Не професоре, не можем да се изразяваме по-културно. Пожелах ти успехи във философстването, но виджам, че грам не ти връзва. За да съм ясен:
Хич не ме интересува положението на Сатурн спрямо Земята преди боя. Също така не ми интересива дали добре са кърмени като бебета от майките си. Интересува ме само, че взехме златото. Анадъм джанъм?
Никъде не съм казал, че Фьодор не е най-добрия или че не му се възхищавам. Как да ти набия в интелигентната глава, че чисто и просто се радвам за факта, и че не ме е*е какво са правили преди мача. Ако си велик боец - ами прави си сметката и не си подценявай противниците. Правиш греша - падаш. Тази сметка е част от боя.
Значи понеже виждам, че и киното намеси ще те питам (понеже аз не го знаех този факт) :
Къде е снимал? Каква му е била ролята? Какъв е бюджета на филма? И тогава АЗ (щото това ми е професията) ще ти кажа дали е имал време за тренировки и колко време е снимал. Това за "месеци" без тренировки е направо смешно изказване от твоя страна и си личи, че грам представа си нямаш за какво говориш. Ясен си ми, повтаряш разни разсъждения на друг човек като папагал и си ги приписваш на теб. Да, ама те са смешни и грешни.
И най-важното!!!
"Аман от голия патриотизъм" - Медалите, които взехме ги наричаш гол патриотизъм. Леле момко... страхотно те съжелявам, теб и твоето извратено мислене...