ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2008-04-24 23:16:21
Вашето мнение относно Fort.Boyard.S01.Ep06.SDTV.Xvid-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от hans0l на 2008-04-24 23:42:09
[b]Kак ги бихме само,а :D[/b]
публикувано от Severance на 2008-04-24 23:53:39
наште се оказаха баси златарите :thumbsup::thumbsup::thumbsup: разцепиха ме от кеф :D
публикувано от Joredos на 2008-04-24 23:54:25
Като не искаш да разбереш резултата защо четеш инфото за епизода,бе БЛАГОДАРНИК?!
публикувано от zoran_videnov на 2008-04-25 00:00:37
абе ти верно си ебати тапака от любопитство рещих да погледна преди да сам го истеглил да го гледам и ти идиоте обесмисли сичкоO:- но нищо карай простенодати е първо ще гледам епизодите после ще гледам коментарите
публикувано от Joredos на 2008-04-25 00:04:43
Зоране,галфоне небесен-задоволи ли любопитството си поне?На кой се сърдиш,освен на жалката си душица не мога разбера?

YOYOTO,качеството е ясно още в заглавието.Не разбираш от компютри,а плюеш неосновано.Може да ми плюеш на... :thumbsup::thumbsup:
публикувано от zoran_videnov на 2008-04-25 00:14:22
еми аз съм си виновен нетябваще да чета коментарите първо ама карай се тая
публикувано от krasengn на 2008-04-25 09:49:55
Като знаеш предварително резултата малко се намалява интереса. Но само малко. Най-интересното все пак е самата игра и начина по който се играе.
публикувано от Equilibrium на 2008-04-25 18:05:14
някои знае ли песничката която е на фон, когато Деница(мисля) от нашите игра с гюлето... O:-
публикувано от LiLiLiTa на 2008-04-25 21:19:32
Абе само на мен ли не ми излиза картина?
публикувано от Joredos на 2008-04-25 21:27:58
Да.
публикувано от emotrans на 2008-04-25 22:44:18
И аз имам проблем с картината! Сложих си последните кодеци и пак не става като пробвах с почти всички възможни плейъри :-/
публикувано от trektor на 2008-04-25 23:53:34
абе аре ако някой знае как да си напвавя така че да мога давиждам к'во се случва в тоя епизод да пише, щот' е много досадно така. Благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
публикувано от LiLiLiTa на 2008-04-26 01:11:37
Да. Ама не. Ето че не съм само аз. Проблема не е в нашите ТВ-та, 99%.
публикувано от lordelf на 2008-04-26 01:38:31
Жалко, но и на мен не ми тръгва, а ми се гледаше супер много този епизод! :( Иначе- едно голямо " Благодаря!" нa ъпа за миналите серии! :)
публикувано от LinKuei на 2008-04-26 02:29:45
Специално заради вашите коментари:
Кодек -> DivX 5
Тествано с Media Player Classic (като часто от K-lite Codec Pack 3.75, който се води от преди месец и нещо..), MPC като самостоятелен плеър с инсталиран DivX 5/6 и GOM Player. При всичките върви безотказно. Хайде помислете си пак за следващите коментари!
публикувано от emotrans на 2008-04-26 05:47:41
Абе аз не съм казал, че проблема е в моя тв, просто исках някакви насоки, накъде да търся решение! Инсталирах VLC media player и ми тръгна най-после! Обаче с останалите плейъри продължава да не ще... ще го гледам с този, все пак успя да тръгне! На съквартиранта ми компа е абсолютно на същото дередже...
публикувано от slaymer на 2008-04-26 10:06:44
Пичове, на компютъра ми не съм инсталирал нови кодеци от 2-3 години и гледам стотици филми и предавания ежедневно - нямам проблеми.

С това видео, а и с последния Отечествен Фронт с Лили Иванова има очевиден проблем, защото не се вижда картина. Няма нужда от пишман философи, дето ми обясняват как на тях им тръгва - вижда се по коментарите, че проблема го има при повече от един двама души.

Видеото на Отечествен Фронт беше интервю, затова си го пуснах само да го слушам и си легнах. По едно време към края на предаването се обърнах и видях, че все пак вече има картина. Превъртях обратно в началото където нямаше - има картина - много странно, сякаш на плейъра му трябваха 30 минути, за да изкара картината за цялото видео.

За мен тези рипове са преебани.-_-
публикувано от slaymer на 2008-04-26 10:07:37
..По едно време към края на предаването се обърнах и видях, че все пак вече има картина. Превъртях обратно в началото където нямаше - има картина - много странно, сякаш на плейъра му трябваха 30 минути, за да изкара картината за цялото видео.

За мен тези рипове са преебани.-_-
публикувано от slaymer на 2008-04-26 10:11:25
Направих малка проверка - и двете предавания са качени от Joredos - има нещо в начина, по който ги рипва.

Сигурно проблема ще се оправи, ако се метна да си преинсталирам разни кодеци, но както казах - от 2 години нямам проблеми да гледам на 100% всичко което си поискам, с изключение на въпросните рипове на Joredos - нямам намерение да си сменям конфигурацията, заради едно предаване.
публикувано от Joredos на 2008-04-26 12:16:18
Прав си-никой не карам нищо да сваля тук не сме по задължение правим го за кеф.Досадно е да мрънкяме "Ееех,как не тръгва ето вижте и на него не върви".Елате у нас да го гледате тогава :fun: .Рипвам,тествам,качвам по-ясно не зная как да го обясня...
публикувано от Stivi на 2008-04-26 12:58:50
Искам да искажа свойте благодарности на този който прави и качва този торент, тъй като обикновенно нямам възможността да го гледам по ТВ-то :)Благодаря също така на целия екип и на всички който работят за да има АренаБГ и тя да бъде толкова добра. Бъдете живи и здрави и продължавайте да правите неща който радват хората :)
публикувано от Stivi на 2008-04-26 13:14:49
Ако някой пък има проблеми с възпроизвеждането на каквото и да е видео и медиа като цяло(с изключение на HD-DVD и Blueray формати) - ползавайте mPlayer for Windows : http://www.freewarefiles.com/MPlayer-For-Windows---_program_21340.html програмата си има собствени кодеци и не я интересува много много колко оплескани са ви кодеците в уйндоуса (както и VLC media player, но при него интерфейса не е много задоволителен, за разлика от функциалността му, която понякога е незаменима). ;)
публикувано от Stivi на 2008-04-26 13:22:44
Пичове, ако искате да си оправите кодеците в уйноуса и да ви тръгват филмите с сякви пелъри трябва да оправите кашата която сте забъркали с кодеците... намерете си някакъв Agresive remover на кодеци, такъв има в някой големи пакети кодеци като AceMegaPack codec.. имам спомен за версия 6.0 или нещо от сорта той си го пуска преди да инсталира нови кодеци за да махне всички стари, че да не стават каши. След като свърши Agresive removera просто давате Cancel на инсталацията на кодеците и си слагате 1 FFDSHOW, но внимавайте с надстройките, ако не знаете какво правите по-добре не ги пипаите и без надстройки от ваша страна би трябвало всичко да си върви безупречно. Успех!
публикувано от slaymer на 2008-04-26 17:05:31
Не ме разбрахте добре, за това ще повторя - нямам проблеми с кодеците и гледам всичко което си поискам без да имам проблеми с изключение на риповете на Joredos.

Освен това не 'мрънкам', просто изказвам моя извод, понеже гледам, че няколко човека се чудят къде им е картината - както и на другите качени от Joredos торенти - погледнете коментарите.
публикувано от slaymer на 2008-04-26 17:14:39
За всички, които нямат картина на риповете на Joredos - гледайте ги с VLC player : http://www.videolan.org/vlc/
публикувано от Equilibrium на 2008-04-26 18:04:53
Съжалявам че пак ще питам, но как се казва песента която върви докато нашата мацка участваше в изпитанието с гюлето O:-
публикувано от TOXIDOMASK на 2008-04-27 15:10:47
Тоя наш отборец е уникален-миналият път Ванката с пътеката, сега на друга наша състезателка и влизали кинтите в циците.. :D
публикувано от galisto на 2008-04-27 22:07:26
С Gom Player няма никакъв проблем :thumbsup:
публикувано от riskbreaker на 2008-04-27 22:32:18
Честно казано, не мога да разбера нещастниците, които реват, че предаването им било разказано. Абе, хора, това е ПРИКЛЮЧЕНСКО ПРЕДАВАНЕ. Не криминално или нещо подобно. Не е важно КОЙ печели, а КАК. Ефектът от това да ви го разкажат е като от това да ви разкажат "Командо" - нулев. Всички се сещате, че Арни ще претрепе лошите, но не ви пука, нали? Важно е КАК ще го направи.
публикувано от kayaker на 2008-05-01 23:06:35
Joredos
Благодаря че го рипваш.
Оценяваме това което правиш.
не ти се караме , а искаме да намерим заедно решение на проблема.

Но човече ,естествено че след кото го рипваш на твоя комп с твоите кодици и т-н. ,няма да имаш проблем да го гледаш.
Именно затова е опцията за коментарите тук ,зада може ,ако има проблем да бъдеш уведомен и да се пробваш да направиш нещо.
ЛоГично е да смениш нещо малко при теб ,вместо 1000 човека да търсят кодеци и да се упитват да ги начелят така че белким нещо тръгне.
И за теб ще е по-добре тъй като няма да имаш такива проблеми и с другите ти торренти

При мен с crystal player-а ,картината изостава , а с vlc player-а картината въобще не излиза.

По принцип искам да го запиша и за хора които нямат комп и могат да го гледат само на ДВД ,но се чудя дали ще тръгне след като има проблеми.
Някой да се е пробвал да го гледа на двд плеер с Divx?

публикувано от lordelf на 2008-05-01 23:41:41
Подкрепям напълно предишното мнение! Благодаря на Joredos за рип-овете,защото работя и не успявам да хвана епизодите. :( Така че продължавай в същия дух, Joredos ! :) Колкото до последния епизод- инсталирах няколко нови кодека и без проблеми го подкарах. :)
публикувано от kayaker на 2008-05-06 12:59:47
какви кодеци си инсталирал?

При мен върви но картината изостава от звука и е много дразнещо.
публикувано от sany15s на 2020-12-12 17:05:44
дайте малко сиид моля