ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от abvgdzgdgd на 2010-12-05 15:34:57
Вашето мнение относно Eight.and.a.Half.1963.720p.Bluray.X264-DIMENSION може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Harvester на 2010-12-06 01:38:53
Браво за ъплоуда. Изкуство в киното в чистата му форма, задължително да се гледа от хора със зрял мозък (да се чете от хора над 25 че добре е и повече) в противен случай стават разминавания. Добър критерий както за филмовата култура на човек, така и за интелектуалното му ниво е да го попиташ за този филм, ако ти каже че напълно го е разбрал е добре да започнеш да се съмняваш в 1. интелекта му 2. чесността му. Няма по забавно нещо от това да четеш критики на интернет ЛюбчоКолезичовци опитващи се да обяснят как са разбрали всичко и едва ли не ей сега ще ти го разяснят и на теб. Отново, браво на ъплоуда задължителен филм в колекцията на всеки уважаващ себе си кино фен.
публикувано от Harvester на 2010-12-06 01:40:31
го разяснят и на теб..

btw, извинявам се за двойният пост, но направете я тая система да съобщава като ми реже част от поста най-накрая, не че имам нещо против да излгеждам като полуидиот ама все пак.
публикувано от thesecret на 2010-12-07 15:23:04
Браво, любимията ми филм. Благодаря. Направете и качете и български субтитри, моля.