Това коя народност как произнася имената няма нищо общо, какво всички плуете американците, а сигурни ли сте,че на оригиналния библейски език е Гавриил ?? или както мислиет,че е ?? Проблема е при нашите преводачи който го превеждат така както го чуват а не така както е прието в българската култура да е, но това не значи че Американците са криви че го наричат Gabriel или Christ или което и да е било друго библейско име. хайде на всички чужденците да са ни виновни, защото ние сме зле. ( са сигурно някой прочут професор тук в форума ще ми прави критика на поста, и правописа ) а защо не се замислите че вместо да критикувате по разни сайтове може да свършите нещо по полезно. Същото и с бездарниците със субтитрите, Ами хора 90% ако не и повече от населението на земята говорят или поне разбират английски език,е вие толкова ли сте тъпи ( или може би специялни ) че да спадате към тези по малко от 10 процента който не го ??? Ако трябва и аз да ставам критик мога да си пиша цяла нощ, но не ми е това целта на живота, просто не издържах четяйки всеки ден едни и същи глупости от хора без личен живот и работа.В този сайт съм от много повече от колкот дори и някой от модераторите и съм виждал и чел какво ли не , но то вече не се издържа. "Пишете на кирилица! Не прекалявайте с емотиконките! Не питайте за субтитри!" Ами уважаеми колеги "модератори" наказвайте ги де !
Приятна вечер на всички.