ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от exeqt на 2008-06-19 17:28:25
Вашето мнение относно Esoteric Agenda може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от pimeto на 2008-06-19 19:00:20
благодаря за торента!
повече такива неща да се качват е нужно! :)
на Дейвид Айк може нещо да се качи също!:thumbsup:
публикувано от aerin на 2008-06-19 21:52:12
благодаря !
публикувано от mastodont на 2008-06-19 22:00:35
мерси:thumbsup:
публикувано от clipse на 2008-06-19 23:59:00
Много добър филм! Особено финала!;) Препоръчвам на всеки да го види и да прецени сам.;):thumbsup:
публикувано от Evet0 на 2008-06-20 02:07:53
Ако това за храната, водата и намаляването на населението с близо 90% е истина мога само да се ужасявам
Все още съм на средата на филма, но не знам как ще спя след това. Доста филми -- документални -- и инфо в нета из4етох покрай илюминатите, конспирациите, ако щете и просто информативно за това, което се слу4ва зад гърбовете и незнанието на обикновения потребител, но за сега това е най-ужасявата ипформация на която попадам. 4естно казано, като се замисля и си казвам "Добре, какво като знам вси4ко това, като не мога да го променя" , то 4овек няма и как да се защити срещу това
публикувано от Evet0 на 2008-06-20 02:09:06
Оряза се коментара малко
Ениуей, за искащите да разширят малко мрогледа си да гледат филма непременно
публикувано от DanchucioS на 2008-06-20 03:07:20
filma e strahoten no niama da stigne do horata bez sub na BG
публикувано от cupid555 на 2008-06-20 04:13:32
Този филм направо ме размаза.. Толкова неща ми се изясниха, направо го слагам в графа ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.. Огромни благодарности за ъпа!!!!!!!!!!:)
публикувано от corwinsk на 2008-06-20 10:39:41
Поредният филм за хора, търсещи вината за собствените си грешки и недостатъци, навсякъде другаде, освен в самите себе си.

Светът се управлява от алчни хора. ДОБРО УТРО! Но ако има една фундаментална истина за алчните хора то тя е, че те НЕ работят добре в екип... предимно защото са алчни :P

Тайни общества съществуват. Но това, което им се приписва по такива филми и книги далеч надхвърля тяхните реални способности.
публикувано от corwinsk на 2008-06-20 10:46:41
Освен това имайте предвид, че тези общества все пак са "тайни". Което означава, че нито вие, нито никой параноичен режисьор или писател, имат каквато и да е представа, какво всъщност се случва в тях. Та този тип филми не са нищо повече от нечии предположения, с убедителни картинки. Но в крайна сметка Властелинът на пръстените също имаще много убедителни картинки :D

Едно от любимите занимания на хората винаги е било да фантазират за нещата, които не знаят. Но тези, който не могат да различат фантазията от реалността се наричат луди, а тези, които им вярват - идиоти.

Ай със здраве.
публикувано от corwinsk на 2008-06-20 10:47:05
м вярват - идиоти. :P
публикувано от clipse на 2008-06-20 11:24:12
А направи ли си труда да видиш и разбереш финалната част м?! Тя е най-важната. Другото са неща, които засяга повче американците, а не нас. Финала обаче се отнася за ВСИЧКИ. Ако и ти си от тия, дето вярват, че сме само едно тяло и нищо повече, то тогава нямам какво повече да кажа - сбъркал си, като си мислел, че филма е за теб.:stupid:
публикувано от Chame1eon на 2008-06-20 12:29:43
Благодаря за торента, не знам защо ми изтриха предишния пост :(

Дали има шанс да се появи някой добър човек да направи субтитри за да може и ние неразбиращите английски да разберем за какво става дума в него :) :blush:
публикувано от oldfashioned на 2008-06-20 13:06:19
много информативен филм... за мен нов момент беше кодекс алиментариус и agenda 21... за скептиците... има интернет четете в ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ /които съвесем не са изцяло правителствени, както разбрахме/ сайтове :) те не са правени от фенове на конспирациите :) всичко което има да се случва ще се случи, но сигурно и тогава запушените ви от наркотици, тъпи сериали и други лай#а глави ще се кефят натикани във военното гето и тъпкани с генно модифициран добитък направен на светещи котлети... мммм полезно за всякакъв вид рак! :D

със здраве и cheer up...

бтв. прехода които се описва във филма /култа към Земята по-скоро/ е много добре описан от един от НАЙ-УВАЖАВАНИТЕ ФИЗИЦИ - Мичио Каку... за хората с интереси неограничени в сферата на prison break и lost силно го препоръчвам...
публикувано от oldfashioned на 2008-06-20 13:07:49

извинявам се за double post-а, но исках да добавя, че прехода които се описва във филма /култа към Земята по-скоро/ е много добре описан от един от НАЙ-УВАЖАВАНИТЕ ФИЗИЦИ - Мичио Каку... за хората с интереси неограничени в сферата на prison break и lost силно го препоръчвам...
публикувано от gnggg2006 на 2008-06-21 02:30:26
Ае стига с тая 2012 год. бе ! Нищо няма да се случи тогава , разберете го това . Ще мине и замине и това е ;)
публикувано от sonka на 2008-06-22 10:08:20
Благодаря за филма. Дали някой може да направи субтитри за незнаещите английски? ;)
публикувано от Chame1eon на 2008-06-22 15:40:22
Гледах филма и ми се струва супер интересен, жалко че половината неща не ги разбрах. Моля ви за субтитри :)
публикувано от Orwell на 2008-06-23 16:29:36
Някъде прочетох,че това е продължението на The Zeitgeist ама честно казано тук се казват доста неща,които се различават от него.Не вярвам,че до 2012 90% от населението ще умре било от глад или трета световна,или че въобще ще има такъв геноцид,но напълно съм съгласен с идеята,че храната става все по отровна и това се прави съвсем целенасочено и че светът се глобализира с цел властта и парите да се съсредоточат във все по малко.Масата хора затъват във все повече дългове и стават зависими от банковите институции и корпорации.Мисля че и на всички е ясно,че медиите за контролирани и че истината се изопачава.Това което не трябва да се прави е да се възприемат такива филми буквално-само си спомнете истерята около 1999 и края ня света и колко глупости се изговориха тогава.Сега пък е 2012,после ще е 2060 и т.н.Не знам дали сте и забелязали,но в такива филми се използват от създателите им за да си прокарват нестандартните виждания за религията,произхода на света и т.н.Според мен това създава повече объркване сред хората отколкото да ги сплотява пред заплахата да загубят свободата си!
публикувано от Orwell на 2008-06-23 16:39:25
медиите са контролирани и че истината се изопачава.Новото което ме изненадва е за глобалното затопляне и че то се използва да протича по бързо глобализацията и за създаването на нова религия където земята ще е на първо място а живота на хората ще има второстепенно значение.И въпрки всичко не трябва да се въприемат такива филми буквално-спомнете си истерията около 1999 и за края на света.Сега пък е 2012,после ще 2060 и т.н.Да не говорим че създателите на такива филми си пробутват нестандартните и недоказани виждания за религията,света и прозхода на хората!
публикувано от Evet0 на 2008-06-24 21:18:21
Бе какво толкова се хванахте за тая година 2012, ако проетете малко в нета ще ви стане ясно идеята на тази година, нищо визуално няма да се слу4и, то ние в момента сме в период на преход, и този преход не е материален, визуален, а тази година е просто на4алото, което ще доведе промени, и промените са вътрешни, индивидуални за 4овека
Айде про4етете малко за какво става въпрос и тогава се изказвайте толкова неподготвени:grrr:
публикувано от izvestnia на 2008-06-28 18:44:50
Филмът наистина си заслужава да се гледа, но няма да е зле, ако на някой му се занимава да вземе да пусне един превод. На толкова тъпи филми има превод, а на този още да няма е направо СРАМОТА.
публикувано от ku6a на 2008-06-30 21:16:01
@ Евето: Не знам ти какво си чела и какви 'вътрешни' и духовни промени щели настъпят(не съм и гледал още филма) ама цялата работа около 2012 е че просто календара на Ацтеките свършва тогава. Те измерват годините по малко по-различен начин и просто по незнайни причини(пък 2012 може станат знайни :-/ ) нямат летоброене след тази дата(мисля че беше някой си Април, 2012, последният им в календара).
Другото което е, че четох някъкви глупости че слънчевата система през тази година ще достигне до екватора на Млечния път и после ще слезем в долната му част, като това щяло да окаже еди си какво влияние.
публикувано от antonchigurh на 2008-07-13 05:47:43
manqka koyto go e slojil filma pls sloji subtitri ili napi6i ot kade da si gi namerrim
публикувано от steroida на 2008-08-23 17:08:52
Здрав филм. СУБТИТРИ НЯКОЙ ДА НАПРАВИ МОЛЯ ВИИИИИ. А на хора като corwinsk имам само 2 думи за тях SUCK IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
публикувано от Nikter на 2008-08-26 17:46:35
Я, още един филм на тема спиране-на-коне = кон-спирация. :D Ще му метна едното си очо.

Колкото до субите - за да се направят суби трябва да има някаква матрица с тайминг за тях, иначе човекът който се хване, ще трябва сам да набива времето на поява и изчезване на субтитъра, което са нарича тайминг, а набиването на тайминг от нула е къртовска работа, особено за документален филм, където се скъсват да говорят. Това е положението. Ако се намерят каквито и да е суби, ако ще арабски, вече е по-лесно върху тайминга да се преведе английския по слух.

И друго което ме възхити - радвам се, че все повече хора мислят преди да се вържат на конспирации.
публикувано от Nikter на 2008-08-26 17:49:22
И друго което ме възхити - радвам се, че все повече хора мислят преди да се вържат на конспирации. Преди време форумите изобилстваха с хора-конспиратори и апокалиптици, но тук от коментарите съдя, че вече почваме да ставаме по-здрави като човеци и това е добре. Имам предвид, че повечето коментари са от типа не се връзвайте на прекалени глупости. И аз съм съгласен с тях. А сега да го гледам.
публикувано от fillip на 2008-08-27 21:38:12
имам ги на полски език.Ако на някой му се занимава да ми пише,ще му ги пратя fillip_cekovsky@abv.bg
публикувано от kallikalli на 2008-09-19 14:06:45
моля за субтитри. моля моля
публикувано от CkornioH на 2008-10-08 19:49:02
Някои знаели от каде мога да си намеря суб. ако може да ми каже ?? Ще сам мн благодарен.
публикувано от lubezen64 на 2008-10-14 14:20:36
филма е страхотен ама малко ми куца англ.еэик
публикувано от natakoza на 2008-11-22 14:03:39
ддо Ъплоудера - имам субтитрите! дай майл,за да ги пратя! хубаво е повече хора да го гледат!
публикувано от watcher на 2008-12-31 00:18:25
:thumbsdown: Откровено треторазряден филм! Въпреки огромния ми интерес, не можах да се насиля да го изгледам - псевдо-факти, подвърляни без никакъв сюжет/смисъл... а бе, от американци за американци... Не си губете времето!

p.s. Ле-ле, а тепърва ще гледам Zeitgeist...:-/
публикувано от woman на 2009-01-18 12:24:27
http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=29876 Съжалявамe, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация.
И така, субтитри няма. Обърнах http://subs.unacs.bg с хастара навън - няма и няма :(:-/ Ако все пак някой ги е изтеглил моля да ги качи където и да е и да каже къде. Иначе за филма благодаря :)
публикувано от woman на 2009-01-18 13:16:10
Намерих субтитри, но дали пасват точно на този релийз, или са за друг, не съм опитала още. За всеки случай оставям точния линк:
http://subs.unacs.bg/search.php :)

публикувано от woman на 2009-01-18 14:03:39
Определено тези субтитри не пасват. Но пък ще са полезни за хората, които не знаят много добре английски. Поне ще добият по-добра представа за какво се говори във филма. Така че, върнахме се в начална точка чакане на субтитри :)
публикувано от opela на 2009-03-04 20:21:57
филма е много готин ама една част от него не го разбрах ще чакам букви и ще се гледа пак мн е добър...