ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от kakanara на 2008-05-24 06:33:58
Вашето мнение относно Frankenstein.2007.DVDRip.XviD-VoMiT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от aula на 2008-05-24 10:52:52
и да бяхте го качили с правилна дата..
публикувано от kakanara на 2008-05-24 19:17:33
абе тоя дето писал последният коментар аз какво да направя сложил съм истинското видео от youtube аз какво съм виновен че скрипта ми вади това от другото грешното и и пак ме ядосвате седнах за малко и пак ме дразните ама мен не ме бърка ще си качвам така да ви дразня неблагодирници такива !
публикувано от Velimir12 на 2008-05-24 21:06:56
Обаче,трейлъра на Франкенщайн с Дениро ме подсети ,че това е правилният филм и няма да гледам този,защото не е възможно да е по добър!!!!
публикувано от Dr3adLoX на 2008-05-24 23:19:24
аре сложете едно имдб
най смешния ъплодер просто:thumbsdown:
публикувано от XeRo на 2008-05-25 11:47:53
Абе какво ви е виновен Ъплоулдъра бе да му се и невиди? Може ли да има толкова неблагодарни хора! Аз съм потресен от безочие и егоизъм, земете се в ръце най-накрая всички, на полувина неграмотни и на полувина не дорасли!!
публикувано от pepino74 на 2008-05-25 18:28:39
[color=yellow]XeRo[/color]
Абе какво ви е виновен Ъплоулдъра бе да му се и невиди? Може ли да има толкова неблагодарни хора! Аз съм потресен от безочие и егоизъм, земете се в ръце най-накрая всички, на пол[u]у[/u]вина неграмотни и на пол[u]у[/u]вина не дорасли!!

Xero, поне можеше да помогнеш с информацията вместо да пишеш този пост.:grrr:
Има си правила и те трябва да се спазват. Ще обясня на горната част от потребителите както и на kakanara:
Инфото е коригирано като са добавени:
Че филма е [color=red][b]TV[/b][/color] формат.
Трейлъра от YouTube e добваен в описанието.
Не може да бъде премахнат d-Trаilеrа, който заблуждава всички - той автоматично се прикачва.
Добавен е и линка от IMDB.