ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2008-02-07 08:57:24
Вашето мнение относно End Of An Era може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от netdragon на 2008-02-07 10:54:08
Страшен концерт! Достойно завършване на ерата Таря! С нетърпение очаквам да направяъ нещо подобно с Анет. А тайничко се надявам и да наминат, ако не през България, то поне през някоя от съседките ни :)
публикувано от DyingWithin на 2008-02-07 11:52:58
Ако питаш мен,по-добре изобщо да не правят концерти с Анет.Гледах един лайф и просто няма да издържа втори такъв.Най-добре е Таря и Туомас да преглътнат нараненото си его и да продължат приказката.....
публикувано от dragon92 на 2008-02-07 12:32:45
Nightwish са върха!И с Анет,и с Тара.

ПС:Enf?:smile:
публикувано от kalintri на 2008-02-07 15:51:38
Не знам кой лайв запис с Анет сте гледали, аз видях един от щтатите от миналата година, който циркулира из интернет, но който пее ужасно. Четох някъде, че тогава е била болна нещо.
Но да си кажа и аз мнението. Преди по-малко от месец бях а концерта на Найтуиш в Токио. Бях на 2 метра от сцената и тях и Анет пя страхотно!!!!, нищо общо със записите на живо, които се намират из YouTube. Според мен тя все повече и повече се сработва с групата и започва да се отпуска и пее супер!
Никой не спори, че Таря има страхотен глас, но на мен лично след като съм я наблюдавал наживо Анет ми харесва много повече. Има много по добро поведение на сцената и гласа и също е невороятен и несравним с този на Таря, просто защото е различен тип.
Сериозно хора, ако ви се отдаде възможност да отидете на концерт, не се колебайте. Заслужава си всяка стотинка "дори" и с Анет ;)
публикувано от netdragon на 2008-02-07 18:23:28
Чета и ми е трудно да повярвам :lol: Има хора които наистина виждат разликата след последния албум, но ИСТИНСКАТА разлика. Хора, които не говорят на изуст "Nightwish...това", "Таря...онова", "Тая пача Анет трето...."

Всеки, който малко разбира от музика веднага рабира колко голям прогрес направиха Nightwish след "злочастната" раздяла. Последния албум е най-доброто от много време насам. Пълноценен, истински, завършен, новече метъл от колкото опера :) Откриващата песен е толкова мощна, че те кара да се запиташ дали наистина са Nightwish, а закриващата пък е точно обратното - бавна, спокойна, с цел хор в припева!

Най-малкото видяхме какво може да сътвори Таря (визирам нейния солов албум) и какво сътвори Nightwish :)
публикувано от kalintri на 2008-02-08 01:39:01
А, ако се питате дали Найтуиш могат да правят музика и без солистка...:
http://www.youtube.com/watch?v=3W9nAACkKas Enjoy!
публикувано от medarov на 2008-02-08 10:54:57
а най-добре ще е въобще да не правят