ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от hgoshev на 2007-10-16 21:28:35
Вашето мнение относно Exodus - 2007 - The Atrocity Exhibition... Exhibit A може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от DeathMetal на 2007-10-16 21:36:46
много благодаря тва го чаках!:thumbsup:
публикувано от medarov на 2007-10-16 23:10:55
пълна загуба на време. колкото и да харесвам EXODUS този албум e пълен боклук
публикувано от hutofrock на 2007-10-17 01:04:38
Албумът е великолепен, според мен. Разбира се, има и тъпи емота, на които нищо не им харесва...какво да се прави :)
публикувано от metal_maiden на 2007-10-17 01:59:08
[quote=hutofrock]Албумът е великолепен, според мен. Разбира се, има и тъпи емота, на които нищо не им харесва...какво да се прави:)[/quote]

Ей позьорче, не наричай някой ЕМО само защото не му харесва даден албум...Някой като не харесва Berzerker например ЕМО ли е бе!!?:grrr:В днешно време, всичко трябва да ти харесва, иначе автоматично ставаш ЕМО...Аман от "тежкари"...Трябва да ти кажа, че такива като теб, дето всичко им харесва и раздават титли наляво-надясно са най-големите ЕМО-та...:grrr:А албума на Exodus не съм го чул даже, така че няма да изказвам мнение, но супер много ме натвари отношението ти, и как лепваш етикетчета на хората от един коментар...:grrr:
публикувано от baloff на 2007-10-17 09:44:54
Младежите се изказват без да са НАЯСНО.Това е група,която хвърля предизвикателство към цялата тежка сцена със всяка тава,която вади.На почитателите на Мейдън,Лимпкин Парк и т.н. желая успех
публикувано от medarov на 2007-10-17 09:54:59
само защото ника ми не е балоф не значи че не съм наясно. даже съм сигурен че имам повече неща на EXODUS от тебе. албума е унизителен за тях. чуйте само припева на 4-та песен - пълна помия. високите тонове в рифовете - помия. тва идва от тия гадни метълкор с мелодет влияния. имаше ги и в новия OVERKILL и в новия ONSLAUGHT и в новия VENDETTA.
публикувано от metal_maiden на 2007-10-17 14:23:29
[quote=baloff]Младежите се изказват без да са НАЯСНО.Това е група,която хвърля предизвикателство към цялата тежка сцена със всяка тава,която вади.На почитателите на Мейдън,Лимпкин Парк и т.н. желая успех[/quote]

Приятелю, най-учтиво те моля да НЕ слагаш имената на Мейдън и онази другата *група* в едно изречение...:)Обидно е за милиони хора...Ето, че и аз мога да се държа мило...И съм съгласен с Медаров за shitcore влиянията...направо убиват музиката...Хайде да идва по-бързо 2008-а, че да излезе най-накрая Killing Music на Benediction...
публикувано от metaxata на 2007-10-17 18:25:01
ай,ся метълкора им бил виновен,абе я се ослушайте малко момчета,да сте чули путкинско пеене наскоро от тая група,рифовете им били високи,солата не знам кво си,песнито дори по осем минути не са такава такава тъпотия като последния machine head.и ако нямате нищо напротив hatebreed и slipknot върнаха тоя стил по върховете,където му е мястото(тва че има и плява....)
публикувано от jimitheseint на 2007-10-17 19:52:48
Карайте се колкото си искате!Аз лично ще си сваля албума и ще го изслушам заради един бивш китарист на групата.
[url]www.saitanaogy.data.bg[/url]
публикувано от medarov на 2007-10-17 20:07:49
да чул съм. казах ти пусни си 4-та песен и чуй припева.
Мегадет, Металика, Слейър, Антракс, Ексъдъс - уж "най-големите" на траша. ако се бяха разпаднали преди много години може би щяха да станат такива. сега са за посмешище и се слушат от такива като метаксата. дай хард фенове на "метълкор" бандата слипнот. дано се разпаднат и да спрът да се излагат. сега как да ида на евентуален техен концерт като знам че оня мамут ше ми пее некви лигни "чилдрен ууу ааа" а цялата група дружно ше усере Bounded By Blood, Last Act Of Defiance, A Lesson In Violence, Thrash Under Pressure и Toxic Waltz
публикувано от medarov на 2007-10-18 23:19:25
ами да - и то доста. ама не се продадоха и се разпаднаха. отказали са да свирят педеращини най-вероятно
публикувано от metaxata на 2007-10-19 02:05:17
ааааа,забравих.до преди година нео-метълът ви беше виновен.....тъпаци!!!!!!
публикувано от oligofren007 на 2007-10-19 15:19:28
тенкю !
най-после малко истински метъл... :cool:
публикувано от medarov на 2007-10-19 17:16:35
май стружките у вазелина са ти дошли в повече пич.
много си анонимен и жалък кюрдче
публикувано от kostadinkun на 2007-10-20 04:03:09
често ли не цепи тоя албум квото и да ми кажат експерти като потребителите тук:thumbsup:
публикувано от sraci на 2007-10-23 02:06:12
На въпроса дали има качествен траш тази година ще отговоря с едно голямо ДА -> Overkill - Immortals 2007, Dublin Death Patrol - DDP 4 Life =====================================================
Стил : Thrash Metal

Тема на текстовете : Life

Страна : United States of America (Dublin, California)

Година на създаване : 2006
Настоящ състав :

Chuck Billy - Vocals (Testament, James Murphy as guest)

Steve "Zetro" Souza - Vocals (Legacy, F-Bomb, ex-Testament, Exodus)

Andy Billy - Guitars (Sacred Dog, Rampage, Guilt)

Steve Robello - Guitars (Out of Control)

Greg Bustamante - Guitars (Rampage)

Phil Demmel - Guitars (ex-Vio-Lence, Machine Head (US), Torque, Technocracy)

John Hartsinck - Guitars

Willy Lange - Bass (Laaz Rockit)

John Souza - Bass

Eddie Billy - Bass (ex-Vio-lence)

Danny Cunningham - Drums

Troy Luccketta - Drums (Tesla)

Допълнителна информация :

Andy Billy, Eddie Billy, and Chuck Billy are brothers. As are John and Steve Souza.

публикувано от medarov на 2007-10-23 15:34:27
DDP СА ТАКААААВА ИЗЛАГАЦИЯ. траш качествен все още има но не го очаквайте в арена