Напротив, темата с драйвърите е много актуална, особено за потребителите на ATI, какъвто съм и аз /Radeon 9600 pro/, които нямат възможност да си сменят видео картата през 5-6 мес. с оглед изискванията на новоизлезлите игри, а се опитваме по един или друг начин да изстискаме максимума на възможностите на старите карти, което освен с оувърклок /което си е доста опасно и не всеки може да се справи/ става и с инсталиране на нови драйвъри - това е и по-безопасният вариант !!! Иначе аз му знам начина - вадиш 200-300 долара и си решаваш проблема с нова ултра бърза карта !!! Въпроса тук е старата каруца да започне да препуска по-бързо. Ясно е, че с Catalist 7.9 става номера, поне при моята 9600 pro се получава, а виждам, че и при други геймъри става и подкарват ETQW. Нооооо..., за да играя и другите игри, които имам трябва пак да върна старите драйвъри, което е б'ати и тъпото. Мога ли по цял ден да си играя на "качи-свали дравъри". Това е положението, дерзайте... и бачкайте яко, за да има кинти за нов хардуер !!!