ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2011-02-20 21:19:08
Вашето мнение относно End Of Liberty (2010) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от golqmchep на 2011-02-25 15:20:34
Тук не става въпрос само и единствено за пари и кой колко прави годишно. Най-важното според мен в такива филми е тоталната гавра с хората. Вие забелязахте ли сцената на летището с малкото момичехце, което пищеше от ужас, докато някаква лишена от майчински инстинкт жена го обискирваше като най-големия терорист. Или пък онва момиченце, което на 6 години е било вкарано в списъка на потенциалните терористи. Ето това са наистина важните неща. Преди година и половина ходих до Лондон и на връщане към България тяхните митничари те подлагат на такива унижения, че сега ми предстои пак да пътувам до там и не ми се мисли какво ще трябва да изтърпя.
публикувано от triabvami на 2011-02-22 21:30:31
обикновенният американец бил научен така ????" много ми е интересно вие на кой свят живеете вие не ходите ли по цял ден на работа до 6 часа ,после не карате ли обратно до вкъщи ,Не гледате ли телевизия не пазарувате ли Ами защо не си погледнете нещастието защото аз като необикновен американец правех по 50 000 годишно и смея да кажа съм пътувал ,излизал и ял повече за 5 години колкото за цял живот 30 г в българистан .Подобни умотворения като филма са хиляди и не предлагат нищо ново в стария свят в който или ще умпеш от глад ако много разсждаваш или ще имаш всичко и ще си ужаждащ естествено всичко си има цена сцената на много труд и работа .Ако си мислете че някой наготово ще ви изсипе милиони за разсъждения сбъркали сте света и по скоро ще си останете с разсъждениятаи с глада щото маркет капитализмът е много ясна концепция работиш имаш (за америка )
за всички остнанали е работиш работиш работиш
Така че всички капацитети shut up and go to work
публикувано от bakikadri на 2011-02-20 22:38:04
Хех, свобода свобода, ама накрая без да разберът ги прецакаха всички :ras: ще ми говорят те тука, че само в държави като България има тайни закони за контрол. На ви сега супер дупер американо разбирачи. както казваше един от "череп и кости", ако ще правим нещо, или го правим мащабно или не правим нищо-и айде всички глави на крайна враждебност :smart:
публикувано от dj_airfield на 2011-02-21 00:29:38
Докато обикновения човек продължава да "спи", ще става по-лошо. И то не само в Америка, а в цял свят. Аз лично бях в Америка 2008-ма година и какво да ви кажа... Имаше хора, които дори не бяха чували за Европейския съюз. :| Пък аз бях тръгнал да им обяснявам, къде се намира България, леле-леле...
публикувано от dj_airfield на 2011-02-21 00:38:11
Просто обикновения американец е "научен" така да си живее живота, работи по цял ден, по-късно през деня, та да не кажа и вечерта тръгва да пазарува (някои дори и затова нямат много време, а ходят по ресторанти за бързо хранене), прибира се вечерта и хоп... пред телевизора, накрая си ляга. Плаща една камара данъци, изплаща кредити. И така си се повтаря това нещо. И на това, ако му викаш "американска мечта", здраве му кажи... Това е пълна илюзия!
публикувано от bakikadri на 2011-02-21 22:27:29
Хах, американска мечта. Тва е съществувало когато баща ми е бил още дете. Сега вече и дума не става за подобно нещо. тия планове на, така да ги наречем "свободорези" защото наистина са такива, са били само за да предразположат хората за това което ще месят после. Иначе американската мечта си я има, ама се докосват до нея на милион, един.
публикувано от martinludiq на 2011-04-20 03:03:07
субтитри моля:)
публикувано от vapa1 на 2011-12-17 15:47:29
Има ли субтитри ,някаде из интернет пространството???