ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSoftware на 2008-05-24 15:09:20
Вашето мнение относно FPS_CREATOR_X10_v1.09-DVTiSO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от XeRo на 2008-05-24 17:25:54
На мен ли така ми се струва или категорията е объркана ? :)
публикувано от TeamSoftware на 2008-05-24 17:38:51
[quote=XeRO]На мен ли така ми се струва или категорията е объркана ? [/quote]
Сторило ти се е само ;)
публикувано от XeRo на 2008-05-24 18:00:02
Е добре това не е ли игра?
публикувано от XeRo на 2008-05-24 18:00:43
Извинявай връщам си думите назад, 1 час се мъча да загрея и чак сега се усетих какво е:D
публикувано от Fiend на 2008-05-24 18:34:54
Тази програма може би е най-добрата за любители и ентусиасти решили да направят по техен вкус Шутъра :thumbsup: . Но си спомням си че имаше няколко допълнителни пакета към програмата, те включени ли са в имиджа ?
публикувано от Otark на 2008-05-24 21:40:37
Хахаха, "направи си собствен 3д шутър" :D Че за тая цел става и един мод. Всичките 3д шутъри са еднакви, само графиката е различна:thumbsdown:Мърдаш курсора на мишката и цъкаш.
публикувано от MooNFandrA на 2008-05-25 15:45:39
Хубаво беше ъплоадера да спомене, че всъщност това е само за виста... или поне OS който e с diretx10 :lol:
Да не се бъркат хората.
Ако може да ъплоаднете и версията която не е за vistaa + някой от model pack-овете :w00t:
публикувано от lesonir на 2008-06-19 02:11:49
Wings 3D е доста лесна и интуитивна програма, с която човек може да се запознае с основите на този вид рисуване, пък - и бързо да си създаде колекцийка от футуристични модели за своя игра.
Ако човек, тръгне сериозно да си прави геймка... е, препоръчвам му да потърси в гуугъл 3d mmorpg engine, не помня как се казваше, но по едно време бях намерил един, който имаше повече опции от WOW. Обаче като се сетих що модели трябва да нарисувам и меракът ми мина :)
публикувано от lesonir на 2008-06-19 02:10:55
Otark , 2008-05-24 21:40:37
Хахаха, "направи си собствен 3д шутър" Че за тая цел става и един мод. Всичките 3д шутъри са еднакви, само графиката е различнаМърдаш курсора на мишката и цъкаш.

До известна степен съм съгласен, макар че казаното би могло да се приложи и към стратегии, и въобще към всяка друга игра... то ако не цъкаш, компютъра ще седи и ше си играе сам :).
Иначе енджинчето не е лошо... Аз лично се изкефих да пострелям по макетите на някои познати, но за тази цел се иска да имаш някаква идея от 3D и програмиране. Що се отнася до 3D-то, Wings 3D е доста лесна и интуитивна програма, с която човек може да се запознае с основите на този вид рисуване, пък - и бързо да си създаде колекцийка от футуристични модели за своя игра.
Ако човек, тръгне сериозно да си прави геймка... е, препоръчвам му да потърси в гуугъл 3d mmorpg engine, не помня как се казваше, но по едно време бях намерил един, който имаше повече опции от WOW. Обаче като се сетих що модели трябва да нарисувам и меракът ми мина :)