ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от KIKOBGD на 2007-08-05 01:01:50
Вашето мнение относно ESET NOD32 Antivirus 2.70.39 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Poseidon на 2007-08-05 01:52:12
Ти май не мислиш като гледаш?
публикувано от NightNiki на 2007-08-05 02:07:29
Team SpEcIaLOPS отново сцепиха мрака с поредният невероятен торент. :king:
публикувано от ABGTeam на 2007-08-05 03:56:58
Хммм това ми изглежда много добро.Отдавна съм с Касперски и много рядко ми прави базици така да се каже.Някой може ли да направи съпоставка между двете.Аз не разбирам много и ще ми бъде интересно, защото съм срещал коментари от сорта: нод рълз, касперски съкс и касперски рълз, нод съкс... и то не 1 или 2 коментара... :) Ще ви бъда благодарен... До тогава торента се дърпа ;)
публикувано от ABGTeam на 2007-08-05 03:58:36
ЕДИТ: Бихте ли препоръчали в комплект с този НОД и един спайуеър ... , защото знам, че с някой май си правят конфлкти ... :) Айде мерси много предварително :)
публикувано от gene на 2007-08-05 04:12:04
PC Tools Spyware Doctor - при мене двечките с NOD-a са си бомба !!! :D
публикувано от ABGTeam на 2007-08-05 04:49:32
gene ... мерси ще пробвам... тъкмо да посменя малко касперския да видиме как ще са нещата... :)
публикувано от NaidobriX на 2007-08-05 08:39:47
бихте ли ми обяснили какво ще рече това "In The Wild" щото колкото пъти съм я сложил тази програма толкова пъти е трябвало да чистя компютера от вируси с друга програма...или просто съм се овирусявал с нещо което не е "In The Wild"
публикувано от kosio2002 на 2007-08-05 09:14:53
Не знам от къде идва заблудата, но НОД'а не е толкова добър, колкото пише за него.
Сигурно 1 година съм бил с него, "пазеше ме" от заразите, но интересен факт се получи като исках да пробвам Avira Premium Security Suite (има и безплатен вариант - AntiVir)... намери ми вируси даже и в софтуера за смартфона, който беше складиран инсталационно на диска ми с архивни програми, за останалия софтуер... много, а НОД'а не даваше никакви признаци, че има нещо. Така, че вече 4 месеца НЕ СЪМ ФЕН на NOD32 2.70.
публикувано от vezkov на 2007-08-05 09:29:02
Да, Авирата е класа, нобих казал, че германците са се престарали, защото и на мен ми беше открила подобни неща в приложенията към телефона. Първо - ако са верни какво ти бърка компютъра. Второ, лично аз им предадох десетина файла, за които Авирата пищеше много, а се оказаха всички до един false-positive.
В крайна сметка - нали е затова да решава кой файл е заразен и кой не - а не аз да го правя това. Това беше причината да се върна към нод, а другата причина е, че в internet security suite, защитната стена им е изключително слаба. Безплатната версия е добра, но не включва spy&ad-ware.
публикувано от krummstadt на 2007-08-05 09:42:47
и аз съм бил на AntyVir и наистина е добра, сега съм на NoD и :sly:незнам можеби пак ще се върна на AntiVir или пък не :)
публикувано от vezkov на 2007-08-05 09:50:01
А само да попитам - какво стана с бетата на NOD32 v3?
публикувано от shtarkelat на 2007-08-05 10:17:55
[b]Касперски е истината!!! 10 години съм с нея 10 години не е пуснала нито един вирус "in the wild". Разбира се винаги я ъпдейтвам и съм с най-новата официална версия!!! Никога не ми е правила проблеми засечки или каквото и да било. Много е лесен и интуитивен интерфиесът и има пълни настройки, може да ти пази и регистрито,което е много добра функция. С всяка следваща версия енджинът и става по-лек и бърз. Сравнена с НОД32 няма спор с около 7-10% зависи от компютъра е по тежичка ама е 10000% сигурна. NOD32 могат само да се хвалят с някакви тъпи тестове на списания, които не са обективни, докато Касперски може да се хвали със своите потребители. Просто е Касперски е направена от умните русначета( а те знаят да сесправят с вирусите гаранция).

![color=red][size=4]!!!!!!Касперски винаги ще си остане номер 1 !!!!!!!![/b][/size][/color]
публикувано от 2HD на 2007-08-05 10:25:23
Няма какво да се лъжем... "тествана е и работи", да тествахме я още май месец като излезе и още тогава не бе трудно да се стигне до заключението, че колкото и версии да пускат, са си все същите бъгави пропускащи вируси ! Ако компа ви е правец може и да си я инсталирате... но така като гледам торентите с игрите всеки втори има CPU 3 GHz и 1 GB of RAM да не казвам и 2 така, че слагайте Kaspersky или BitDefender и не се занимавайте с глупости...
публикувано от rallyn на 2007-08-05 10:35:20
А какво да правим, ако не ще да си ъпдейтва вирусните дефиниции? :|
публикувано от vezkov на 2007-08-05 11:34:38
леле много ме кефите ама май всички имате нужда от големи, ама наистина огромни ЛУПИ или не можете да четете и да ви върнем в първи клас а? В момента като си видял заглавието NOD32 значи се коментира нод, а не колко е била по-хубава някоя си друга антивирусна. Уважавам мненията ви, но това тук не е дискусионна тема за AV-та, обсъждаме поредната версия на нод. И много мразя някой да ми казва какво да правя, какво да слагам и т.н. Всеки си има личен опит и си го държи за себе си ако някой не го попита. Никой тук не е такъв Гуру, че да оценява продукта. Аз не съм се оплаквал досега, така че е излишно да ни казвате колко сте били ощетени от програмата. За да продължава да съществува толкова години сред такава конкуренция, и да държи челните места => това си говори еднозначно.
публикувано от stormbird на 2007-08-05 12:24:45
Подкрепям VEZKOV! Би трябвало в коментарите да се обсъжда качената програма от тези, които са я изпробвали, а не коя антивирусна е по-добра. Вярно е, че NOD 32 устоява първите позиции. Но има ли непробиваема антивирусна в света? Рано или късно пробива става, защото хакерите не спят. Не мога да коментирам тоя NOD 32, защото съм с друг по-голям, но определено няма да е за подценяване!
публикувано от downlow_ на 2007-08-05 13:51:39
нот32 много добра програма не твари компа и бьрзо сканира, а тва дали другите са по добри или не не мога да кажа но мога да кажа че ако нот32 се комбинира с някои антивиросен помошник от сорта на Webroot Spy Sweeper или Spyware Doctor (които вклучваме само за да сканират профилактично и след това ги изключваме имат си собствен shut down и не тварят компа допалнително) тя е отлична програма:thumbsup:
публикувано от Doni на 2007-08-05 14:59:20
Много AV програми съм пробвал, със сигурност NOD32 е в долния край на списъка.
публикувано от goiko на 2007-08-05 16:55:45
Нода явно са много добри, ама защо разчитат така сляпо и безусловно на еверистиката, ако беше 100% сугурна като подход тогава нямаше водещите антивирусни да се отказват от този метод да бъде водещ в тяхните енджъни. :lol: :lol:

Това което ме дразни като я пробвах е че ако архивния файл които се сканира и в него има буба или зловреден код вездесъщия нод32 ме успокоява - "нема гад". В последсвие се оказа че в записаните от мен архиви на ДВД-та бъка с гадове. :thumbsup: :thumbsup:
публикувано от kan4oto72 на 2007-08-05 17:00:19
касперската е те6ка от 1седмица сам с аваст засега сам доволен този НОД 6тях даго ка4а но Spyware Terminator откри вируси в него така 4е внимаваите :-O:-O:-O:-O:-O:-O
публикувано от goiko на 2007-08-05 17:58:56
Всичко е тежко и тегаво ако не е лицензирано 8)

ако касперския ти е тежък значи с малка пишка ходиш до кенефа :lol: :lol:
публикувано от kan4oto72 на 2007-08-05 18:20:24
абе не знам ама около 15 програми ми дерзаят деноно6тно икат реша да поиграя компа умира тоест касперската го срива от престараване аси прав штом нее лицензирано.....
публикувано от cralich на 2007-08-05 20:00:19
В момента много от известните антивирусни програми са толкова добре написани, че на хакерите им е изключително трудно да напишат вирус пък било то и за Windows. След последните "кръпки" ХР се оказа доста устойчив. Пишат се някакви модификации на известни вируси, които антивирусните програми надушват веднага и се справят отлично. Аз 2 г. не съм преинсталирал. През цялото време съм с Кашпирски, но смятам, че и другите антивирусни програми имат своето място и много добри.
Просто има някои правила при използване на компютъра, които като се спазват няма да берете ядове. Не мястото тука да ги споделям но ако някой се интересува да си даде електронния адрес ще му пиша.
публикувано от iutandil на 2007-08-06 02:05:33
Е,и пак ли трябва да Ви кажа,че от всички антивирусни програми Nod е най доброто.Тествал съм и Касперски и антивир,да не говорим тук за Нортом антивирус.Последните само тормозят компа ви,а резултата е незадоволителен.А и също да припомня че след инсталацията на НОД,си има известни настроики,за да работи коректно приложението!Бих ги копнал тук,но са на латиница и не ми се занимава,точно сега да ги пиша!
Дерзайте!
публикувано от iutandil на 2007-08-06 02:17:47
Но и cralich е прав с поста си.Нужно е и малко разбиране.Все пак не работите на сметало а на компютър.Би трябвало и малко познания и да преценявате какво инсталирате а също така и къде./В кой пъртишън или хард/Ако позволите на някое приложение да се инсталира,въпреки предупреждението на антивируса,то сами сте си виновни!Така че моето мнение е да не вините антивирусните програми,ами да ги тествате и изберете тая която ви пасва на познанията.Аз лично съм одобрил NOD32.
публикувано от blogm на 2007-08-06 02:25:14
Момчета,около 14 години стана се занимавам с компютри!!!Тествали сме какво ли не!НО!Едно да знаете от хора които се занимават всеки ден с компютри:Нод 32 работи наистина "безотказно" до момента в които си сложите някои Аваст или Бит дефендър.Чак тогава разбирате защо ви се е товарил компа!Защото НОД32 е пропуснал няколко десетки вируса за това.Така че нашето мнение е :или Аваст 4.7 про (като тази версия е тествана и наистина работи) или Бит Дефендър.Сега ще се скъсате да пишете врели некипели знам но това ни най малко ме вълнува!Аз само искам да помогна на тези които още не са се решили коя антивирусна да използват.Решението все пак си е лично ваше!
Така това беше,вече може да плюете на спокойствие че нищо не разбирам.Това както съм написал и по горе ни най малко ме вълнува.А и докато не съм забравил :Уважете труда на хората които са създали тези програмки и ако имате парички си ги купете.Знам че е непосилно но само така можете да подпомогнете развитието на дадена програмка.Хайде чао ви и не псувайте много :)
публикувано от snssns на 2007-08-06 11:28:20
Искам само да отбележа, че повечето от антивирусните програмки се справят много добре. Основният проблем си остава винаги в задклавиатурното устройство. Занимавам се с такава техника от ученик. На времето вирусите се чистеха "на ръка", понеже нямаше много антивирусни(говоря за късните 80' за тези които си спомнят). Така че с малко мислене и внимание от страна на потребителя и най-елементарните програмки ще свършат работа. Поствам това защото ми омръзна да чувам хвалебствия за това коя програмка била хубава, коя не била. Всички вършат една и съща работа. Останалото е въпрос на настройки от страна на "задклавиатурното устройство". Хайде успех на всички;)
публикувано от LORDOFDARK на 2007-08-06 11:39:46
публикувано от stormbird на 2007-08-06 13:05:47
Благодаря на LORDOFDARK за насоката относно настройките и повединието на NOD 32! Много неща ми се поизясниха. Но ми се иска да попитам какви са тези банери, които се появяват в шапката на ARENABG и отстрани? Нормални ли са или ? Същите ги има и в други сайтове. Моля за компетентен отговор!:thumbsup:
публикувано от getfree на 2007-08-06 14:08:17
За тази програма нищо хубаво немога да кажа специялно аз ;)
публикувано от vinvd на 2007-08-06 16:26:16
До преди година и половина бях с Аваст и БитДифендър/сменях ги/-много хубави но....от време на време комп ми бъгваше от някой чръв или спай;)Приятел от една банка ми каза с какво се "пазят" освен Профирутерите си и от сервиза ги накарах да сложат Нод32 и ЗонаАларм.До сега никакви проблеми ..родих се направо:thumbsup:Има една МАЛКА подробност:Настройките и на едното и на другото са специфични и по-добре от някой който го знае и може иначе все едно че нищо не сте направили
п.п.Няма защита която да пази дори на 90% иначе създателите на тези софт. ще умрат от глад ако някой създаде защита на 100%:D:D
публикувано от pasword93 на 2007-08-07 16:15:25
az sam s avast i sam mnogo dovolen ne znam dali nod32 e dobra no si ostavam s avast
публикувано от mit777tim на 2007-08-10 00:07:13
на мен Nod32 ми намира вирус в торента ?
публикувано от Crash73 на 2007-08-11 21:24:20
Фикса липсва в торента...
публикувано от AnaIvanovic на 2007-08-12 11:00:37
Абе човек тая антивирусна е с вирус
публикувано от ilbaris на 2007-08-24 01:13:09
А въобще ъпдейтва ли се ?
публикувано от Lizzardman на 2007-09-04 13:24:56
Абе вие зле ли сте? Това,че компютрите ви са преебани не значи, че трябвя да обвинявате антивирусната. Откакто съм с NOD 32 нямам никакви проблеми, така че тя е най-добрата! :thumbsup:
публикувано от topjoy на 2007-09-08 15:52:08
стига да знаеш как да си направиш настройките и ставаш железен няма грешка нода :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
браво
публикувано от vankata_mas_ter на 2007-09-11 00:16:16
Вие тъпи ли сте уе,тва акоси мислите че е НОД32 се лъжете!!!Ако искате НОД32 (ама хубава) се продават по 90 лева,а наи скъпата е 900$-Е правете си изводи тея безплатните кви са!!!:thumbsdown:
публикувано от vankata_mas_ter на 2007-09-11 00:19:17
Ако искате да нямате вируси-Да избием всички хакери O:-
публикувано от kikoogania на 2007-09-12 16:02:13
хахахаха!!! А който няма пари за анти-вирусна??? Какво да прави???? Да хваща вироси ли???:lol::lol::lol:
публикувано от addbot на 2007-09-13 13:37:58
(super nod32 2.7.39 no malko do 2009 da iztiystvali)momnet komputar nod32 2.5.20 normalno nqma da se iztrystvam -_-
публикувано от wladimir1 на 2007-09-13 16:03:28
Имам легална платена НОД32 и познайте - като дърпах тази не ми даде да сваля файла -> разпозна фикса като червей, не я сваляйте хора и Касперския на един френд също разпозна фикса, както и троян рамоовера ...
публикувано от yHuKyM на 2007-09-23 14:56:13
и аз си я свалих вчера и я инсталирах,всичко ок!Днес се опитах да update-вам и ми иска username & password...не е в час нещо! :thumbsdown:
публикувано от todorovvv на 2007-09-28 20:02:04
а, как точно трябва да си направиме настройките за да стане железна??? кажи и на нас!
публикувано от egoine на 2007-10-01 04:41:57
Приятели не се лъжете с това менте няма нищо общо с оригиналният нод който е без грешка(когато го платиш)разбира се.Този е безплатен и менте и фикса му е бацил и аваст и касперски го ловат като бацил.Земете си сложете на този етап Бит Дефендер или Аваст за да сте по спокоини.И да знаете мили приятели безплатен обяд няма така че умната:)
публикувано от Dick61 на 2008-08-03 20:12:18
Аз съм с версия 2.51.20. Последният ми ъпдейт е от 27 юли и повече не се ъпдейтва. Казва, че нямало нужда. Но аз виждам в нета, че последните дефиниции са датирани с 3 август 2008. Има ли и други с такъв проблем? Моля отговорете ми на dobre1961@abv.bg
публикувано от nikichanko на 2007-10-14 02:40:47
http://eset.bg/forum/viewtopic.php?t=6&sid=d107f049379eddab841a5357f1bf75e6 направете това и нода ще работи много добре
публикувано от u6at на 2007-10-17 11:04:03
зарежете го тоя нод... AVAST 4.7 е мнооооого по добра. Първо тоя нод не може да се регистрира и съм сигурен че много хора са се еbнали и го ползват без ъпдейт. Вчера си преинсталирах прозореца и с нода след 2ч. тряяше пак да го права 6тот се заразих. Avasta ми хвана 2 вируса от некви сайтове дето съм си влизал доста пъти преди това а nod-а си траеше.....
п.с това е един от малкото коментари които сам писал..
публикувано от u6at на 2007-10-17 18:16:17
публикувано от skaliente на 2007-10-19 02:16:40
Добре де само да си попитамм аз на статус какво трябва да ми пише защото на мене ми пише Idle аз не мисля че това е нормално ама все пак да си попитамм
публикувано от skaliente на 2007-10-19 17:04:10
+Това на старата ми версия беше изчезнал бутонат full version апак тука си стои все още това не е ли full version иначр програмата се даржи добре и е мн лека само че лично аз не вярвамм че работи добре
публикувано от kocaki на 2007-10-21 00:05:32
:thumbsup:mersi
публикувано от mikata на 2007-11-02 18:19:43
може ли някой да ми каже,как да изтрия 2папки от нод-а,които не могат да се изтрият,а като се има в предвид че сйм ги изтрил от control panel.Please help.Aко сте сигурни обяснете на mikata@abv.bg
публикувано от coca-cola на 2007-11-18 21:27:44
каже те как да си настроя нода да не ми излиза ония надпис за Full Version или даите не6то и ми каже те как да си настроя нода да е по добар:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::javascript: SmileIT(':thumbsup:',document.forms.comment.comment);
javascript: SmileIT(':thumbsup:',document.forms.comment.comment);thumbsup::thumbsup:
публикувано от gsi16v на 2007-11-19 20:25:31
Прекрасен торент с прекрасно описание браво :thumbsup:
публикувано от kvazimido на 2007-11-22 22:11:22
на виста бачка ли:-/
публикувано от dobrin-65 на 2007-11-30 18:21:01
:'( NOD 32 ANTIVIRUS 2.70.39 E SUPER LEKA I MNOGO DOBRA PROGRAMA.NE TORMOZI STARITE KOMPUTRI.S TAZI PROGRAMA SE
RABOTI PREVAZHODNO. NJAMAM KIRILICA-INZVINJVAM SE.ZIVEJA V HOLANDIA USPEH NA VSICHKI
публикувано от svage на 2007-12-19 22:03:52
абе маи аз не биждам маи ама каде ги пише pass и user name? кажете моля?
публикувано от Ormanov на 2007-12-20 01:01:48
Имам запитване дали работи с Windows Vista 32bit? То си пише, но да съм сигурен? :blush:
Благодаря предварително
публикувано от vlador на 2009-01-20 20:00:43
Мда. Ъпдейтва се, поне засега. :thumbsup: Верно малко рядко, но все пак се ъпдейтва. Когато беше легалната версия се ъпдейтваше по няколко пъти на ден, а сега веднъж седмично и това е нещо.
публикувано от starred на 2007-12-26 17:34:29
Кажете как се ъпдейтва Нода
плс:-/
публикувано от artinizis на 2009-10-08 21:05:05
Най добрата антивирусна програма която съществува в тракерите до днес е точно тази се исках да напиша коментар ама не успявах просто е върха много благодарско на ъпа от 2 години само от тук си я свалям пробвах другите ама сичко си е бол-шлаф така че теглете няма да съжалявате :thumbsup::thumbsup::fun::)
публикувано от karasko на 2008-01-01 16:38:18
Това е пълната версия.Това ,че показва "Update to Full version"да не ви притеснява.Ако искате да не ви го показва си я купете:)
публикувано от stenly69 на 2008-01-04 19:35:12
Абе какво става бе!! След 01.01.2008 не иска да се ъпдейтва- дава ми че не било нужно да се ъпдейтва а дефиницията на файла с вирусите е от 01.05.2007, това е началната дефиниция на тази вeрсия на NOD32. Някой да има понятие какво става????
публикувано от dimitko на 2008-01-06 02:00:07
Аз имам същия проблем. Почти 1 година съм с този релииз и си вървеше без проблеми. След нова година неще да се ъпдейтва. Ако някой може да помогне да сподели.
публикувано от kalinkov на 2008-01-07 18:31:09
Аз съм поредния с проблема за ъпдейта! Искрено се надявам някой , който има решение на проблема да го сподели с нас невежите! Благодаря !
публикувано от margo12 на 2008-01-14 20:37:06
ем пич начи ка кточно да тикажа
представи си изтеглена версия пробна от есет не зная дали ще излезе бутона фул но триал версия означава в нашия случай стандартната версия, при която го няма тоя бутон
разликата е че триала е пробна версия-дадена легално за 1 месец, след което спира да се ъпдейтва
другата като е купена се ъпдейтва вечно щото си плащаш
така разлика-трила пробна версия еднаква с тази дето е фул, триала се ъпдейтва за определен период без да даваш нищо, дадена ти савсем легално.
Напрактика триал означава че след изтичане на тия дни ъпдейта спира, а при фул, че ъпдейта няам да спре след минаването примерно на година две- и ко стана тирала е същата версия, но с ограничено време за ъпдейт- всичко друго е еднакво като се сложи темдоно фикса тоя определен период се удължава, което азначава че триал показва единствено, че не е купена, а именно че копието е дадено легално за адден период. сори за обърканото но дано да разберете идеята- трила е същата с фула едната е дадена само за определен период с ъпдейт а другата без ограничен това е ПРОБЛЕМ НЯАМ АКО НЯОКЙ МИСЛИ ЧЕ ФУЛА ИМА НЕЩА ДЕТО ДРУГАТА НЯМА ДА ПИШЕ :thumbsup:
публикувано от AbrakadabroV на 2008-01-28 22:40:15
Решението на проблема е много просто.Uninstall на програмата(тъй като от 1.01.2008 на всички не ни се ъпдейтва) и след това правите прясна инсталация(следвайки отново обозначените инструкции) и програмата тръгва както му е реда и се ъпдейтва нормално.Подозирам,че на 1.1.2009 ще се наложи да повторим преинсталирането но не е голяма болка.Ще има и по-нови(и дай боже лесно достъпни)версии. :)
Успех на всички.
публикувано от margo12 на 2008-01-29 19:58:30
наям вирус тоя хак дето го изкарва нативирусната не е нищо просто част от кракове ги именува с такива номера ае споко
публикувано от margo12 на 2008-01-29 23:34:53
някои антивирусни като авира антивир наистина издават звуци като намерят вирус мисл че и за аваст важеше както и да е
нод32 не издава звуци много често при насторйките по подразбиране на версии 2 изилза прозорец с съобщеине за вируса и дава да се предприемат няоки действия:thumbsup: като клийн делийт лийв това е когато откри езаразен файл 1 три есамо вируса от файла ако може 2 трие заразения файл може би най-сигурният вариант, а 3 подминава заплахата ако има отметка на копи куаранин ще запази копие на файла с вирус под каранитна ако не искаш махаш отметката а субмин фор анализ е изпращане за анализ на файла до вирусинте лаборатории на есет
също така инсталирай не повече от 1 програма за защита от съответия тип пирмерно нод32 за вируси защитната стена на уиндоуса която е вградена и работи по подразбиране веднага при инсталацията ан операционната система и спайуеър доктор можеш да преминеш към версия 3 на нод32 кото има и вграден антишпионски скенер при вирусния, отсет антивирусиня ако имаш пирмерно 3 програми за защита от шпиони остани с 1 която ти харесва и върши добра работа и работи най-добре за регистрите е желателно да се почистват но на мен не миправи пробеим следд махане на стария фикс на нод32 даже и папката забравих да махна и за това зитрих ръчно афйловте преди 12 януари и папката от 4 юли 2007 и така можеш да сложиш есет смарт секурити кояото включва защитна стена, най-новия антивирус на есет и антиспам филтър 4 в 1 напракитак 3 в 1:thumbsup: аз ползвам антивируса само щото има и само против вируси-шпиони и комбиниране на 4 лично те съветвам да махнеш всички програми за защита и да сложиш версия три напиши в арена нод32 на анг и дето пише в заглавието 2050 свали торента темдоно НЕ Е ВИРУС В БУКВАЛНИ ЯСМИСЪЛ! След това пиши да ти кажа ка ксе инсталира точно :thumbsup:
публикувано от margo12 на 2008-02-04 17:31:51
няма нищо еми щракни върху мястото за ъпдейт при версия 2 май не беше веднага автоматично но няма значение ти я пробвай ръчно пък и то ако не е настроено ще почне само вече и така де мога да ви дам 10 оригинални сървара иначе за нод32 ако трябва питайте за настройките и тн бай за сега аз повече гледам оня торент до 2050 пишете там :D
публикувано от margo12 на 2008-02-04 17:34:50
иначе за вирусите презполагам знаеш как да я нагласиш смисъл като намери дали сама да действа версия 3 е по-добра сложи си нея
публикувано от gula на 2008-02-05 08:44:09
Ей тъй като си седя и чета коментарите ми става ясно , че марго12 явно е доста веща по тоя нод32. Мен лично не ме кефи , имах я два - три месеца и я махнах. Но както се казва - всеки си лекува " БУБИТЕ " , тъй както намери за добре! :D
публикувано от margo12 на 2008-02-05 19:56:12
всъщност ако трябва да сме чесни марго12 си няма и представа от нод32 и тн аз съм негов пирятел и ползвам профила му аз съм тишо:D и така де да уточня не е само по нод32 и по-други неща но да не се хваля :D ем нод32 върши работа и е бърза за разлика от друигте не щото отбива номера а щото е писана на асемблер:thumbsup: иначе съм пробвал и авира еди нпозна тя има но аз съм свикнал с нод за аваст и другите не зная точно ка кса
публикувано от petarnakov на 2008-02-07 11:40:06
mersi za podrobno opisania instal :D
публикувано от ronaldo99 на 2008-02-08 20:21:30
extra programa :D
публикувано от jamby на 2008-02-11 11:49:26
Тази версия на нод32 е доста добра,няма забележки.
Аз обикновено "страдам" от браузъра,който лепи секви глупости,които като се насложат ти забавят връзката и е мн дразнещо.Ползването на тази антивирусна не им позволява да се "лепят" по браузъра иначе нямам толкова голяма нужда от антивирусна.
публикувано от margo12 на 2008-02-11 13:47:04
ползването на едно подобно средство добро и леко не е за изпускане предишната версия за която говориш беше стабилна но спря да се ъпдейтва и я смених с последната 621 версия на нод с тем доно фикса който не е вирус аи слагай си 3 и ако има нещо кажи
публикувано от margo12 на 2008-02-14 19:57:17
мога да ти дам линк за версия под дос:thumbsup:
публикувано от margo12 на 2008-02-15 13:41:57
не зная на кой викаш идиот ама да те светна ако е на мен че си много умен и че фикса си е вирус доняъкде ве ясно лити е като не разбираш трай там :thumbsup:
публикувано от margo12 на 2008-02-15 13:44:18
колко си зле хак ав нещо си там ей сега го изтеглих не е вирус в буквалния смисъл така си пазят програмите а фикса порменя регистъра за това малко се информира йпреди да пишеш
публикувано от margo12 на 2008-02-15 18:57:44
и още с версия 3 съм
публикувано от iamgod на 2008-02-20 10:37:38
Немага да ви разбера хора защо го слагате това.Вижте тук и помислете:
[url]http://translate.google.com/translate?hl=tr&langpair=de%7Cen&u=http://blog.chip.de/0-security-blog/security-suiten-2008-im-test-q12008-20080122/[/url]
публикувано от margo12 на 2008-02-20 13:48:00
поняокга въпрос на шанс това че ведан среда не е хванала еди колко си не значи че друго място щее така и още обърни внимани ена фалшивите тервоги
публикувано от damjan1982 на 2008-02-23 15:58:24
set update parameters later..
restart (do not use fix)
Advanced setup ...
update...
Update server : press EDIT
remove all update servers ... after that
add this server only :

http://www.infofree.ru:8081/ user name: ruboard
password : Fd%s#gH_

Your AV will update regularly and you will have no problems at all. 8)
Good luck !
публикувано от margo12 на 2008-02-24 11:37:05
до кога е валидна паролата
публикувано от margo12 на 2008-02-26 15:09:00
не програмата е страхотна не дава фалшиви тревоги и не парви проблеми няма вирус иначе просто го изкарва като хак зада не се краква пък и променя регистрите фикса аи ако искаш по-подробно ще ти обясня:thumbsup: сложи версия 3 и темдоно след 1 ъпдейт изтрий папката ако влезеш фикса ще го засече като вирус спок обаче
публикувано от vektor4o на 2008-02-27 13:03:47
Някой може ли да даде,валидни пасс и име?Че ми пуснаха някакъв тъп вирус на Азис,че съм искал да играя ЦС с хак,Аз дори не сам я играл тая игра,просто ми я пратиха и я инсталирах....Много гадно!
публикувано от margo12 на 2008-02-28 21:57:57
виж сега пич съжалявам че ще те разочаровам но и д аси я купиш нод32 няма ти помогне това не е вирус по каквато ида е дефиниция и тн не попада в категорията на боклуците за които варди нода
не е вирус и няма да бъде намерен от нито една антивирусна спайуеър или адуеър програма виж въ вфорума на есет има обясенин ека кда се махне но на тво емясто преинстал 8) бай
публикувано от twisted2xtreme на 2008-03-21 10:50:39
Едно мога да кажа: От много време съм с нея, и нямам никви проблеми.
публикувано от BaRe7aSs на 2008-03-23 19:53:35
Super e :thumbsup:
публикувано от szszsz на 2008-03-26 15:25:49
a we kajete ako tfa e 30 dnevna versiq da si slagam pak avast ;)
публикувано от krassimir73 на 2008-04-02 16:43:26
molq kajete kak da napisha imeto na programa za greshki
публикувано от miley на 2008-04-08 02:01:26
mного добро нодче:bounce::thumbsup: от 2 месеца не ми се налага да му тарся пароли и изгъзици,а преди това като си дърпах по новите версий на всеки месец ми искаше нова парола...и веки месец си свалях нов нод32,този се ъпдейдва успешно за сега8)
публикувано от margo12 на 2008-04-17 23:14:21
сложетеси някоя от версия 3
публикувано от sahonik на 2008-05-12 22:01:11
thanks to hero 13 - god bless you
публикувано от ASvetlio на 2008-06-10 12:26:55
thanks again to HERO 13!
публикувано от zozomir на 2008-06-14 13:36:44
тия парали не важат
публикувано от mariancerov на 2008-06-21 20:59:37
programata puska virusi specialno tozi No ne se lugete razbva Vistata za tri dni a XPto za 5min probval sum ia na 64bit a dokato razbera 4e problemite idvat ot NODa mina sedmica bezsunni no6ti ,molia vi se ne se lugete ,spira exe file neta i drugi porazii
публикувано от MasterJedi на 2008-08-03 12:00:50
и при мен е същото не се ъпдеитва? не съм преинсталирал нищо защо така и какво да правя?
публикувано от ju на 2008-08-03 13:04:32
Дам, на всичките места където имах тази версия спря да се update-ва. Преди месеци имаше подобен проблем, който обаче се оправи сам след доста време отново навсякъде :(

Някой с повече информация?
публикувано от MasterJedi на 2008-08-04 19:24:39
няма инфо :( :-/
публикувано от go6olo6 на 2008-08-04 21:00:43
Е защо на мен не ми се апдеитва?Направих всичко каквото трябваше? Помогнете :(:(:(
публикувано от Sasoman на 2008-08-05 02:20:15
Аз имах keylogger... май проблема е глобален и мисля, че съм го прихванал от Facebook :-O

... и на мен от 28 юли не се ъпдейтваше
публикувано от roveto на 2008-08-05 15:43:18
Пробвайте тук - http://www.nod321.com/
публикувано от MiShocker на 2008-08-05 22:37:01
Просто явно най-накрая от Есет са хванали цаката на пиратите :). Аз лично не се тревожа - убеден съм, че скоро ще се намери начин да се подкара нод-а. А и тъкмо междувременно докато не ми работи (защото имам нова инсталация и дефинициите ми са от 02.2007 :) ), ще проверя за себе си дали въобще имам нужда от нея... ;)
публикувано от buzzfuzz на 2008-08-12 11:54:07
благодаря на roveto, ъпдейтнах дефинициите на една машинка, много ми помогна!
публикувано от vladidiakov на 2008-08-29 20:39:26
При мен спря ъпдейта на 26.08.2008 но на страницата на Nod32 намерих разни useri i pass и тръгнаха.
Пробвайте и при вас дали ще тръгнат :
Username:EAV-04863795
Password:bajcxetxrk

Username:EAV-04863796
Password:2n2nw2tc7f

Username:EAV-04863797
Password:u5sds35uhu

Username:EAV-04863803
Password:4jnm3jcfjx

Username:EAV-04863805
Password:fvnep82ukm

Username:EAV-04863778
Password:8b3k82sfan

Username:EAV-04863779
Password:4stb534xk3
публикувано от bagirista на 2008-08-30 23:50:00
da si jiv i zdrav batka :D:D i pri men sprq samoche na 30. 08 . 08 i na men mi tragna sled kato postavih tiq "pasword i update" :)
публикувано от Anton_ex на 2008-09-01 14:28:10
eeeee nai nakraia,mersi Vladi:thumbsup:
публикувано от stoychevski на 2008-09-16 00:55:48
Ето 100 % работещи username and passwords
Username:EAV-04337357
Password:vsw8nrcrvv

Username:EAV-04337356
Password:jkp4nwch7f

Username:EAV-04337345
Password:nc32d755vt

Username:EAV-05088916
Password:dbmj3urhbw

Username:EAV-04615652
Password:a56xpbvc6v

Username:EAV-04632154
Password:pr5u22kcnp

Username:EAV-05159102
Password:k8tsbu6kub

Username:EAV-04781778
Password:p6xpnnfvv2

публикувано от margo12 на 2008-09-27 23:54:21
публикувано от artinizis на 2008-10-06 23:10:04
Абе нз шие кво правите ама само 6те кажа 4е винаги то4но точ торрент си сшалям върха е :thumbsup::thumbsup:8) 6тото даже не е и сложно просто инсталираш не рестартира6 праскаш си фикса отиваш си в папката и само на регистар фаийла цука6 и тва е и ште ти бачка докат не преебеш лина от глупости те ти :lol: до сега сам преинсталирал околко 20 пъти и се от тук си тегла
публикувано от cvety_cholakova на 2008-12-16 16:55:16
имам проблем с инсталирането на нода въобще не става както е описано в арена малко помощ от някои ше получа ли:'(:'(:'(
публикувано от cvety_cholakova на 2008-12-16 16:55:34
имам проблем с инсталирането на нода въобще не става както е описано в арена малко помощ от някои ше получа ли:'(:'(:'(
публикувано от cvety_cholakova на 2008-12-16 16:55:44
публикувано от vanood на 2009-01-01 17:06:07
ето ти малко помощ инсталирай го наново без крак фикс или юзер и парола след това утиваш на ъпдейт поставяш там ето този сървар http://updates.kirovnet.ru/nod32/ ъпдейтваш и това е остави нода да се ъпдейтва от тоя сървар :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от b0na на 2009-01-06 16:46:50
Мерси мноо :)
С твоя Server ми up. ;)
публикувано от solntse на 2009-01-15 12:28:34
nod32 е върха.:thumbsup:
Само не кликайте върху open files в порно сайтовете че тогава и той не помага.:wavecry:
публикувано от panchev88 на 2009-01-16 23:51:35
Vanood жив и здрав, за дето дате вълшебното сървърче :thumbsup:
публикувано от vanood на 2009-01-17 22:24:22
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от genata731 на 2009-01-25 15:58:58
само авира
публикувано от gencho_h на 2009-01-26 19:58:47
става:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от valeri4 на 2009-02-16 18:56:12
браво скала,веднага зацепи пустията:thumbsup:
публикувано от vlador на 2009-02-17 20:59:30
Thank`s! Засега захапа. Обаче трябваше да сменя сървъра. Тоя kirovnet.ru вече от 3 дни не се ъпдейтва. Някой има ли инфо какво се случва с него? Близо месец нямаше проблеми, но от 15 спря нещо.
публикувано от Radityyyy на 2009-04-02 13:33:11
супер антивирусна бил сам 6 месеца с нея никви ядове ся пак е слагам защото е супер 5 за ъпа :thumbsup:
публикувано от lubomirmn на 2009-04-15 09:07:29
Благодаря ти.За сега паролите ти свършиха работа :thumbsup:.Продължавай все така да ни радваш.:).
публикувано от viktor4o19 на 2009-04-27 14:06:49
Имам същия проблем като vlador ,руския сървър спря да се ъпдейтва от около седмица и постоянно ми излизат съобщения за грешка
публикувано от jeisyn на 2009-04-27 19:29:36
публикувано от viktor4o19 на 2009-04-27 20:27:19
мерси много,ще го пробвам,още веднъж благодаря :)
публикувано от jamby на 2009-04-28 19:17:15
jasyn този линк не го отваря :(
публикувано от viktor4o19 на 2009-04-29 00:06:39
значи на мен ми го отвори линка,втори ден съм с него и засега няма грешка,много често се ъпдейтва и работи перфектно :thumbsup:
публикувано от Zoe123 на 2009-04-30 11:16:33
Ще помоля нялой ,който може да ми даде свестен сървър,за NOD,защото имам страхотен проблем с упдейтите,предварително благодаря!
публикувано от natoli на 2009-05-05 23:07:06
http://um13.eset.com/eset_eval/ РАБОТИ!!! ;)
публикувано от neolamprologus на 2009-07-10 19:04:03
хубаво де ъпдеитва се без проблем и въпреки всичко пак уина казва че не е...
публикувано от neolamprologus на 2009-07-18 14:11:47
да бе голяма тъпня ! и при мене е така уж ъпва пък вина казва не е...

публикувано от konkiska на 2009-07-29 14:34:21
novata versiq ESET Nod32 4 e :*:*:* si4kite versii sa the best
публикувано от panchev88 на 2009-12-18 12:21:54
neolamprologus:
"да бе голяма тъпня ! и при мене е така уж ъпва пък вина казва не е..."

Същият проблем и при мен ....
публикувано от sako45 на 2010-01-29 21:31:00
Nod32 Username | Password

EAV

Username: EAV-26357023
Password: rm6sn66u4d
Expiry Date: 09.07.2010

Username: EAV-26358848
Password: 2a3kdnx4tc

Username: EAV-26358967
Password: 5fn4mc7brm

Username: EAV-26359084
Password: hj2verfa8s

Username: EAV-26360490
Password: ha6u222vc2

Username: EAV-26361442
Password: 6t57thxpju

Username: EAV-26361445
Password: j652h7k5mj

Username: EAV-26361452
Password: 34sa5875uh

ESS

Username: EAV-26002717
Password: pene5u57kd
Expiry Date: 20.02.2010

Username: EAV-26002718
Password: jvf6xvenus

Username: EAV-26002722
Password: fxvcrbpsch

Username: EAV-26119313
Password: ekrs5ccm88
Expiry Date: 24.02.2010

Username: EAV-26146229
Password: ped8pxvt6v
Expiry Date: 25.02.2010

Username: EAV-26199257
Password: px3uvxdt3p
Expiry Date: 27.02.2010

Username: EAV-26199260
Password: r4shku33cx

Username: EAV-26199268
Password: 4f8h4xxjvb
публикувано от astec на 2010-02-05 15:48:31
Използвах http://um13.eset.com/eset_eval/ и го ъпдеитва до 2257 (20070511)
Защо е със стара дата , нормално ли е ?
публикувано от astin на 2010-02-23 20:43:01
определено най-добрата.лесна за инсталиране и ползване.въобще не се чудете:thumbsdown:
публикувано от jacklarkin на 2010-07-02 20:25:50
нама ли нови пароли за ъпдейт
публикувано от hollyman на 2010-07-03 08:51:23
Username: EAV-30526041
Password: pvu7fb5ve4
Expiry Date: 31.10.2010

Username: EAV-30689828
Password: 6322nhdhcn
Expiry Date: 04.11.2010

Username: EAV-30690001
Password: 6etbubum4j

Username: EAV-30695181
Password: rh2nsv4aex

Username: EAV-30771537
Password: 6f6kb38atb
Expiry Date: 07.11.2010

Username: EAV-30771568
Password: p65s67xepb

Username: EAV-30771626
Password: uvxe5p55u8

Username: EAV-30972684
Password: d8t6nfnvff
Expiry Date: 13.11.2010

Username: EAV-30973629
Password: r5e7u3tamm
Expiry Date: 13.11.2010

Username: EAV-31334609
Password: xjcedfpjfs
Expiry Date: 24.11.2010

Username: EAV-31334667
Password: m3mjfpjv4r

Username: EAV-31334716
Password: mv8f45ekcv

Username: EAV-31368165
Password: uvf5kndhsk

Username: EAV-31374591
Password: uakukfatuc
Expiry Date: 25.11.2010

Username: EAV-31374920
Password: d78scmj8bd
Expiry Date: 25.11.2010

Username: EAV-31526815
Password: nvm2ahe5rs
Expiry Date: 30.11.2010

Username: EAV-31527646
Password: a5p7cxrr87

Username: EAV-31527649
Password: txv86k3m2e

Username: EAV-31619600
Password: smdt6eejr7
Expiry Date: 02.12.2010

Username: EAV-31620201
Password: c3pu7ccv4u

Username: EAV-31620626
Password: 5273hb4kax

Username: EAV-31934012
Password: 3c72artrsb
Expiry Date: 12.12.2010

Username: EAV-31934109
Password: 47ethjm5dk

Username: EAV-31934114
Password: tpms62ap7p

ESS

Username: EAV-31387763
Password: pkbfdmdn77
Expiry Date: 03.07.2010

Username: EAV-31387770
Password: 2xpfupb7pk

Username: EAV-31387799
Password: 3sfkv8pfua

Username: EAV-31387817
Password: t7chnav62u

Username: EAV-31387825
Password: b8sdx76cj5
публикувано от hollyman на 2010-07-03 09:16:34
EAV

Username: EAV-31526815
Password: nvm2ahe5rs

Username: EAV-31527646
Password: a5p7cxrr87

публикувано от hollyman на 2010-07-03 09:17:37
EAV

публикувано от assiko на 2010-07-15 10:38:49
да имате нови пароли?
публикувано от wwwq на 2010-10-03 12:55:24
thanks! Pak spasih polojenieto do 12.12.2010
публикувано от woof на 2010-12-11 01:59:20
нови пароли?
публикувано от niburu на 2010-12-30 12:33:48
Може ли нова парала някой да качи,мерси...
публикувано от shukalski65 на 2011-01-09 14:00:55
можели някоя нова парола
публикувано от svilen570 на 2011-08-02 22:53:33
Username: EAV-49648701
Password: xas6uu6p3a
Expiration: 31/10/2011

Username: EAV-49648702
Password: srjurvf7cn

Username: EAV-49648703
Password: 6xr3ppfd45

Username: EAV-49648706
Password: ps25jbsbtd

Username: EAV-49664465
Password: px2ma7cvb3
Expiration: 01/11/2011

Username: EAV-49664466
Password: jerc5aneke

Username: EAV-49664470
Password: ff7jvn2h46

Username: EAV-49664471
Password: tmepvf2ptk

Username: EAV-49665994
Password: 4xubhbmmbr

Username: EAV-49666014
Password: kr7j8vtru8

Username: EAV-49666750
Password: u2aavah5pm

Username: EAV-49666752
Password: jcpmuthh6h

Username: EAV-49666759
Password: ur6mbxe2nu

Username: EAV-49666787
Password: jdnkcnu556

Username: EAV-49730916
Password: tb6uj53rn2
Expiration: 03/11/2011

Username: EAV-49731054
Password: knjnx7sa34
Expiration: 03/11/2011

Username: EAV-49736706
Password: 2h7acxet44
Expiration: 04/11/2011

Username: EAV-49736709
Password: jcdc6krptc

Username: EAV-49736710
Password: du743m486r

Username: EAV-49736726
Password: csa8vmvdxx

Username: EAV-49736727
Password: 7a3xsn8vac

Username: EAV-49736729
Password: vmfbr88bp7

Username: EAV-49766310
Password: vupmd62me4
Expiration: 05/11/2011

Username: EAV-49766312
Password: m862cp23vx

Username: EAV-49766318
Password: 886nt8v62f

Username: EAV-49766324
Password: bxkrffjvh2
публикувано от malkia_muk на 2012-06-28 13:59:12
според мен пуснете най-накрая лицензирана версия на нод32,а не неква триал версион за 30 ДНИ !!! кво да го правя, като ми изтече 30 дневния срок.. и няма лиценз да го трия ли ?