ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2020-05-25 18:43:17
Вашето мнение относно Esoteric Agenda 2 (2020) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Dr3adLoX на 2020-05-25 18:53:48
голям съвпадък с тоя филм... чудя се аз кво да качвам... решавам съвсем произволно esoteric agenda 2008... тръгвам да го качвам и виждам, че точно са е излязла двойката... :Д
а вие не ми вярвате като ви казвам, че аз тия филми не ги търся - те сами ме намират... :Д
публикувано от ecology на 2020-05-25 21:35:54
Тигър си голем
публикувано от mitkovarsheca на 2020-05-25 23:14:54
Много благодарности от чичо Митко!
публикувано от mitkovarsheca на 2020-05-26 21:23:13
Да пишеш не значи да си възпитан и интелегентен. Може да значи да ти липсват първите 6 годинки от възпитанието и уважение към по-възрастните, а да не говорим и за по мъдрите. Кажи нещо смислено, вместо да се подиграваш на форумите, зада бъдеш интересен. В моите очи ти си просто жалко същество Господин Dr3adLoX .
публикувано от Dr3adLoX на 2020-05-26 21:44:07
Г-н Митко, аз във никакъв случай не съм се "подигравал" с Вас, нито съм имал намерение да Ви обиждам. Вие може би не осъзнавате, но аз съм този, който качва торентите, на които всеки път пишете благодарностите си. Съответно аз възприемам тези благодарности, като директно насочени към мен. И това, което написах, беше моята чисто приятелска реакция. Извинявам се много, ако съм Ви засегнал по някакъв негативен начин. Уверявам Ви, че не е била такава целта ми.
Също така, бих искал да отбележа, че аз живея като монах. Нямам никакви приятели и не разговарям с никого. Да съм "интересен" е последното нещо на аджендата ми. Тук съм изяло и само за да ви слугувам на вас, тези които сваляте. И в интерес на истината съм раздвоен, между това, да ви помогна на вас, да намерите истината и спасението, или да се отделя от цялата история и да медитирам по 6 часа на ден и да си бия камшика от тоя свят, които никога не е изразил никаква благодарност към мен, за нещата които аз съм направил.
Но ще ви простя. Пак.
публикувано от mitkovarsheca на 2020-05-27 02:23:02
Господин Dr3adLoX ,
Много Ви моля да ме извините за това, че не съм Ви разбрал правилно. Просте ми, моля.
Аз уважавам и почитам хората, защото, така съм възпитаван от родителите ми, а и в училище.
Признавам, че хаправих грешка спрямо Вас. За това Ви моля да ми простите.
Вие ни радвате с качване на торентите и винаги чистосърдечно Ви благодаря и винаги ще го правя, защото го заслузавате.
Да Сте живи и здрави!
С уважение,
чичо Митко
публикувано от Dr3adLoX на 2020-05-27 11:57:19
Г-н Митко,
Няма проблем. Не се притеснявайте. Случват се недоразумения. Да сте жив и здрав и Вие! Всичко най-хубаво Ви пожелавам!
От няколко дни насам съм Ви замислил един торент да Ви кача, защото знам колко много обичате извънземни. Ще Ви го кача днес или утре, ако Бог благоволи. На мен ми е един от любимите. Дано и на Вас Ви хареса. :)
публикувано от mitkovarsheca на 2020-05-27 23:28:49
Г-н Dr3adLoX ,
Много Ви благодаря за разбирането. Аз никога не се оправдавам, ако допусна грешка а се стремя да я не повтарям. " Казана дума, хвърлен камък". Много избързах с думите си. Отново Простете.
Да, аз много обичам да гледам за извънземните, а така също и документални филми, като този. Благодаря Ви много!!!
Ето тук можете да ме видите:
https://www.youtube.com/watch?v=0Tge6iZe0ds&t=79s
публикувано от rumzeiss на 2020-06-02 23:43:59
Моля горещо поне за английски субтитри, ако някой знае къде има, ще съм безкрайно благодарен !
публикувано от BRANDON на 2020-07-06 16:37:19
Dr3adLoX,имате много добра колекцийка от документални и интересни филми,но ако бяха повечето преведени на български,щеше да е по-добре за вас и вашият ъплоуд!!!