ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от melandri на 2007-10-23 04:06:00
Вашето мнение относно Formula1.2007.Brazilian.Grand.Prix.WS.PDTV.XviD-NOsegmenT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от fe6an на 2007-10-23 12:46:33
Може би през живота си, не сам гледал по напрегнато състезание. :thumbsup: Кими номер 1
публикувано от ReSys7eR на 2007-10-23 19:23:00
Има ли ги накрая награждаването и интервютата ???
публикувано от sasata на 2007-10-23 21:15:35
Не харесвам FERRARI, не харесвам Шумахер ,но КИМИ ми е любимец ,харесвам Макларън ,но не и Алонсо. Хамилтън ми допада донякъде ,но не мога да го сравня с ЛЕДЕНИЯ ,С една дума така съм се оплел из отборите ,че не може повече. Какво да правя като се накъсаха да си сменят отборите, хубаво беше като КИМИ беше в Макларън ,а сега какво ,за кого да викам ,ааааа. Давай КИМИ, уууу за FERRARI ,давай Макларън ,уууу за испанския конкистадор .ИНАЧЕ 6+ за този торент
публикувано от gingam на 2007-10-24 14:59:17
да верно аиде някои дет го е свалил да каже дали има награждаването и интервиутата че не можах да ги гледам а пак ги няма никаде
ферари номер 1 показаха на крадците от макларан как се прави :)
форза ферари след тази невероятна победа която им донесе двоина радост тази година след спечелването на шампионата при констукторите малко по-рано сега и при пилотите жалко само че маса не можа да стане 2-ри и макларан да го издушат напално ама нищу догодина ще доиде и неговият ред
and ICEMAN freezes their MERCEDES dreams ...