ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2008-06-30 00:58:40
Вашето мнение относно Euro.2008.Germany-Spain.Final.SDTV.Xvid-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kra4un 007 на 2008-06-30 07:24:21
Браво на испанците, показаха на конския отбор, какво е футбол ! Не може само с късмет, статични положения и съдийска подкрепа да побеждаваш:D
публикувано от Starf1sh на 2008-06-30 11:50:54
Нямах предпочитания към конкретен отбор, просто исках интересен мач. Получих слаб и скучен мач и от двата отбора, спорни съдийски решения на моменти, може скоро да се окаже че в БГ няма нужда да се питаме "Как ще ги стигнем?" по отношение на футбола защото те сами ще се принизят до нашето ниво! :-/
публикувано от littlepredator на 2008-06-30 01:43:23
comentarite na kakuv ezik sa??
публикувано от Mandos на 2008-06-30 23:13:40
МАча беше супер интересен. Испанците играха гениално както и през другите мачове. Съдията блестящо си свърши работата - не разбирам защо възникват коментари срещу него.
Швабите играеха както винаги без техника но с повече тичане и фалове което е абсолютно нормално след като не могат да задържат топката повече от 20-30 сек. Очаквах испанците да вкарат втори гол ама нямаха късмет :/
публикувано от sagatz на 2008-07-03 00:49:25
Ако някой може да качи клип с обзор на цялото първенство
публикувано от netdragon на 2008-07-05 02:34:13
Mandos дори и сестра ми дет не разбира бъкел от футбол каза, че мача е скучен. Тъпкане на едно място цял мач. Все едно гледам България - Албания. Маса народ се събрали да гледат уж напрегнат двубой, а то какво се оказа - опълчение на немците в защита и безидейна атака на испанците (добре, че Торес е бързак да вкара гола, че иначе не знам). Имаше къде къде по-хубави мачове на това първенство - Германия - Турция, Турция - Хърватска, Русия - Холандия и т.н. Даже първия мач между Швейцария и Чехия си беше по-напрегнат и интересен от този :). Но поне Испания заслужено победи с оглед на цялостното си представяне :)
публикувано от seskobg на 2008-07-11 10:29:16
e вие какво очаквате е? за финал на такъв голям форум, според мен си беше интересен мача...