ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSport на 2009-01-21 12:09:18
Вашето мнение относно Fedor.The.Baddest.Man.On.The.Planet.XviD.IceMan може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от vasil.tonev на 2009-02-12 16:46:27
ХАХА Луди сте големи спорове :) За Багата мога да кажа браво за медала , но като цяло самбото и мма са различни неща и това за точките е вярно Като излязат двамата на мма срещта ще говорим повече айде със ЗДРАВЕ
публикувано от oxymoron на 2009-01-21 14:51:50
А така бе хора, къде останаха UFC торентите. Айде сега почвайте да качавате повече ММА, че тва е истината в момента. Ако има филмчета за Андерсон Силва, Куинтън Джексън ... качавайте, не се притеснявайте :thumbsup:
публикувано от ludvefira на 2009-01-21 21:23:58
И аз на на мнение, че спокойно може да се качват такива торенти - вече има наистина завиден интерес към тях :)
Благодарности за торента. :thumbsup:
публикувано от freakhead на 2009-01-21 22:02:15
Федор е велик боец , но далеч не е "БЕД". Напротив, той е може би най-уравновесения и стабилен човек от всички в този спорт.Този филм не съм го гледал още, но имам един друг от японски журналист, който отива да го види и снима. Федя е такъв благ, здрав руски мужик. Супер душица е. Само да не си на ринга с него. Тогава е страшно. Виж Мирко Крокоп, тва е друга работа. Тоя ако не е на кеф и на улицата сигурно ше те пребие. Е тва е бад бой. Но е доста комплексар и недоеб, хехе.:lol:
публикувано от CAMPARiORiGiNAL на 2009-01-22 03:13:58
... и Багата му счупи главата на негова територия по бойно Самбо :)
публикувано от papinopopi на 2009-01-22 03:51:19
Федя е много добър боец. :)
публикувано от downl0ader на 2009-01-22 13:13:23
Абе смешен, как му е счупил главата Багата, ти в ред ли си ве? Сигурно затуй се върна в България с хематом под окото. Това, че е взел 3 точки повече на турнир по бойно самбо от най-великия не го прави шампион. Ако си мислиш, че на Фьодор му пука за загубата много се лъжеш! :) Той отива на турнир по бойно самбо просто да си направи загрявката за ММА. Един вид тренировка. Пък Багата ще има да го събират на части, ако някога излезе срещу Федя в Афликшън. Давам му 10 секунди живот! :D
публикувано от downl0ader на 2009-01-22 13:20:06
Багата няма тези качества нито потенциал за да пробие в ММА, пък ха моли да се мери с най-добрия! Истината е, че Фьодор е по-доминантен боец дори от Тайсън за времето си.:thumbsup:
публикувано от Duellist на 2009-01-22 20:55:59
Ти да не си от някой руски будо форум,бе отворен? Щото там се насраха като Федор загуби!!!С точки, без точки,факта си е факт-"най силния на света":thumbsdown:загуби от БЪЛГАРИН!!!
публикувано от CAMPARiORiGiNAL на 2009-01-23 02:01:59
Даунлоудър, вместо да се радваш - плюеш. Аман от философи и разбирачи като теб. Багата го познавам лично, мога да ти го доведа та да му обясниш на него къв боец е... Аман начи. Стигни на неговото ниво пък тогава критикувай. И не наричай хората "смешни", може да сгрешиш човека някой път...
Чао и успех във филосовстването...
публикувано от downl0ader на 2009-01-23 04:11:57
В интерес на истината и аз останах много разочарован от неговата загуба. Просто не отиваше на боец от ранга на Фьодор да се отнесе толкова безотговорно към турнира по бойно самбо. Вместо да тренира по нормалния режим, той отиде да снима филм до последния момент в друга държава и тренировъчен процес на практика е нямало(с месеци).Завърна се в Русия буквално ден преди турнира. Както и да е, не съм му адвокат. Но такива кръчмарски изказвания като твоето просто не заслужават да им се обръща внимание. Багата си личи, че е много добър самбист, но щом става дума за "чупене на глави" както се изрази, то човека е Фьодор! Виждам, че ги разбираш бойните спортове. Би трябвало да правиш разлика между ММА и бойно Самбо. Специално Багата съм го гледал на св.двубой и не ми хареса въобще,бие се като селски побойник в хоремака. Доволен съм, че взе златен медал, но да си знае все пак мястото. Гледам доста смешна статия са публикували в спортал, даже по-смешна от ващите изказвания. Ако не бяхте ме провокирали никога нямаше да напиша лоша дума.Каквото повикало, такова се и обадило. А иначе философията явно ми се отдава.:) РЕСПЕКТ!
публикувано от downl0ader на 2009-01-23 04:21:58
става дума за "чупене на глави", то човека е Фьодор. Надявам се правите разлика между мма и бойно самбо. Багата съм го виждал на бг св.двубой и не ми харесва как се бие.В Спортал.бг бяха написали по-смешна статия и от вашите.Иначе философстването си прав,че ми се отдава.Ако не ме бяхте предизвикали нямаше да напиша лоша дума.Аман от голия патриотизъм.:thumbsdown: не можете ли да се изразявате по-културно? Етикеция му е майката...
публикувано от CAMPARiORiGiNAL на 2009-01-23 15:13:16
Не професоре, не можем да се изразяваме по-културно. Пожелах ти успехи във философстването, но виджам, че грам не ти връзва. За да съм ясен:
Хич не ме интересува положението на Сатурн спрямо Земята преди боя. Също така не ми интересива дали добре са кърмени като бебета от майките си. Интересува ме само, че взехме златото. Анадъм джанъм?
Никъде не съм казал, че Фьодор не е най-добрия или че не му се възхищавам. Как да ти набия в интелигентната глава, че чисто и просто се радвам за факта, и че не ме е*е какво са правили преди мача. Ако си велик боец - ами прави си сметката и не си подценявай противниците. Правиш греша - падаш. Тази сметка е част от боя.
Значи понеже виждам, че и киното намеси ще те питам (понеже аз не го знаех този факт) :
Къде е снимал? Каква му е била ролята? Какъв е бюджета на филма? И тогава АЗ (щото това ми е професията) ще ти кажа дали е имал време за тренировки и колко време е снимал. Това за "месеци" без тренировки е направо смешно изказване от твоя страна и си личи, че грам представа си нямаш за какво говориш. Ясен си ми, повтаряш разни разсъждения на друг човек като папагал и си ги приписваш на теб. Да, ама те са смешни и грешни.

И най-важното!!!
"Аман от голия патриотизъм" - Медалите, които взехме ги наричаш гол патриотизъм. Леле момко... страхотно те съжелявам, теб и твоето извратено мислене...
публикувано от CAMPARiORiGiNAL на 2009-01-23 15:13:54
Ако си велик боец - ами прави си сметката и не си подценявай противниците. Правиш греша - падаш. Тази сметка е част от боя.
Значи понеже виждам, че и киното намеси ще те питам (понеже аз не го знаех този факт) :
Къде е снимал? Каква му е била ролята? Какъв е бюджета на филма? И тогава АЗ (щото това ми е професията) ще ти кажа дали е имал време за тренировки и колко време е снимал. Това за "месеци" без тренировки е направо смешно изказване от твоя страна и си личи, че грам представа си нямаш за какво говориш. Асен си ми, повтаряш разни разсъждения на друг човек като папагал и си ги приписваш на теб. Да, ама те са смешни и грешни.

И най-важното!!!
"Аман от голия патриотизъм" - Медалите, които взехме ги наричаш гол патриотизъм. Леле момко... страхотно те съжелявам, теб и твоето извратено мислене...
публикувано от CAMPARiORiGiNAL на 2009-01-23 15:14:50
повтаряш разни разсъждения на друг човек като папагал и си ги приписваш на теб. Да, ама те са смешни и грешни.

И най-важното!!!
публикувано от CAMPARiORiGiNAL на 2009-01-23 15:20:03
Ако искаш да продължаваш опитите си за разсъждение можеш да го направиш във forum.arenabg.com
публикувано от Leudo на 2009-01-25 13:30:16
pi4agi vie prez toq jivot tarkal qli li ste bre.bagata ta bagata ,10 000lv za zlato na samboto i,pone 300 000 dolara za fiodor na mma .mi smqtaite si sami ina4e super za na6te gordeeme se stqh vsi4ki no ste mi neseriozni taka kat 4etem .ne sam pisal nikoga v takiva forum4eta ma me nakarahte.s nekompetentnosta si!!;)
публикувано от tthriller на 2009-05-07 12:18:00
не се карайте! Ямото Машида ще го бие, той най добрия
публикувано от tthriller на 2009-05-07 12:24:52
А защо не се бие в най якото ММА първенство - UFC, не ми е ясно
публикувано от kotnnl на 2009-05-30 23:50:40
Мале колко много написа. Май ти си този , който е за форум. Искам Багата в ММА срещу Фьодор:)
публикувано от Rattlesnake на 2009-06-18 23:47:43
Фьодор е най-добрия!Машина от всякъде.Изгледайте и това видео ;)