ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от llcoolj на 2009-09-26 00:58:17
Вашето мнение относно FiFA.10.PAL.XBOX360-GLoBAL може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от dmsood на 2009-09-26 13:45:49
има ли български отбори?
публикувано от ArenaTisho на 2009-09-26 22:40:47
bitchslapper - Имам си много представи и нямам намерение да споря с такива като теб спори си не ми пречиш чао!
публикувано от OGI на 2009-09-26 01:13:48
кефете се засъжаление неможа си намера ра бота още иначе досега тряаааише и аз да имам xbox 360 elite играйте с кеф фифа за конзола номер 1 честито
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 02:20:31
Оле тегла я тая нощ и утре кат стана я записвам и я почвам
публикувано от BigBITCH на 2009-09-26 08:20:42
Хайде сега и един Риджън Фри :) И НБА чакаме
публикувано от hbk14 на 2009-09-26 10:24:12
добре ли е сега да се играе като се има в предвид ,че пусковата дата за европа е 2 Октомври
публикувано от wabbitt на 2009-09-26 11:11:04
Не естествено. Ако играеш сега рискуваш да те баннат. Вероятността е доста по-голяма.
публикувано от Dennise на 2009-09-26 11:42:43
Мерси мерси започват безсънните нощи със съквартирантите :D
публикувано от derbauer на 2009-09-26 11:59:40
играта не е ли и регион фреее ?
публикувано от scofield.mido на 2009-09-26 12:47:08
thank you really iam glad
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 13:29:21
Не естествено. Ако играеш сега рискуваш да те баннат. Вероятността е доста по-голяма.

Кви ги говорите бе хора вие в час ли сте с нещата? Няма кой да ви банне ако не влизате в Live. А и за какво ви е region free при положение че тази е PAL и ще ви върви като region free, щото едва ли имате Xbox NTSC версия
публикувано от wabbitt на 2009-09-26 13:43:29
Сега и да не влезеш щом влезеш ще те засекат че си играл сега. Инфото си се пази в бокса и после се праща.
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 13:47:39
Сега и да не влезеш щом влезеш ще те засекат че си играл сега. Инфото си се пази в бокса и после се праща.

О да сигурно. Играйте спокойно хора просто махнете достъпа до Live. Като дойде 2 октомври или там когато излиза, влизайте спокойно, стига да имате анти бан чип и няма да ви баннат, пък ако нямате може да ви баннат утре, другиден или след 5 месеца :)
публикувано от johnxbox на 2009-09-26 14:41:36
thanks a lot!:D
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 15:25:22
Сега играх малко и е 1към1 с 09 или поне аз не виждам огромна разлика. Може би графиката е по-добра но като цяло са еднакви. Всичко е 1към1, менюто, турнирите и всичко. Нищо ново не са сложили,не че е зле, но все едно си играя 09. Ще видим Pes как ще е.
публикувано от KALBI на 2009-09-26 15:35:04
bitchslapper, как успя да напишеш толкова много глупости за такова отрицателно време, просто не ми е ясно.
публикувано от bitchslapper на 2009-09-27 00:07:53
А да, това не ми мина през ума, аз съм с xtreme 1.5 явно за тва не ми прави проблеми.
публикувано от vanilla8 на 2009-09-26 16:34:12
Ето за всички Playstation маняци тук я има играта
http://www.gamestorrents.com/eng/ps2-game-fifa-10-english-descargar-torrent-5465.html И се качват супер бързо всички нови игри,жалко че тук в арената спряха да качват игри за най продаваната и велика конзола Playstation
ето и сайта www.gamestorrents.com цъкате на енглиш и давате секция PS2 сваляте си игра и джиткате до припадък надявам се че бях полезен,ще кажа че на конзола и с джойстик е 100 пъти по яко да играеш от колкото на комп.Няма настройки няма бъгове,няма изисквания,няма ау дали ше тръгне играта,сваляш записваш на двд Verbatim и се наслаждаваш
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 16:48:26
bitchslapper, как успя да напишеш толкова много глупости за такова отрицателно време, просто не ми е ясно.

Щот не съм разбирач като тебе за тва.
публикувано от derbauer на 2009-09-26 16:54:38
мога ти кажа само да NTSC имам ... и играта не е регион фрее ... ако беше щеше да си трагне а тя си показва че е грешен региона ... нее нужно да изпадаш в мисли ...НЕ Е РЕГИОН ФРЕЕ ..... ПАЛ си е
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 17:35:05
vanilla8 едно време playstation-a беше най-популярната конзола. Сега съдейки по продажбите Xboxa е по-напред от PS3 с милиони....
публикувано от vanilla8 на 2009-09-26 18:19:00
bitchslapper но не и от Playstation 2 нали Xboxa няма да го настигне никога по продажби а за Playstation 3 чакай малко да падне цената му и Playstation 3 ще разбие по продажби всичко,да не говорим колко безброй направо игри има за PS1 и PS2 скоро и за PS3 :thumbsup:
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 19:39:04
Ти в кой век живееш бе дете???? Никой не играе на PS2, която ще е вън от пазара догодина. PS2 е на пазара от 10 години, а Xboxa като стигне десетата година ще е напред в продажбите с милиони и милиони. Как въобще сравняваш PS2 с Xbox 360. Сравнявай го с PS3 която няма как да мине по продажби Xboxa тъйкато няма чип за PS3 за пиратски дискове. Playstation-a залязва бавно и славно
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 19:42:14
Хората масово си купуват Xbox 360, все пак огромна част от хората особено в зле държавите като България, разчитат на пиратския чип за да си теглат игрите без пари, щот в Бг никой няма да даде 120 лева за игра. Да не говорим за Xbox Live.....
публикувано от BOXER82 на 2009-09-26 19:52:17
едно време имах PS 3 но се наложи да го продам и да си взема 360 което се оказа доста по добро решение,проблема в PS 3 не е че не може да се чипне или флашне а това че е блу рей което просто казано - скъпо пиратство защото ще изискава писачка от 300 лв и празен диск за 30 лв броя а да не говорим колко по 30 трябва да се бръкнеш само докато успееш да се научиш да ги пишеш,затова и никой не се захващада чипва ps 3.което така или иначе пак не може да достигнето 360 коще и пиратски игри да излезнат....
а що се отнася за фифата,нямам търпение да я разцъкам а верите ,свалям докато не са баннали торента :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от BOXER82 на 2009-09-26 19:52:53
свалям докато не са баннали торента :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от vanilla8 на 2009-09-26 20:34:12
http://pcworld.bg/3968_xbox_360_sreshtu_playstation_3_sreshtu_nintendo_wii&page=1 Хайде вижте сравнението с 3те конзоли и пак кажете мнението си,то е ясно че имате ексбокс и няма да кажете че ПС3 е по добър,но характеристиките говорят друго.ПС3 е пъти по добър :thumbsup:
публикувано от bewithme_ на 2009-09-26 20:36:11
здр на всички, имам една молба към хората,които вече са записали този торент, може ли да ми кажете дали аз съм единственият, на когото му дава нечетяем диск на 10 тата или 15та минута игра. С хитачи съм, най-новия фирм и записвам винаги с Имиджбърн на 2ра. С другите игри нямам проблем а с тази вече 3ти диск похабявам и все тази грешка ми изписва. Благодаря;)
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 20:45:18
Няма какво да чета мой човек. Ти не определяш кое е по-добре, нито тва че PS3 има малко по-добър процесор. Пазара определя кое е номер 1, не някой си пиклио дето вярва на дядя коледа и отгоре на всичкото нито на PS3 е играл, нито на Xbox 360. За тва си играй на кирливата Ps2 и си не давай акъл за неща които не си и виждал.Гледам че имаш лош вкус и в музиката... Vanilla Ice хахаха моля ти се....
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 20:49:46
BOXER82 даде още една огромна причина за това да не си земе човек PS3 и си го каза кое е по-доброто от опит. Аз лично преди да си зема Xbox 360 бях на мнението че PS3 винаги ще е н1 тъйкато съм имал само PS, но сгреших и сега се уверих и добре че не грабнах кутията с PS3 ми си зех Xboxa.
публикувано от ArenaTisho на 2009-09-26 21:44:30
Имам PS3 и Xbox360. Аз бих казал че за България Xbox-a е по доброто решение!!! Защото е хакнат и може без проблем да си запишеш всяка една игра да я пробваш и ако не е добра да не ти пука от това а повечето са такива. Но ако взимах нормална европйска заплата щях да си пуцам на PS3-то и да си купувам яките заглавия. PS3 - според мен е много по (качественна) конзола предлага много повече от Игри смисъл Bluray филми (едно такова видео струва почти колкото PS3 ;) ) Internet Browser Linux и много много по качествени игри от Xbox !!! Заключение Хбох360 е победител в БЪЛГАРИЯ PS3 губи защото неможе да се хакне!
публикувано от ArenaTisho на 2009-09-26 21:46:15
Заключение Хбох360 е победител в БЪЛГАРИЯ PS3 губи защото не е хакнат!!!
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 22:53:04
Искам да ви попитам , с коя програма си записахте играта и правихте ли някакви настройки , защото след като я записах днес и не тръгна на бокса.

Аз използвам Imgburn и дискове Verbatim DVD+R DL, но днес използвах куче марка и ми се записа без проблем. Зависи с ква записвачка си, аз записвам на 6х щото на 4х примерно ми дава грешки. Някои казват че колкото по бавно записваш толкоз по-добре, което не е верно тъйкато зависи от записвачката.
публикувано от morano на 2009-09-26 22:37:31
Искам да ви попитам , с коя програма си записахте играта и правихте ли някакви настройки , защото след като я записах днес и не тръгна на бокса.
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 22:37:58
ArenaTisho
Човек квото и да се лъжем, дори и да имаше ти европейска заплата и PS3, нямаше нито да гледаш blu ray филми на нея, да не говорим че няма и да използваш линукс браузъра. Първо кво разбираш от "по-качествени игри" и второ ще ти кажа че ти грам си нямаш на идеа какво е да имаш европейска заплата и да живееш с нея на запад. Много хора говорите ама грам идеа си нямате.
публикувано от ArenaTisho на 2009-09-26 22:38:07
moskyto - това си е мое мнение не искам да го налагам и не ми се спори, който има ps3 и xbox си знаят най добре! ПС3 ме кефи много повече и предлага много повече Хбоха ме кефи само заради това че са го хакнали иначе си е пълно дръвце :)
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 22:47:12
Не човек ти просто спориш и говориш неща и незнам на ква основа са. Дай ми една конкретна причина да не харесвам повече Xboxa щото била "дръвце". Кво ще рече тва дръвце? Звучиш като 12 годишно хлапе което няма свое мнение, а просто си налага глезотията.
публикувано от morano на 2009-09-26 23:08:53
Ами и аз използвах същата програма , на 2,4x скорост , всичко трябваше да е точно и като я сложих във бокса и не я чете , изписва само Play DVD , без иконки без нищо и като я стартирам "уж" се показва един екран с емблемата на бокса и си стои така .
публикувано от bitchslapper на 2009-09-26 23:19:41
Мисля че знаеш че има 1 .dvd файл освен .iso файла. Трябва да избереш .dvd файла след като натиснеш в Imgburn "write image file to disc", a не .iso файла. Ако това си го направил незнам..... Аз лично от Арената не тегла игри за Xbox щот тука никой не ги проверява и незнам кво качват, докато в bt.xbox-sky.cc има контрол и излизат първо там, разбира се е трудно да се регнеш.
публикувано от BOXER82 на 2009-09-26 23:38:47
Ами и аз използвах същата програма , на 2,4x скорост , всичко трябваше да е точно и като я сложих във бокса и не я чете , изписва само Play DVD , без иконки без нищо и като я стартирам "уж" се показва един екран с емблемата на бокса и си стои така .

изписва ти това защото нямаш фърмуера ти е 1.4 а за играта се иззисква фирм 1.51 или 1.6 а за да подкараш играта на 1.4 (какъвто е твоя в случая) трябва да пачнеш исото преди да го запишеш защото видео партишъна и е wave 3 и с пачването го правиш wave 2 и така си цъкаш на 1.4 - за повече инфо bobi_holandeca
публикувано от morano на 2009-09-27 01:05:46
Мерси много , на сутринта ще пробвам пак :)
публикувано от Pol Pot на 2009-09-27 14:41:35
Играя ФИФА още от първата част, която се появи за SEGA Mega Drive и мога смело да заявя, че тази прехвалена FIFA10 e пълен ТАШАК :thumbsdown:!
Няма почти нищо ново, а малкото нови неща са все за лошо като например:
- Вече дори и всяко второ отнемане на топката с "А" на World Class e фаул
- Всеки втори пас е пресече
- Широко рекламираните "подбрени реакции" на вратарите са пълен фарс, защото за 3 мача видях как вратаря ми (Palop) допусна гол с глава от границата на полето
публикувано от Pol Pot на 2009-09-27 14:45:03
Видях, също така, как при едно центриране си боксира топката във вратата и за капак видях как стои без да мога да го мръдна и безучастно гледа мача.
Съдията редовно дава авантажи на нарушения за червен картон (подледни в защитата спъва отзад нападателя) и после тотално забравя да вдигне какъвто и да е картон.
Пак уточнявам - всичко това се ми се случва дразнещо честно на World Class докато играя със Севиля, които в никакъ вслучай не са някой селски тим :yikes:
публикувано от bitchslapper на 2009-09-27 15:36:57
Човек, тия бъгове ги има още от първата фифа. Спомням си как ритах от центъра и вратаря си дигаше просто ръцете да хване топката и тя му минаваше между пръстите. Бъгове винаги ще има. Наистина тази фифа не е кой зна колко нова.Има някои нови движения, но като цяло все едно играя на 09.
публикувано от Pol Pot на 2009-09-27 15:46:57
Знам, че са стари бъгове и точно за това се дразня!
Нали идеята е да са изчистени в новата игра, а не да искат пълна цена за притоплена (ъпдейтната) ФИФА 09 или дори 08 :thumbsdown:
публикувано от bitchslapper на 2009-09-27 16:33:10
На този принцип се гради бизнеса, не са само за игрите. Никой няма да направи перфектната Фифа, щото след нея какво ще пуснат и кви пари ще направят. Купуват ли хората тази ъпдейтната версия на 09, тия от фифа няма да пуснат нищо ново.
публикувано от bitchslapper на 2009-09-27 16:37:15
Същото е и с мобилните телефони. Да вземем пример от iPhone-a, най-надценения телефон който е съществувал. 3 модела от които всеки нов е ъпдейт на предния и нищо повече. Дизайн 1към1, cpu по-бърз уж щото те сложат некво ново име на cputo и некви mghz и ни лъжат че лети и некви нови неща слагат които никои няма да използва и шараните си го купуват. 700 евро за ъпдейт, що не си го начукат. Продадох го 3G-то и се върнах радостен user на нокия (N97).
публикувано от Stoyaninho на 2009-09-27 20:39:56
..ПЕС 2010.Макар,че още от сега знам какви ще са му основните предимства и недостатъци.Малко по-лесен от фифа и по-малко борба по терена,по-бързо преминаване от едната врата до другата(малко пинг-понг работа:) ).А вече добрите неща,както за всеки ПЕС -чувството за свобода и динамика ,както и доста доза импровизация.
публикувано от Stoyaninho на 2009-09-27 20:36:20
Попринцип съм фен на ПЕС от самото създаване на играта и специално на най-добрия ПЕС до сега според мен - ПЕС 6,но в момента новите две фифи 2009 и 2010 и то подчертавам за XBOX360,са на доста високо ниво и определено са хубави футболи.А за новата 2010 е доста по-добре от 2010.И съвсем не е същата като 2009 като геймплей и отделни елементи.Нещата,които дразнеха свързани с отнемането на топката и леко флегматичния геймплей,свързан с съвкупност от анимации ,без динамичност е доста подобрен в настоящата.Така че аз съм доволен сравнително.Сега остава да видим ПЕС 2010,който според мен ще е по-динамичен и с повече импровизации,но по-лесен от фифа и ще се отдалечава от трудността и борбата в истинския футбол.Но ще видим де :)
публикувано от Pol Pot на 2009-09-27 21:50:58
Ми не знам колко е различна тази 2010 от 2009, но не ми се струва нормално още с първото пускане да сложа трудността на World Class и да тресна Барселона с 4:0 при положение, че играя със Севиля и играя горе-долу така, както играех и в предната част. Това, което веднага ме подразни тук е, че играчите седят някак по-статични, а на моменти се движат откровено неадекватно (единия нападател пробива по крилото, а другия вместо да търси място в полето тича около него).
публикувано от Stoyaninho на 2009-09-27 22:08:55
Еми така си е,има ги тея моменти,ама какво да се прави.Всички търсим перфектния виртуален футбол,ама то политиката е такава,че ако 2010 е перфектна,никой няма да изпитва нужда да купи 2011.Така че умишлено не се полагат особени усилия за огромни промени ;)
публикувано от trabantaa на 2009-09-28 14:16:32
купих си конзолата в сащ, и я хакнах. ше мога ли да подкарам тази игра на нея. щото 2009 си я купих от магазина за 130лв и дори и след хакването не иска да тръгне, та се шуда тази имали смисал да я свалям, шото гледам пише ПАЛ на нея, но ако е регион фрии мисла че ше стане. плс некой да ми разясни как стоят нещата с тази тук... не издържам да я играм
публикувано от bitchslapper на 2009-09-28 16:18:21
Еми само с NTSC версия ще можеш да играеш и region free разбира се. Кофти че си я взел от USA, щото ако речеш да сложиш оригинална игра дето си купил в европа, няма да ти върви. Разбира се тва не е кой знаи къв проблем, ще трябва само да теглиш region free или ntsc.
публикувано от bitchslapper на 2009-09-28 16:22:09
Запиши си тоя сайт (http://bt.xbox-sky.cc/) и проверявай от време на време дали администратора е отворил страницата за регистрация. В тоя сайт излизат най-рано игрите и във всяка версия и има всяка игра която се сетиш за Xbox, просто е трудно да се регнеш.
публикувано от KALBI на 2009-09-29 10:27:01
Пичове, повечето от вас или не са играли, или си нямат хал хабер и от фифа и от футбол. ВСИЧКО което е било дразнещо в 09 е оправено в 10. Аз съм играл 15 дена САМО демото, без да пускам друга игра. И то демото, което принципно трябва да е пълно с бъгове, а доста малко съм забелязал. Тъй че спрете се с писането на глупости, ако ще се плюе, то да е по РС версията.
публикувано от KALBI на 2009-09-29 10:27:57
Или поне опитвайте да се обосновавате, не да пишете безсмислени мнения.
публикувано от Pol Pot на 2009-09-29 11:37:12
KALBI, не знам кой колко е играл и какво, но се чудя дали ти се струват нормални следните неща:
- Вратаря си боксира топката във врата
- Последния в защитата спъва откъсващ се нападател, съдията свири авантаж и не вдига картон (по правилник червен)
- Всяко 2-ро или 3-то отнемане на топката дори с "А" се свири като фаул (изгледай един мач и виж дали е така).
- Супер висок процент пресечени пасове от противника, докато твоите хора седят и се оглеждат.
публикувано от Pol Pot на 2009-09-29 11:40:02
Най-дразнещото на всяка ФИФА - по-висока трудност абсолютно винаги е значела просто по-слаб вратар за теб, но не и за противника и тук пак си е така.
Колко по-обосновано да ти го кажа?!
Игарчите на моменти тичат като надрусани и се случва някои оправляван от AI-то да се блъсне в мен докато съм с топката или да ми пресече пътя.
Нападятеля вместо да чака центриране в полето тича около мен докато пробивам по крилото, а в полето няма абсолютно никой.
Всичко това го водях на Lorld Class.
публикувано от Pol Pot на 2009-09-29 11:42:42
И въпреки всичко това още от първот пускане сложих трудността на World Class (за сега нямам нерви за Legendary), избрах Севиля и почнах сезон като в първите 5 мача успях да изкъртя 3 пъти Барселона (приятелски и 2 за купата), после Виляреал и Сарагоса.
Нормално ли е на уж НОВА игра това да се случва още от първия ден?!
Къде е предизвикателстовто?!
публикувано от Pol Pot на 2009-09-29 11:47:50
А ... да и за капак - Забелязал ли е някой как доста често се случва футболист след като е вкарал гол да се затича право към гредата??
Мен лично това до толкова ме дразни, че бързам да скипна момента с радостта (между другото - не можаха ли малко да ги попроменят тия пози след гол).
публикувано от koko2xko на 2009-09-30 11:03:43
POLPOT DAMN ti si nekav dosta zadrysten tip
публикувано от koko2xko на 2009-09-30 11:04:21
Земи се отпуши бе керпеден
публикувано от Pol Pot на 2009-09-30 11:22:52
DAMN, да беше научил български поне!
:thumbsdown:
публикувано от maminsin на 2009-09-30 14:57:14
песа кога излиза.дали 6те излезе по рано като фифата от предназна4ени те дати благодаря предварително.
публикувано от trabantaa на 2009-10-02 00:35:31
а забелязали ли сте в 08 и 09 да има нещо като "стори моуд"... има мачове дори и срещу изпадащи отбори които каквото ио да правш не можеш да спечелиш... случвало ми се е да играм с челси за купата срещу отбор от кока кола 2 още първи кръг, и в 30 мин те вече водат с 3:0, и аз естествено се ядосвам спирам играта и наново... успях да победа едвам в 10 мач, акто првите 4 протичаха по един и същ начин... 30 мин вече 3:0, вратаря ми буквално спи... и в 6тия мач с 2ма души по малко става 80мин аз обръщам до 4:3 и в 91 и 92 ми вкарват 2 гола, а са отбор от кока кола 2 имат половин звезнда... и тва ми се е случвало много пъти с различни отбори на кариер моуд
публикувано от OGI на 2009-10-02 20:17:27
Pol Pot попринцип играя на пЦ понеже още нямам Xbox ,но ако с А са шпагатите то тряа се научиш кога се правят и кога не неможе сяко влизане на шпагат да е има моменти когато може и когато не :)trabantaa и аз си мисля че има нещо такова ,но е направено за да има интерес неможе да спечелиш всичко още първата година хаха а да повтаряш мач е тъпо
публикувано от bitchslapper на 2009-10-02 21:49:53
Егати нещастната работа. Има ли начина да се увеличат фаловете? В смисъл оня педал съдята не свири грам. Влизат ми отзад и се плюскам на земята и нищо егати бъгавата игра.
публикувано от Pol Pot на 2009-10-03 00:17:01
OGI, на XBOX-a "А" не е шпагат, а възможно най-безобидното посягане за топката.
Ако беше за шпагат нямаше и дума да кажа, там нещата са ясни и логични. А иначе за мачовете по сецарии - и аз съм си късал нервите с тях и всъщност не внасят напрежение, а само излишни нерви. Просто е абсурдно да гледаш как играчите ти тичат като мухи до като получат планирания брой говоле и после всичко се нормализира. Има и цели мачове дето все едно си с друг отбор и всичко върви наопаки и така 2-3 мача и после без да правиш нищо пак почваш да мачкаш :lol:
публикувано от bitchslapper на 2009-10-03 00:47:44
Хахаха как съм се смял преди малко хахаа. Направих някъв луд гол. Тичам по крилото и центрирам и топката си лети и никой не я докосва а вратаря се хвърля и той не я докосва и тя просто си влиза. Или пък тичам с топката и ме спъват и един от мойте тича да догони топката и се спъва в нея и пада хахахха баси якото.
публикувано от didointer на 2009-10-03 16:43:29
има ли разлика дали играта е razor1911 или reloaded
публикувано от OGI на 2009-10-03 23:14:14
попринцип и релоуд и разор са качествени и когато разор искарат някоя игра релоудед не я изкарват и те според мен са качествени и двете релийз групи ,а това за фаловете и на пц е така ,но за разлика от пц поне вие играйте истински футболен симулатор и го играите с кеф не като нас играем щот няма друг :D ПЕС излиза чак 31 декември
публикувано от morano на 2009-10-04 12:01:11
OGI незнам къде си го прочел това за 31 декември , но официална дата за релийза на Пес 2010 за Европа и то за PC и Xbox 360 е 23 октомври , така че това което си го прочел е било за друга платформа и за друг континент може би ;)
публикувано от OGI на 2009-10-04 18:55:30
ами във геймспот го прочетох и важи само за ПЦ другите излизат нормално
публикувано от iStinky на 2009-10-15 20:02:12
"Малко по-добър процесор..." "и двете конозоли са достигнали лимита си" ??? Да бе 170 терафлопа в сек. ама ина4е е достигнал лимита си,да...както и да е няма да навлизам в подробности.5/5 за торента аз ли4но забелязах разликата в бутането когато игра4ите ти4ат един до друг някакси по-разли4но е.Те и от ЕА казаха нещо за тва.
публикувано от jokonh4 на 2009-10-22 18:19:13
на ps2 с единия джоистик управлявам а с другия правя трикове сега на boxa не знам от каде се правят триковете.може ли някои да помогне
публикувано от kaloto2510958 на 2010-04-24 17:44:33
Koga li 6te izliza torenta fifa wc 2010
публикувано от kaloto2510958 на 2010-04-24 17:45:17
Кога ли ще излиза торента фифа сп 2010
публикувано от kaloto2510958 на 2010-04-25 17:17:03