ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от paynera на 2009-07-09 22:54:44
Вашето мнение относно Фантастичната четворка и Сребърният сърфист може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от the_zombie666 на 2010-05-18 23:58:10
е хора малко сиид и от мене хора филма си заслужава според мен ама саму тази част че първата не ми хареса много:-D:-D:-D
публикувано от biberona на 2009-07-10 12:42:21
Разминава ми се звук и картина, а на места дори не тръгва и звукът. Трябва ли ми специален плейър?
С други -рипове првоблем нямам, само с тези блурей-рип!
публикувано от paynera на 2009-07-10 13:14:36
Ми не знам с кой player гледаш, пробваи с BSPlayer с него не трябва да имаш проблеми. Или пък си смени кодеците с по-нови K-Lite Codec Pack ти препоръчвам. :)
публикувано от biberona на 2009-07-10 15:31:04
Евала Пайнер!
Смяташ ли, че ако нямах последния пакет K Lite Mega codeck, и отделно 2 плейъра щях да пиша тук и да питам за специален такъв. Явно проблемът не е само при мен, защото и в друг тракер за същите релийзи хората се оплакват от това!!!
публикувано от mu6o на 2009-07-10 17:06:44
Няма разминаване между звук и картина, идеални са си, а искам да попитам biberona, дали има по-старичък компютър, защото може да е от това проблема :).
А пък и сам каза че само BRip-овете ти правят проблеми. Време е за нов :P
публикувано от biberona на 2009-07-10 17:42:38
Ясно, тук компетентен отговор няма да получа. Щом компютъра требе да си сменям, за нещо което се оправи с подходящия software!
публикувано от mu6o на 2009-07-10 18:44:16
Впочем добре ще се изразя така : трябва ти нов хардуер, както го казваш компетенто, занимавам се с компютри от 6 годишен имам сивделствата минати курвове, най-важното е че се справям много добре в определяне на проблеми и отсряняване, зад гърба ми имам към 10-12 компютъра...и знам точно от какво е сега ще ти го обясня хубаво:
Това е BRip, резолюцията е голяма + аудиото, имам още 2 компютъра и има разминаване пак с картина и звук ако пусна такива релийзи или нещо с високо качество...защото нито имам хубав процер там нито рам, да не говорим и за видеото слаба работа, но тук на по-хубавия ми компютър си върви без проблеми...защо ли :-/ в момента се чудя какъв ли е проблема, но ще оставя на теб да го решиш :)
публикувано от mu6o на 2009-07-10 18:45:13
, но тук на по-хубавия ми компютър си върви без проблеми...защо ли :-/ в момента се чудя какъв ли е проблема, но ще оставя на теб да го решиш :)
публикувано от markup на 2009-07-11 16:21:15
Мишо е прав - висока резолюция, качествено аудио... трябва ти изчислителна мощ, за да го възпроизведеш... Например - пусни една игра в една резолюция и в друга със същите настойки на детайли.. какво става - видео процесора може да не смогне, CPU може да не успее да обработи достатъчно бързо и дори да успее може би FSB няма да смогне да предаде толкова бързо пакетите... много променливи има, но в резюме ще кажа - трябва ти по-бързи GPU, CPU, шини, RAM ... , за да успееш да го изкараш на монитора и аудио изходите на време ;) ... ако не може машината - просто си свали друг релииз.
публикувано от biberona на 2009-07-11 16:43:24
Много благодаря за отговора, това ако беше написал отначало нямаше да си губим времето.
А за моя компот: Dual Core CPU, 256 RAM, Video 256, дъното е на ASUS някакво си и пак не върви! Сега кажете дали е от компота?!? :|
публикувано от mu6o на 2009-07-11 19:30:56
RAM-та ти за такъв компютър не е ли малко :-/
публикувано от n1ksan4u на 2010-01-24 19:26:27
paynera е голяма работа :D