Crash73, долният цитат е от твоите думи. Прецени сам как съм го изтълкувал.
А на тия които по принцип не им допада - да се замислят че са го гледали безплатно, и нямат право да дават генерални оценки за стойностите на филма и актьорите
Иначе, никога не бих седнал да критикувам ъплоудъра за това, че е качил дълго чакан и хитов екшън, с който все пак е зарадвал немалко хора. Това, че филмът не ми е харесал, не е по негова вина. А и го свалих от Замунда, така че тукашният ъплоудър хептен нищо не ми е направил.
-----------------------
[quote=julie1987]И как смееш да казваш че няма идея- точно на идеята се залага повече отколкото на екшъна- най- после нещо различно от заухавите екшъни с Джет.[/quote]
Такова... Идея няма. Има нещо, на което викам насилствена оригиналност - съзнателен опит да се избягват клишетата, обаче съчетан с пълна липса на въображение от страна на сценаристите. Като се замислиш, с подобни "изненадващи" обрати са пълни и сапунените сериали. Като капак се досетих кой е Единакът още по средата на филма. Толкова за изненадата.
-----------------------
[quote=argentina]ако има такива, които разбират достатъчно английски, за да критикуват субтитрите...Защо просто не ги махнете[/quote]
С останалите ти думи съм съгласен. Тук обаче ще се опитам да ти отговоря. Оставих субтитрите, за да видя докъде е стигнала тъптоията на "преводача", не за друго. Честно. А по принцип, въпреки че горе-долу се оправям с английския, предпочитам да гледам филмите със субтитри - винаги съществува възможност да не чуя нещо както трябва.