ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от lostname на 2017-05-18 23:37:45
Вашето мнение относно Endless.Space.2-CODEX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Luciusfly на 2017-05-19 13:10:53
МНОГО Е ДОБРА! Подкарах я на сравнително избушената кошара, и въпреки че работи точно на ръба, играта е невероятна... 6 часа неможах да се отлепя. Много ми напомня за Civilizations, но по един различен и доста пионерски начин. След 5 хода, открих закътана система и по-специално малка ледена планета, с коментар: УНИКАЛНА, без живот, максимум качества за развитие на технологии поради наличието на множество останки и лаборатории, бази. Планета използвана като технологична лаборатория от високо развита цивилизация. Направо изтръпнах и разбира се, веднага я колонизирах. Има много странични quest-ове и even-ти, които ви определят като водач: миротворец, индустриалист, милитарист, изследовател, учен, патриарх (ако мога така да го нарека). Интересното е че можете да комбинирате няколко подхода в един, на пример: Аз използвам и подкрепям индустриалната партия за да давам силен ход на прогреса, след това 100% насоченост в изследователски експедиции, експерименти и технологии, закърпваме всичко това със стабилни пазари и правене на кинти (защото все пак за науката, трябват кинти). За сега нещата са стабилни, освен това че слабата ми флотилия неможе много да се справя с разни пиратчета... Общо взето имате шест (?) подхода чрез които можете да победите. Невероятна игра, 100% ще си я купя за да подкрепя създателите й. Евалата за ъплоада, хич и нямаше да разбера за нея! :)
публикувано от MOWZA на 2017-05-19 19:05:10
Пускам я , зарежда ми началния loading screen и нищо не се случва след това
публикувано от kalitin на 2017-05-24 20:01:32
Странно и при мен така...това е първата игра която не ми тръгва на компа
публикувано от laziali на 2017-06-02 14:24:39
върви ми без проблеми на лаптопа в нас, а дава същия проблем(като горе споменатите) на служебния комп. Най- вероятно иска още малко РАМ..
публикувано от BanKay на 2017-09-08 00:52:16
Е... торента оред ли е или не? Питам, защото напоследък повечето ъплолдъри не проверяват дали релийсите вървят или не.
публикувано от kalitin на 2017-10-06 13:11:11
Торента е наред..играта е бъгава