ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от isuspm на 2010-11-14 21:56:48
Вашето мнение относно Formula1 2010 Abu Dhabi Grand Prix Race BG Audio TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от CINEMATICS на 2010-11-15 13:09:49
Аз докато си права рекорди на ф1 2010 игрицата тва келеменце дето е на моите години спечели световната титла в иситнското ф1 :Dама с тоя болид и аз сигурно щтиах да я спечела титлата :P жалко за Алонсо ...
публикувано от isuspm на 2010-11-15 16:32:22
Имаше технически проблеми със записа на две обиколки и действително ги няма. Случват се понякога такива неща. [u]Претенции за безплатни неща не може да имате.[/u] Никой на сила не е принуждаван да сваля торенти - има телевизия, записващи dvd, компютри и пр. техника. Преди пресконференцията направиха евтина реклама на игра, която реших да спестя. Все пак ще видим по коя телевизия ще се излъчва новия сезон. Материалите на българските телевизии за Формула 1 не струват, с малки изключения.
публикувано от GaNgOnE на 2010-11-15 23:38:21
Да наистина, жалко за Алонсо, не съм фен на тия Ред Були, все пак е похвално за Фетел, той е само на 21, а вече спечели първата си титла, Браво!
Що се отнася за излъчването на Ф1 следващият сезон 2011 естествено, предполагам, че ще бъде пак по ТВ7.
P.S. Очаквам в следващият сезон Кубица да е още по-яросртен.