ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ffosirobb на 2015-12-22 17:45:41
Вашето мнение относно FinalWire.AIDA64.Business.Edition.v5.60.3700.Portable.Multilingual.Incl.Keymaker-ZWT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от assenort на 2015-12-22 22:43:30
Благодаря.
публикувано от KoraS на 2017-02-17 03:06:12
И аз благодаря като предния потребител, но имам нужда от малко помощ - следвах инструкциите при инсталация на лаптоп без интернет, но при опит да вмъкна генерирания от кейгена продуктов ключ се изписва, че този ключ е за вариант на програмата Aida 64Extreme и не може да се използва за версията, която е в торента. В съобщението се изписва също, че трябва да сваля въпросната програма от официалния сайт. Ако наистина е така, тогава какъв е смисъла да я свалям оттук при условие, че има проблем с кейгена? По принцип кейгена дава възможност да избереш от двете версии на програмата/Business или Ехtreme /, но резултата е един и същ! Предполагам, че пропускам някаква съществена подробност при инсталацията/или пък може би не/, но следвам стъпките от инструкциите и естествено не стигам до края. Ще бъда благодарна ако някой ми помогне!
публикувано от KoraS на 2017-02-17 14:29:13
Новината е, че си помогнах сама! Има малки подробности, които са спестени ,но се предполага, че човек трябва да ги знае когато инсталира софтуер не за първи път. Е, малко се полутах, но резултата е налице-програмата е инсталирана и работи. В случая пуснах кейгена на РС и после копирах ключа на лаптопа. Много съм доволна от програмата и торента/ползвам версиите на програмата от самото и начало/.