ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2016-10-16 21:53:30
Вашето мнение относно Г-н Чърч (2016) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от saleene на 2016-10-16 23:58:57
Уважаеми Господа ( Госпожици , Госпожи ) от ABGteam , разбирам субтитри да няма ОК' ... разбирам и това ,че всички или почти всички филми се свалят от 2,3,4 доста по-известни тракера (световно при това) но не разбирам толкова ли е трудно в Български !!! Тракер (сайт) поне описа - описанието - резюмето , технически или казано на друг език на каченото (без значение какво) да е на БЪЛГАРСКИ ???? Точно този филм има такова , защо трябва да е на Англ. със същия успех за някой потребители може да е на който и да било от ,,йероглифните'' езици (писменност) не всеки е на ТИ с Руския дори да не говорим за останалите Европейски или световни езици дори. Не влагам нищо лично във въпроса си , ако решите отговорете ако не , не .
П.С. с такъв ,,ранг'' съм както и Вашата група , но сам и в друг подобен сайт (тракер)
Благодаря!!!
публикувано от saleene на 2016-10-17 00:14:23
Всъщност ето Ви въпросното резюме :

Това е един дълъг филм с много дълга история...
Не разбираме как точно започва всичко – дали Еди е причислен към това семейство от лекар или от близък, но той е там за да им помогне. Готви и чете книги, перфектната бавачка. Малките деца трудно се приобщават към нови хора вкъщи, както и това момиченце. Щом обаче свиква с него – всичко се променя.
Когато майката на малкото момиче умира от болестта, момичето иска да иде в колеж, отива, забременява, ражда се момиченце, пораства и през всичкото това време –
Господин Чърч е там.
Той винаги е помагал на момичето в трудни моменти, винаги се е грижил за нея, но всичко това е доста подозрително. Този човек е винаги спокоен, винаги с решение на проблема, винаги там. Дали няма нещо скрито?

публикувано от saleene на 2016-10-17 00:38:29
А това пък 720х384 (изобщо дори и не мога да разбера ) дори и телефоните са с по-добра резолюция , не знам дали сте наясно какво се вижда при 4K ULTRA HD РЕЗОЛЮЦИЯ 3840 Х 2160P ?
публикувано от motorola71 на 2016-10-17 16:11:05
720х384 е максимума, който може да се гледа на телевизор, който не е HD (или поне HD Ready), даже по-често резолюцията е 720х304. Да, още има такива телевизори и по това колко теглен е този формат, може да съдим че не са малко. Аз също имам един такъв.
vesselinova е права, аз също искам анонса само да загатне за това, което можем да очакваме от филма, иначе гледането губи смисъл.

публикувано от yahoo на 2016-10-17 23:36:41
saleene, ти си специален вид хейтър, като си ъплоудър в друг тракер, що не теглиш от там, ами си дошъл да буташ акъл тук? Аз например гледам 720х384 на УХД 4К ТВ и не ми пречи, сваля се за 2 минути гледа се за 2 часа и не ти задръства диска за месеци наред. Айде със здраве.
публикувано от jomimoto на 2016-11-08 20:36:09
Читави БГ субтитри, ще черпите:

http://subsunacs.net/subtitles/Mr_Church-116927/
публикувано от rembi73 на 2016-11-27 19:56:18
благодаря