След 62 изиграни часа мога да кажа,че съм тотално разочарован от Фифа 15.Мениджър мода е недоизпипан ,махнати са основни филтри по които си търсиш играчи като заплата,трансферна сума,търсене по атрибутите на самите играчи.Също така вече няма да видите атрибутите на "безизвестните играчи" ,а трябва да питате скаута ,след което да чакате доста време,преди да разберете всичко за конкретния играч.Също така НЕ можете да се откажете от даден отбор ,а при опит да се присъдините към друг,НИКОГА НЕ ВИ ДАВА ИГРАТА.Изиграх сезон до 2021 година и нито 1 опит за преминаване в какъвто и да е отбор не ми беше успешен.Това или е бъг или просто поредната издънка на ЕА.Опитах да се издъня за да ми прекратят договора,те дори и след като изпаднах от BBVA ,пак не ме уволниха,а след това,излязоха ми отбори да избирам от Лига 1 в Англия и 2-ра бундеслига и спрях да играя играта.Започнах си фифа 13 отново. Така,че,ако се надявате на добра графика и физика/реализъм - това го има,но ,ако се надявате на добър геймплей като на по-старите - изобщо не теглете!