Откровено глупав филм. Още от откриващата сцена с полята и горите, из които двойка тъмнокожи, определено зле подбрани от някой девически пансион, ме жегна нотка на съмнение - абе тея май ше свирят фалшиво.. И все пак, игледах го целия. На пук, на яд, очаквайки НЕЩО да се случи. То не бяха дет вика пича по-горе целенета на дувар с харпуни (от което поне ясно стана, че тва е някъв вид популярна дейност, щото имаше повече от 2 в едно и също време на едно и също място), сетне латино-американци със съмнителни религиозни наклонности и псевдо-монашески табаети, от които се очакваше да сме всъщност респектирани по някъв начин, а мене всеки път като му видех суратя на тоя завалия ме надуваше смях.. кво имаше още.. а, имаше един чичка, дето през 17 секунди ВСИЧКИ се обръщаха към него по име - МИСТЪР СТАРБЪК тва, МИСТЪР СТАРБЪК онва, не сте ли съгласен, МИСТЪР СТАРБЪК!! Ейййй изпили ми нервичките, добре, че някак си успя да се наниже на една ножка и да фалира тоя. Абе общо взето от целия филм най-харна беше каката, която така и не видяхме в предпочитаните за нас сцени, и внимание заслушава още капитана - зло копеле са го докарали, луд, та дрънка :D За финал ще кажа, че тоя филм е машина на времето - загуби ми времето!! :D