Първо не съм прост и тъп и не ме обиждай като не ме познаваш, второ говорех за теб че си нещастник, трето - когато стигнеш тяхното положение, тогава друга песен ще пееш, защото аз мога с 2, мога и с 2000, никой не казва че е правилно, а че е като естествения подбор в природата - по-силния винаги оцелява така е било винаги, е, и ще бъде и колкото и да ми се плюнчиш насреща пак ще си бъде така, ти ще си вярваш в камъни и физиономии докато аз ще седя зад бюрото и ще си го прехвърлям в крачолите докато ти се трепеш да не умреш от глад в кирта. Когато си роден да си DAS MAN, няма как да си обясниш екзистенциалното мислене на хората с възможност сами да избират свободата и действията си от които само и единствено да зависят (свободомислещите)(свобода на правото на избор), а ще се молиш на дървени икони и свещи между каменни стени в кутията на собственото си задръстено и оковано от твоя бог съзнание като слепец, какъвто точно въпросните илюминати искат да си - ПЕРФЕКТНИЯ РОБ. Ти дори не си прочел Коранът или Библията, а да не говорим за Виная-питака което съм сигурен, че не знаеш дори какво означава. Още от първите ти коментари си личи ниската ти култура и слабата ти информираност, нулевото ти познание в човешката психология и психика, а си тръгнал да ми говориш за религии и човешки ценности. И на мен никое божество не ми е съдник, нито пътеводител, не божеството ми решава съдбата а двете ми ръце и упоритостта ми. Като ида на работа не ме питат в какво вярвам и на кой се моля, а гледат какво съм свършил и колко добре съм го свършил. Камъните и свещите не ми носят пари като ги гледам. Разчитам на собственото си мнение къде да ида и какво да похарча и колко добре да живея, аз решавам!
Правилото на цялата вселена е такова - винаги по-интелигентните са над по-ниско интелигентните! Именно така се контролират по-лесно. ФАКТ! - ПРИРОДА, ПРАВИТЕЛСТВО, ДЪРЖАВИ, МАСОНИ, дори и в концлагерите важи това правило (справка Северна Корея)! ФАКТ! Не можеш да го отречеш, колкото и да искаш да ми натриеш носа. Това не съм го измислил аз, просто съм достатъчно умен да го осъзная за разлика от други хора ... ;)
Да, ЩЕ загинат не 2,4 млрд. а 5,5 млрд. хора, както в същност е планирано да стане и вече е на път и ти нищо не можеш да направиш, и повярвай ми тук и бог не може да помогне. Нарича се NWO подобно е на Фашизма, Нацизма и Комунизма или принципа на ЕЕЕ или още 111 (трите "е" или още трите "1") и съществува от над 5000 години и ще става по-зле, вече ще са ЕЕЕЕЕ и 11111 или преход от тип 0 към тип 1 на човечеството и 2 от 3 стъпки са изпълнени, когато всичко приключи ще са 6 пъти 1 или 6 пъти Е или настъпва 666. Но защо ли се хабя?! Ти дори не знаеш какво означават тези числа и букви. Който трябва го знае и без да му го казвам.