече от колкот дори и някой от модераторите и съм виждал и чел какво ли не , но то вече не се издържа. "Пишете на кирилица! Не прекалявайте с емотиконките! Не питайте за субтитри!" Ами уважаеми колеги "модератори" наказвайте ги де !
Приятна вечер на всички.
публикувано от kosn123 на 2008-02-09 01:06:24
Извинявам се за тъпия въпрос но с какво пускате субтитрите?
публикувано от petruccy на 2008-02-09 01:06:31
Голяма КУЧКА,много ти се кефих на коментара докато не стигнах до там,където ме изкара тъп ако не разбирам английски.И ако бях простак щях да ти кажа fuck off.Но понеже съм пич ще те светна,че езика който се говори най-много е китайският.Познай защо.А ти как си с китайският?!
публикувано от 1d10t3n на 2008-02-09 01:55:31
Леле каква мъка :thumbsdown: тоя филм е невероятна пародия на кино. Не си хабете нито времето нито бандлуита.
публикувано от DarK_AvengeR на 2008-02-09 01:56:19
хахахахах,а бе PETRUCCY ,ти си много смешен бе,тцтцтцтцтц как може да кажеш че китайският език е най-говорим,като само там се използва,а английският се говори навсякаде и главно северна америка и половин европа и австралия,и ако си учил поне малко география ще знаеш,че английският е на първо място по използване,а след това са испанският и немският,а ако си учил поне малко история ще знаеш за английските колонии и испанските които са завладявали на времето континентите,ама както и да е не си длъжен да ги знаеш тези неща,то тъпото си е тъпо и по рождение яавно,противно на сички закони
публикувано от ickopicko на 2008-02-09 02:12:38
Тъп ,тъпо тъппппалдмн а бе вие сте ..какъв е смисъла кат нанай си значение ! направете си форум "тъпотата в мен и какъв би бил светът без нас" Той филма мое и да тъп ама вие като гледам си имате нек'ви по лични отношения та айде си ги изяснявайте със "задна дата или устно" на някое по лично местенце :blush:
публикувано от petruccy на 2008-02-09 17:51:20
дарки,ако искаш да кажеш,че съм тъп излез на светло и ми го кажи на една ръка разстояние.
публикувано от dockapydog на 2008-02-10 22:46:18
:lol:доста слаб филм:сценарий,ефекти и акт.игра8),но мерси на Ъпа:)
публикувано от fir4o на 2008-02-11 22:05:47
Я верно иформираите как се слагат субтитрите ?
публикувано от sonybass на 2008-02-12 00:12:31
е е е еееее пак ли за това бре да не се оплакваме че няма български превод всички разбирали американския
тук сме в българия и говорим и пишем на български и филмите съответно са преведени на нашия език по кината също има бг суб.та къв е проблема неразбрах като искаме нещо нормално и стндартно а продажници на собствената си нация колкото щеш ние вече празнуваме хелоин св.валентин да не изброявам още, много повече отколкото нашите си, 3март например и дай сега да захвърлим българския да почваме на американски да си говорим в България, гуд бай енглиш мен, а и филмите в америка са на американски ходи там ги гледай
публикувано от sabevbs на 2008-02-12 13:10:47
субтитрите са вградени във филма сами тръгват
публикувано от Darth Vader на 2008-02-19 08:58:01
много мрачен филм - буквално и преносно, иначе като че ли според мен не е нищо особено, очаквах повече......
некъв екшън с библеиски сюжет..........
абе става за гледане най-много веднъж - според мен
публикувано от pamela666 на 2008-03-25 00:15:45
за бога хора не теглете този филм,това е най-скучният филм правен някога.
публикувано от warlock_69 на 2008-12-14 00:00:00
сеед плс ! :'(