ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-07-07 17:30:36
Вашето мнение относно Endless Space + Update-REVOLT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Imposter на 2012-07-07 18:59:50
Хммм играта ми замръзва на първия loading screen, някаква идея?
публикувано от Imposter на 2012-07-07 19:06:53
Едит: На всеки който му замръзне така да влезе в папка "Redist" и да инсталира vcredist_x86
публикувано от gadenh на 2012-07-12 21:53:03
Сега само се чака мултито :). Играта е мн добра стратегия от старата школа .
публикувано от kokoazsem1 на 2012-07-13 13:42:26
Някой подкара ли я,че на мен ми прави проблеми и ми замръзва на черен екран:
1)Инсталирам я успешно
2)Копирам ъпдейта в директорията,където съм инсталирал играта
3)Инсталирам 2-та фаила от папката Redist".............................и пак нищо-замръзва ми на черен екран и даже не мога да изляза от него-трябва да изключа компютъра.
Компютърът ми е Icor 5,4 gb RAM,ATI 5650 1 gb RAM,Windows 7 64 bit и досега съм нямал проблем с подкарването и пускането на някоя игра-наскоро изтеглих Spes ops,Tom Clancy Future Solgiers,Call of duty 3,Assasin Creed Relevation........................... и една дузина още и ги подкарах без проблем и не са ми правили проблем.Ако някой има на идея как да реша проблемът и да подкарам игарта,ще му бъда благодарен.
Благодаря предварително.
публикувано от 5raysleaf на 2012-07-13 18:49:49
На мен ми прави проблем и ми замръзва на черен екран но на второ пускане на играта .
Инсталирам всичко пускам я и тръгва , излизам от играта пускам я и черен екран и само рестарт от копчето на кутията друг начин няма .
Някой ако знае нещо моля да сподели.
Предварително благодаря.
публикувано от zeddd на 2012-08-13 23:20:45
Играта си върви без проблеми, но... надявах се да е нещо повече, много повече.
Това тук е едно бледо, бледо копие на Galactic Civilizations II, която дори и вече малко старичка
е къде, къде по-разнообразна и интересна.