ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TheXFilesBG на 2010-01-25 23:08:12
Вашето мнение относно Emigranti.S02E01.TVRip.Xvid-TBO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sylverfox на 2010-01-25 23:13:59
много добро - задължително да се гледа!
публикувано от Disciple на 2010-01-25 23:17:42
Очаквам да е доста по-добро от първия сезон :)
публикувано от duckhorn на 2010-01-26 00:22:51
Много ВИ Благодаря! Да Сте ми живи и здрави, че качвате филмите на Мартин. Аз съм един инигрант, като милионите българи по Света и така се радвам, когато видя, че някой Българин е успял, защото сме умна нация! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от Gorden на 2010-01-26 01:37:43
За съжаление човечеството не е готово за такъв прогрес. Много пари играят около фармацефтичните компании.
публикувано от ashahmo на 2010-01-26 06:15:44
10ка за торента, чакам и следващите серии на предаването :D
дано лека на Бай Продан е истина и дано България да направи едно държавно дружество което да го произвежда. ако е лъжа, след 3-4 дена никой няма да го помни вече.

отново 10ка за торента :D
публикувано от wizziy на 2010-01-26 08:43:26
Страхотно както всички останали предавания на Карбовски
:thumbsup:
публикувано от pullmull на 2010-01-26 14:52:36
Хем сте гледали хем не сте разбрали.

Христов иска да го продаде на ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ КОМПАНИИ. Само на американските чистата печалба им е ТРИЛИОНИ. Ако му платят милиарда той ще го инвестира тук НЕЗАВИСИМО КОЙ му го плати.

На България той не го дава защото НИКОЙ не му обръща внимание. Вижте от колко години ги чака да се произнесат. Те са инструктирани да не го правят. Ако в България му бяха направили дори малък ревенанс и бяха успели да получат рецептата мислите ли че някой нямаше да го вземе това лекарство било то държавник или частник и да прави много пари с него. Те изсмукаха последната стотинка от бюджета а оставят нещо с потенциал за милиарди без да му обръщат внимание. Мислете, вие само си мислите че мислите. Така им е наредно така правят. Без публичен интерес НЯМА ДА СТАНЕ. Без масов начитиск от народа можете да забравите за лекарството. Световните сили нямат интерес България да е икономически стабилна и стандарта на живот да е ДОРИ нормален.

Така че бай Продан Христов е трън в очите на фармацефтиката и дори на американската филмова индустрия. Как иначе във всеки сериал ще и ма раково болни казващи "НЕ ИСКАМ ПОМОЩ, НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ИМА РАК, ОСТАВЕТЕ МЕ ДА УМРА НЕ МИ СЪЧУСТВАИТЕ И НЕ МИ ПРЕДЛАГАИТЕ ДА ПОМАГАТЕ В ТЪРСЕНЕТО НА ЛЕК - НЕ ИСКАМ ДА ТЪРСЯ ЗНАМ ЧЕ НЯМА". Лекарствата се правят за да се ПРОДАВАТ не за да лекуват. Оня раково болен ви каза "Стандартната медицина по въпроса струва МНОГО ПОВЕЧЕ" Те вече си имат "лекарството" което им е нужно това че не лекува е ваш проблем. Прочетете малко за Продан и ще знаете че НЯМА НИЩО ОБЩО с чиновническа небрежност. Целия си живот той е САБОТИРАН и то успешно. Както вървят нещата ще успеят да потулят лекарството дори без да го убиват. Нали ви каза че когато е давал лекарството БЕЗ ПАРИ хората не го искали защото не било официално. -Еми като лапате мухите от телевизията умираите няма да ви се моли я.
публикувано от pullmull на 2010-01-26 14:57:04
Торента аз го почъчах и TheXFilesBG беше така добър да се отзове. Можете да ми прочетете компетентно мнение на ЛИНКА отдолу. Защото тези 500 символа които нямат никакъв брояч докато пишеш и липсата на редакция тук са пълна простотия.

http://zamunda.net/details.php?id=206949&comments=1&viewcomm=3545878#comm3545878
публикувано от PuRe_ShAdOw15 на 2010-01-26 17:24:49
Как може да не обръщат внимание на такова важно нещо,което може да преобърне тотално историята ни?

Големи сме нещастници,тази държава все не и върви!
публикувано от emrk на 2010-01-26 19:03:05
Това, че някой е дал прочувствено интервю за някоя телевизия не означава, че казваното от него е вярно - прогресът на великите открития никога не е бил спиран за дълго - а това т.нар. "лекарство" никой по света не иска да го регистрира от 50 години насам, защото създателят му не е допуснал нито едно независимо изследване за ефективност. Хората когато са на зор вярват във всичко. Срам за него, че им продава по сладкарници една амупла за 114 евро...
публикувано от snoopgod на 2010-01-26 19:25:57
поредния измамник-търговец на смърт

болен съм от тази гадна болест така ,4е не ми говорете за тоя изкуфял старец8)8)8)
публикувано от Gorden на 2010-01-26 20:24:57
Никакъв измамник вземи малко прочети и след това говори.Лекарството е прилагано в Австрийски клиники с положителен ефект (излекувани).Има и написана книга по този случай. Цената е съвсем нормално когато продукта не е в серийно производство, даже е ниска.
публикувано от atreyu89 на 2010-01-26 22:13:37
някой да знае как ce kaзBa народната пеcен която почва B 35:20 koгато kaзва 4e e 4yжденец 3a aвстрийците? pls
публикувано от whatthefuck на 2010-01-26 22:59:19
Ако лекарството лекува България има шанса да стане световна икономическа сила, ако не - нищо не губи... И за това си мисля, че поне трябва да се обърне внимание на човека дал живота си за една мечта.
публикувано от TheGreenKRS на 2010-01-26 23:26:12
Проблема тука изобщо не е на равнище България, интересите са толкова големи, че ни е бедна фантазията.
публикувано от vesoepich на 2010-01-27 00:05:46
тоя грабовски е голяма свиня.те са там заради вас-гръмко заглавие последвано от смешно интервю с некакъв старчо-куку дето си лапа кинти на гърба на онкоболните.срам грабовски срам:grrr:
публикувано от TheXFilesBG на 2010-01-27 00:09:42
atreyu89
някой да знае как ce kaзBa народната пеcен която почва B 35:20 koгато kaзва 4e e 4yжденец 3a aвстрийците?
pls

Стефка Съботинова - Притури се планината
публикувано от nightingale на 2010-01-27 00:45:45
Фармацефтичния бизнес в момента е най-печелившия в света след наркотиците/оръжията и петрола.Лекарство като това ще нанесе страшен удар.Именно за това никой не смее да се възползва от шанса.Дано формулата се запази,за момента когато ще сме готови за такава новост.
публикувано от atreyu89 на 2010-01-27 14:54:27
@theXfilesBG

мерси мнoго
публикувано от jdanov на 2010-01-29 23:29:33
На мен лично този Продан Христов не ми вдъхва доверие.Говори прекалено простовато, не излъчва кой знае каква интелигентност за човек имащ такива претенции.Иначе сам сагласен че фармацефтичната индустрия е голяма мафия ,но все пак сам човек да измисли такова лекарство.
публикувано от GaNgOnE на 2010-01-30 13:24:00
jdanov
На мен лично не ми вдъхва доверие.Говори прекалено простовато, не излъчва кой знае каква интелигентност..

Не е задължително да говори с някакви суперлативи или по сложен начин, за годините си той сам може да прецени как да говори, аз смятам поне малко че може да е прав в това което е направил, не мисля че е някой самозванец.
публикувано от sholiata на 2010-01-30 14:42:24
Зеленчуците съдържат бактерии които се прикачат към клетките на рака и ги убиват. Или, по-точно, ги трансформират в нормални.
Затова в момента 90% от храната на Земята се пръска с пестициди или е генно-модифицирана. Затова и почвата я тровят и т.н.
Спокойно, малко остана още. Вижда им се края и на тези палячовци.
публикувано от credo2222 на 2010-01-30 15:24:19
Преставете си само колко трилиони долари ще загуби фармата ако такова лекарство излезе на пазара. За жалост в днешният свят човешкият живот не струва и пукната пара.
публикувано от bashman на 2010-01-30 21:54:23
Прочете тук http://www.bulpress.net/article/8733 Има продробна статия.
Лошото е, че хората болни от рак са отчаяни и ще следват думите и на изкуфял старец. "Лекарството" се разпространява отдавна, но само факта, че не трябва да се ходи на физиотерапия, за да има ефект то, ще убие много хора.
публикувано от hwarang на 2010-01-31 21:49:18
Глупости , точно химиотерапията продължава агонията на хората.......
Никой няма интерес да бъде това лекарство легално и да се лекуват с него хората. Тва значи нечувани загуби за фарма компаниите.....
публикувано от tanatos77 на 2010-01-31 23:07:01
За парви пат пи6а тук. Но някои ште кажели нешто компетентно за това.Благодаря ви предварително
публикувано от krisusa на 2010-02-01 13:39:19
vesoepich - може да си смениш ника с весо е малоумен педал, тези глупости който пишеш може да ги запазиш за селския хоремаг,не се опитвай да мислиш и да разсиждаваш,не ти се отдава...