ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2007-09-22 09:42:49
Вашето мнение относно Единакът може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от john на 2007-09-22 10:07:17
е СУПЕР мерси за релииза.
публикувано от swagger на 2007-09-22 10:28:05
Отдавна го чакам. Благодаря
публикувано от asas на 2007-09-22 11:08:27
какъф е смисала дасе качват филми със лошо качество :thumbsdown:
публикувано от Ecko_ на 2007-09-22 11:11:18
идеално бих казал само ако суб-те излязап по барзичко и филма да се замени това тс детое за препоръчани торенти още по хубаво ще стане :) ;);););););)
публикувано от Charon на 2007-09-22 11:42:00
В момента оправям тайминга и правя цялостна редакция на съществуващите субтитри. Скоро ще са готови. :)
публикувано от MCNewYork на 2007-09-22 11:49:24
Ехаа браво :) днеска ще има какво да се гледа :cool:
публикувано от Dra1man на 2007-09-22 12:47:50
качеството си е супер за тия дето много знаят.определено е 100 пъти по-добро от това в препоръчания релийз...тоя му е мястото там ама както и да е :)
публикувано от Charon на 2007-09-22 13:57:42
И моите субтитри са готови и съм ги качил в Унакс. След амлко ще се появят. Нека ъплоудърът реши кои са по-добри. :)
публикувано от Maleficus на 2007-09-22 14:34:45
YEsss
Тъкмо се чудех кога ще излезне с по хубаво качество МЕРСИ МНОГО

Филма е супер теглете ( не че има лош филм с Jet Li) аз го тегля за втори път заради качеството само :thumbsup::thumbsup:
публикувано от riskbreaker на 2007-09-22 14:55:42
Maleficus, айде да не пишеш глупости, а? Колко филма с Джет Ли си гледал, че да казваш, че няма лоши?
публикувано от kefcho на 2007-09-22 15:18:17
Някой който е гледал филма ще ми каже ли какво става накрая ,че нищо не разбрах .. тоя всъшност се оказва неговия колега ии .. кой умира кво става нищо не разбрах ..
публикувано от Dudewheresy0car на 2007-09-22 15:50:12
филмът го гледах и останах повече от доволен! Джет Ли е новия Брус Ли! гледайте го няма да съжалявате!
публикувано от Fastuka на 2007-09-22 16:39:54
не че има лош филм с Jet Li

не си гледал значи Dr. Wai in 'The Scripture with No Words'
публикувано от Maleficus на 2007-09-22 16:52:52
хахахаха ето и първият гаф :lol::lol::lol:

Превъртете на 1.33.12 и ако гледате малко ще видите как Jet Li кара кола и точно когато настига червен джип сменят камерата да се вижда колата от високо в момента след като сменят камерата Jet Li вече не настига червен джип а съвсем различен черен джип :lol::fun::fun::lol:
публикувано от Maleficus на 2007-09-22 16:57:29
Fastuka
може и да не сам го гледал този но няма филм с Jet LI който да не сам гледал и мога да каже че нито един от тях не ми беше тъп скучен еднообразен смотан и така нататака.
публикувано от Maleficus на 2007-09-22 17:07:08
:thumbsup::thumbsup::thumbsup: :lol: Uploadwam с 700-800 :lol::thumbsup::thumbsup::thumbsup: Егати кефа попринцип повече от 200 не мърдам
публикувано от scyler на 2007-09-22 18:06:24
филмът е адски добър,обаче субтитрите не са много добри:thumbsup:
публикувано от bondino на 2007-09-22 18:37:07
абе кво ме занимавате с тоя глупав кучеядец
Jason Statham е много по-печен тип
Новият Брус Лий да ми пръдне на ку.а
публикувано от ABGTeam на 2007-09-22 19:15:40
[color=red]bondino[/color] 1-во никой не те занимава с филма.Ако искаш си го сваляй.Ама айде без обиди а?Хората се стараят да правят филми.ЛИ е супер.Ти гледал ли си въбоще филма за да коментираш така. :'( Изказвай мнение по-нормално.На никой не му е приятно да слуша такива думи във коментарите.Относно филма гледам, че много се хвали и мисля да го дръпна.Артиста ако не се лъжа е от Кранк...:thumbsup:
публикувано от riskbreaker на 2007-09-22 19:29:57
bondino, Стейтъм е отвратителен актьор и слаб боец. Не може и по двата параграфа да стъпи и на малкото пръстче на Джет Ли. Поздравявам те.

valentin ralev, гледай "Черната маска" - абсолютен боклук. "От люлка до гроб" - абсолютен боклук. "Swordsman 2" - боклук. И т.н.

massari_bogi, пише се "Ли". "Лий" е Брус Лий.

maleficus, за мен Джет Ли е най-добрият филмов боец, появявал се някога. Обачекато всеки голям актьор си има провалите.

"Единакът" ще го гледам сега. Ама нямам големи очаквания за него. Дано да е хубав.
публикувано от ntcuki на 2007-09-22 21:10:04
Качеството как е? Ако някой го е свалил да пише;)
публикувано от knobel на 2007-09-22 21:30:53
Това чудо го гледах на кино и се смачках! Уникален филм :P
публикувано от malizia на 2007-09-22 21:53:25
ntcuki както виждаш съм сложил скрийншотове!
публикувано от desmod на 2007-09-23 00:00:09
като качество на картината е добре. звукът и субтитрите малко куцат. а иначе филма е добър. започва като плосък екшън в стил "Транспортьорът", но накрая ... е няма да развалям изненадата на тези, които не са го гледали. само ще им кажа, че има бой с парен чук и лопата :).
публикувано от cekxfne на 2007-09-23 01:18:46
Хубав филм.Можеше и по-добре,но става ако имате време за губене
публикувано от j0keman на 2007-09-23 01:58:37
Нищо особено, освен отново страхотното присъствие на Jason Statham.
публикувано от AmphibiouS на 2007-09-23 02:33:45
като правите суб го правете като хората. а неможете ли тогава хич недеите..(филма: средна работа!!!)
публикувано от johnny на 2007-09-23 11:07:05
Да, филма е изключително глупав и префърцунен, дори и времето не можете да си изгубите с него, защото няма да изтърпите до края.
публикувано от escobara на 2007-09-23 11:08:48
Филма е адски зле само си... пошла и изтъркана работа... и то с толкова добри екшън герои и пак е пълна скука... 2.5/10
публикувано от riskbreaker на 2007-09-23 12:38:34
perfa, човече, не говори глупости. Така наречените субтитри, към които ни е даден линк, са нещо отвратително. Не стига, че две трети от репликите изобщо не са преведени, не стига, че правописът в отаналите е на кошмарно ниско ниво, ами и таймингът не съвпада. Пък и във филма се говори на елементарен английски. Едва ли са много хората, които няма да го разберат и без такива "субтитри".

Сега за филма - абсолютен БОКЛУК. Ама сериозно. Сюжет няма. Има малоумие. Не знам кой е решил, че изсмуканият от пръстите "изненадващ" обрат накрая ще направи филма смислен, обаче е сбъркал тотално. Много тотално. Естествено, всичко е доразвалено от кошмарния сценарий. Буквално всяка втора дума е "f..k" или някоя нейна производна. Дразни много. Е, все пак можеше и да има нещо, което да оправдае гледането на тази простотия - а именно бойните сцени. Тук обаче идва най-голямото разочарование. В първата половина на филма няма нито една, повтарям, НИТО ЕДНА бойна сцена. Е как може така, питам аз. Как може? Джет Ли - петкратен световен шампион по ушу; Джейсън Стейтъм - може би най-популярният в момента бял филмов биткаджия; Кори Юен - един от най-добрите хореографи на бойни сцени в момента... И какво? Нищо. Голямо нищо. Три половинминутни сценки с Джет Ли и една със Стейтъм. Вярно, хубави сценки, обаче филмът е час и половина. Не може с такива имена във филмите с бойни изкуства битките да са по-малко от десет минути, съгласете се. Като капак това, което ще привлече зрителите всъщност, е очакването за грандиозен финален бой между Стейтъм и Джет Ли. Ще извинявате за спойлера, обаче ще ви предупредя - такъв просто няма. Разменят си три-четири удара в рамките на не повече от минута. И толкоз. Това ако е грандиозен финален бой... Абе, ясно. Поне някой да се беше сбил с Девон Аоки, че да оправдае съществуването й, обаче не. Не. И толкоз.

Този филм не заслужава вниманието на нито един любител на екшъна с бойни изкуства. Ама на НИТО ЕДИН. Невероятният потенциал на Джет Ли и Джейсън Стейтъм за такъв филм е похабен. Просто похабен. Вижда се, че на Джет Ли много не му и пука как ще играе - след прекрасните роли в "Безстрашен", "Герой", "Дани кучето", тук той дори като актьор се представя зле. Стейтъм пък играе като греда. Той винаги си е бил дърво, де, обаче тук надминава себе си. Гадост. Тъп филм. Съжалявам, че си загубих времето с него. Оценявам го с 3/10, като три са за трите бойни сцени на Джет Ли. Ако не си подате по такива, махнете три единици от общата оценка.
публикувано от argentina на 2007-09-23 12:55:29
Филмът е много добър, очаквах поредния плосък екшън... но ИЗНЕНАДА. По реакциите в киното видях, че много хора не схванаха смисъла... жалко. Не бях гледала скоро филм, чиито край да успее да ме изненада (ОСОБЕНО ЕКШЪН!!!)Така, че за тези които не са го гледали, гледайте и се пригответе да следите развитие, а не бойни сцени и може би няма да останете разочаровани.
публикувано от riskbreaker на 2007-09-23 13:13:19
Ясно колко разбираш от екшън тогава... Ще ми разтълкуваш ли дълбокия смисъл на филма?
публикувано от yurukov на 2007-09-23 13:44:40
Хубав филм с хубаво качество.
публикувано от kloshar на 2007-09-23 14:08:20
Много съм доволен от филмчето направо е жистоко
публикувано от dedlyto на 2007-09-23 14:46:58
Ще го направите ли на ДВД :) ?
публикувано от argentina на 2007-09-23 14:51:12
За дълбок смисъл тук никой не говори...то е ясно!!!
А изказването, че не разбирам от екшъни е меко казано смешно... РАЗБИРАНЕ НА ЕКШЪН... :lol:
публикувано от Niggy на 2007-09-23 15:38:00
Качеството е екстра (на рипа де). Субтитрите куцат. Особено като излезнат по 6 реда на екрана :D

ФИлма е откровено казано - тъп! Сюжета е с повече дупки от на циганин тениската. Бойнитре сцени - мъка, мъка - средна работа. Просто от Джет Ли и Джейсън Стейтъм се очаква дооооста повече. Девон Аоки що не се би? Даже и гола я нямаше та да позамаже малко положението.

Те преди 20 години пак имаше такива филми - АМерикански Нинджа - ама и там повече кютек имаше.
публикувано от Jek1 на 2007-09-23 16:52:14
Абе за тои народ няма угодя :rant: . Какво му е на филма бе ? Ниско бюжетен филм ? Не достатъчно ефекти ? Лоша игра на актиори ??? Тука ми дрънкате някакви простоти да се правите на мислещи и интересни ... Големи критици станахте всичките :grrr: . Не бил доволен и тои незнае от какво .....
публикувано от Pancake на 2007-09-23 17:12:37
филма е гаси тъпия :thumbsup:
публикувано от BULLIT на 2007-09-23 17:56:56
Филма си е добър, браво на ъпа :thumbsup:
публикувано от Svetli90 на 2007-09-23 18:23:15
Нещо не е както трябва имайки в предвид,че играят толкова добри актьори .
публикувано от riskbreaker на 2007-09-23 18:38:17
Ще карам поред, значи.

[quote="argentina"] За дълбок смисъл тук никой не говори...то е ясно!!!
А изказването, че не разбирам от екшъни е меко казано смешно... РАЗБИРАНЕ НА ЕКШЪН... [/quote]

Твоето изказване е, меко казано, тъпо. Ама сериозно. Очевидно наистина не знаеш какво е екшънът, нито какво може да ти предложи като жанр. Понеже не са само пукотевици и побоища, ще знаеш. Между екшън и тъп екшън има сериозна разлика. Говориш, че трябва да очакваме развитие, а не бойни сцени. Какво развитие? Такова НЯМА. Просто ОТСЪСТВА. Вместо това имаме безумно тъп сюжет и ПРОТИВНИ изсмукани от пръстите обрати, които по никакъв начин не могат да заместят това, на което аз викам развитие на историята. След като филмът не е качествен екшън, можеше поне да е хубав тъп екшън, ама НЕ Е. Виждаме предимно престрелки, които бяха на мода преди петнайсет години, а и тогава не ме впечатляваха много(а още не ходех на училище). Още повече, че на ниво трейлър филмът обещаваше нещо изпълнено с качествени битки, които щяха да го спасят от пълния провал. Обаче такива тук няма. ОЧЕВИДНО е, че дори на Джет Ли не му пука много за филма, затова и не показва и една десета от актьорския си талант. Защо ли изобщо се е съгласил да участва? Този филм е по-зле дори от "От люлка до гроб", по дяволите. Такъв филм просто не заслужава майстор като Джет Ли да участва в него.

Jek1, много добре знам от какво не съм доволен. От целия тъп, смотан боклучав филм, с който си прецаках вечерта снощи. Честно, изобщо не ми дреме за бюджета на филма. Ама хич, тъй да се каже, никак. И с повече пари да беше сниман, с този режисьор нямаше да е по-добър. А и това, че играе Джет Ли и че хореограф на битките е Кори Юен, показва, че все пак са вкарани немалко пари във филма. И това не му пречи да е БОКЛУК.
публикувано от argentina на 2007-09-23 21:05:02
Просветли ме моля те какво предлага екшънът като ЖАНР, ама сериозно. Разбрах, че не ти е харесал филма ама хайде по полека с изказванията твоето мнение не е най - меродавно. ЕДНО - "НЕ МИ ХАРЕСА" също върши работа.
Филмът не може да е тъп само защото не покрива ТВОИТЕ очаквания. Не може на актьора да не му "пука за ролята", защото на теб не ти харесва как я изпълнява...

публикувано от rampage187 на 2007-09-23 21:28:33
Слаба работа. Очаквах повече бой.
публикувано от teddymtv на 2007-09-23 21:31:21
Гледам филма вече 30 минути и нещо не може да ме грабне:(:(:(
публикувано от Pekanio на 2007-09-23 22:46:24
малии колко загубен филм:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от viparch на 2007-09-23 23:19:03
Филма е супер теглете :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от The_DeACoN на 2007-09-23 23:21:57
lord of tunders, човекът с абсурдния ник, ако не ит харесва сайтът, натисни хикса горе вдясно и не спами с тъпи коментари...
публикувано от Leasy на 2007-09-23 23:35:31
Господарю на ТУНДРИТЕ (tunders -_- ), от днес всеки ъплоудър, качващ филми, лично ще се грижи за качеството на каченото от него, като ръчно ще оправя гафовете, ще се грижи за добрата актьорска игра, ще пренаписва сценария ако се наложи и ще подобрява качеството на видеото. :)

А сега, специално за теб - [url=http://arenabg.com/logout.php]тази невероятна възможност на сайта[/url]! :)
публикувано от The_DeACoN на 2007-09-23 23:38:03
Leasy, exactly what I meant, само дето не намерих за нужно да си хабя времето за толкова дълъг коментар ;)
публикувано от simoss на 2007-09-23 23:51:14
луд е филма!
публикувано от Disturbed666 на 2007-09-24 04:56:29
V.Good Quality... :D:thumbsup::D
публикувано от riskbreaker на 2007-09-24 10:32:24
argentina, сега ще спорим ли? Ако искаш, добре.

Какво може да ти даде екшънът като жанр? Ами, общо взето, всичко, за което можеш да се сетиш. Това сериозно. Не говоря за екшън тип "Командо", а за нещо качествено. Вземи например "Смъртоносно оръжие". Мислиш, че успехът му се дължи само на пукотевицата? Не е така. По-скоро на изключително успешното съчетание от каскади, комедия и драма, комбинирано с прекрасната актьорска игра, осигуряваща ненадмината и до днес симбиоза между двамата герои. Разбра ли ме? Тази година излезе "Умирай трудно 4" - наистина великолепен екшън със сравнително хубав сюжет, великолепни каскади и прекрасна актьорска игра. Как след като съм гледал това, ще харесам тъпичко безсюжетно екшънче, в което дори няма достатъчно бойни сцени, които да оправдаят загубеното време? Във филма с Брус Уилис ръкопашните схватки са повече, по дяволите!

А филмът е тъп. Да, наистина, тъп е. Като тенджера. Можеш ли дами кажеш какво точно ти хареса в него? Безумният обрат накрая? Актьорската игра? Или може би "невероятните оригинални идеи", които филмът евентуално предлага?

Пак казвам, очевидно е, че на Джет Ли не му пука за ролята, която играе. През целия филм от него лъха такова безразличие, че просто... А то и за какво да му пука, при положение, че ролята му е абсолютно кретенска? Не ми хареса как я изигра. Дори и евентуално да го е интересувало какво ще направи като актьор, пак е разочарование, защото в предишните си три филма показва много повече актьорски талант. Много повече. И при положение, че знам, че е един от най-добрите азиатски актьори в момента, ще искам от него добра роля. Такава липса на каквото и да е излъчване от него не бях виждал от "Черната маска" насам. Нали така? Или трябва да си занижа критериите, за да харесам филма? Е, няма да стане. Така и така критериите ми всъщност не са много високи, няма да ги понижавам повече.

"Не ми хареса" няма да е достатъчно. Когато пиша нещо такова, искам да се аргументирам. Да обясня какво не ми е харесало и защо, за да може, евентуално, някой подобен на моя вкус да се чувства предупреден. Нещо против?
публикувано от kalich на 2007-09-24 13:50:19
Хареса ми филма. Много стилно направен защо да няма екшън имаше си не е като Kill Bill но все пак става. Сюжета също непретенциозен филм супер си беше дори накрая изненадата. Какво толкова умувате над филма много ми е странно.:thumbsup:
публикувано от svetlio1984 на 2007-09-24 14:10:51
На мен пак изобщо не ми хареса .
публикувано от HeBpo3a на 2007-09-24 15:42:02
филма е динамично тъп, аре да не се заблуждаваме!! :-/
публикувано от iliankata на 2007-09-24 18:19:48
riskbreaker го е казал по-горе! Това е! Напълно се присъединявам.
публикувано от Kay на 2007-09-24 20:47:01
бива го филма...
nevroza евала за аватара пич :thumbsup:
публикувано от argentina на 2007-09-24 23:03:02
Умирай трудно 3 е единствената част, за която мога да кажа, че наистина ми хареса и съм гледала много пъти.
Истината е, че през последните 5 години нито един екшън не е оставил нищо в мен - просто всички ми се сливат. Тази симбиоза за която говориш не съм я срещала от 1995-6-7.
Излиза така все едно превъзнасям този филм... не е така!
Просто ми хареса и може би малко ми напомни за добрия стар Долф и Брандън Лии в "Акция в малко Токио"...не, че има причина просто така.
Но както и да е явно филма е 50 на 50, така че хора има голяма вероятност да сте на моето мнение или да сте на мнението на riskbreaker...и в двата случая трябва сами да се убедите.
публикувано от perverzniat на 2007-09-24 23:30:34
Не казвам,че този филм е най-добрият екшън на всички времена,но май скоро не е правено нещо по-добро?
публикувано от perverzniat на 2007-09-24 23:31:07
Не казвам,че този филм е най-добрият екшън на всички времена,но май скоро не е правено нещо по-добро?
публикувано от MaXI на 2007-09-25 01:25:44
Гола водичка е филма....:( ,поне във форума е забавно!! :lol:
публикувано от Crash73 на 2007-09-25 01:31:55
Не ми е ясно що се оплаквате от филма...?
На който не му допада качеството и субтитрите - да отиде да го гледа на кино.
А на тия които по принцип не им допада - да се замислят че са го гледали безплатно, и нямат право да дават генерални оценки за стойностите на филма и актьорите, та дори чак да влизат в спор с протребителите кой е по-добър актьор от двамата... Смешно е.
публикувано от teribot на 2007-09-25 08:53:05
а бе честно казано филма не беше чак толкова як колкото очаквах , а и на края не схванах почти нищо .когато събираш двама супер актиори като джет ли и геисон таитон ти триабва по добра идея на филма:|
публикувано от riskbreaker на 2007-09-25 11:40:14
Crash73, защо не вземеш да спреш да пишеш глупости? Това, че съм го гледал безплатно, категорично не значи, че трябва задължително да го харесам. И не, всъщност не го гледах безплатно. Платих с час и половина от живота си. И за какво? Искам си този час и половина обратно. [b]ВЕДНАГА![/b] Ама няма да си го получа, тъй че ще плюя по филма колкото си искам. А че субтитрите са обида за човешката раса, би трябвало да е ясно на всеки, който знае какво е качествен превод. А аз знам. Превеждал съм филми и съм хвърлял немалко усилия, за да си свърша работата поне задоволително. Създателят на този превод си е оставил ръчичките навсякъде. Поне половината от репликите не са преведени, по дяволите! В последните няколко години де що има нещо, знаещо три думи на английски, се пише за преводач. Ужас! Трябва ли да търпя боклуците на всекиго само защото ми ги натриса, макар и безплатно?
публикувано от julie1987 на 2007-09-25 13:08:59
"а бе честно казано филма не беше чак толкова як колкото очаквах , а и на края не схванах почти нищо .когато събираш двама супер актиори като джет ли и геисон таитон ти триабва по добра идея на филма"

а какво по- точно не му разбра на финала- той е най якото нещо от целия филм! И как смееш да казваш че няма идея- точно на идеята се залага повече отколкото на екшъна- най- после нещо различно от заухавите екшъни с Джет. Колкото до субтитрите- онзи е особен фен на Стейтъм явно, защото превежда само неговите реплики...
публикувано от makarov4x4 на 2007-09-25 15:48:09
Явно ги е страх, защото на хоризонта се задава нова, много по ярка звезда (дано в Холивуд я видят по скоро) а именно ТОНИ Я!?!
публикувано от Crash73 на 2007-09-25 17:21:30
[b]riskbreaker[/b] да взема да спра да пиша глупости, а? Ама аз не съм почнал... :D
Аз ква вина имам че не ти е харесал? Това което написах беше за първите две страници коментари, където неблагодарни люде наплюха филма и ъплоудъра, при условие че е ясно че качеството е гадно.
Аз още не съм го гледал, ще изчакам или на кино или с добро качество рип. Мисълта ми беше съвсем друга, съжалявам че не си я уловил...

Иначе за "преводачите" съм съгласен, и аз съм превеждал филми.
публикувано от gentiko на 2007-09-25 18:29:49
Готино филмче който не го е гледал става за губене на времето.
публикувано от CrazyLover на 2007-09-25 20:00:20
И така има ли някой който да ги оправи тези субтитри или всеки така забързан и надъхан да гледа филма не обръща внимание на кофти субтитрите??? :grrr:
публикувано от bobbyie на 2007-09-25 20:38:01
Готино е филмчето.Субтитрите са малко кофти,но става за гледане.
публикувано от argentina на 2007-09-26 11:17:02
Crash73 е прав според мен ясно е качеството все още не е добро, а ако има такива, които разбират достатъчно английски, за да критикуват субтитрите...Защо просто не ги махнете, за да не ви дразнят, а тези който не разбират просто ще трябва да изчакват по-изкусурен превод- винаги излиза такув рано или късно. То по телевизията вече се отказах да гледам филми зареди дублажа или превода (а се водят професионалисти...)вие за тук говорите. Таман се зарадвах на хубавия спор (ФИЛМА, АКТЬОРСКАТА ИГРА И Т.Н.) - рядко се случва да има дискусия тук във форума за нещо друго освен за качеството и субтитрите и някои хора пак опорочиха цялата работа... СТИГА ВЕЧЕ БЕ ХОРА! Не стига, че все още имаме късмета да гледаме всичко - прясно прясно и не чакаме да се натутка филма до България ако въобще се натутка...
публикувано от rurk на 2007-09-26 14:54:12
много слаб филм,наскоро гледах"уличен боец"1,2,3(СОНИ ЧИБА) и.тн.и мога да ви кажа,че е с пъти по-добър от таз глупост.то поне като ще правиш филм го направи.относно дж.стейтъм-готино беше в началото,Я турчина от "ГЕПИ'и каратист бил,да ама 1,2 филма и дотам.то и киано,и камеран диас и сие и кого ли не са каратисти веч.обаче за ДЖЕТ ЛИ непростима ГРЕДА е тоз "ФИЛМ">най-добрия е ДОНИ ЙЕН,ТОНИ ДЖА И ЕСТЕСТВЕНО БРУС ЛИ
публикувано от riskbreaker на 2007-09-26 16:04:30
Crash73, долният цитат е от твоите думи. Прецени сам как съм го изтълкувал.

А на тия които по принцип не им допада - да се замислят че са го гледали безплатно, и нямат право да дават генерални оценки за стойностите на филма и актьорите

Иначе, никога не бих седнал да критикувам ъплоудъра за това, че е качил дълго чакан и хитов екшън, с който все пак е зарадвал немалко хора. Това, че филмът не ми е харесал, не е по негова вина. А и го свалих от Замунда, така че тукашният ъплоудър хептен нищо не ми е направил.
-----------------------
[quote=julie1987]И как смееш да казваш че няма идея- точно на идеята се залага повече отколкото на екшъна- най- после нещо различно от заухавите екшъни с Джет.[/quote]

Такова... Идея няма. Има нещо, на което викам насилствена оригиналност - съзнателен опит да се избягват клишетата, обаче съчетан с пълна липса на въображение от страна на сценаристите. Като се замислиш, с подобни "изненадващи" обрати са пълни и сапунените сериали. Като капак се досетих кой е Единакът още по средата на филма. Толкова за изненадата.
-----------------------
[quote=argentina]ако има такива, които разбират достатъчно английски, за да критикуват субтитрите...Защо просто не ги махнете[/quote]

С останалите ти думи съм съгласен. Тук обаче ще се опитам да ти отговоря. Оставих субтитрите, за да видя докъде е стигнала тъптоията на "преводача", не за друго. Честно. А по принцип, въпреки че горе-долу се оправям с английския, предпочитам да гледам филмите със субтитри - винаги съществува възможност да не чуя нещо както трябва.
публикувано от argentina на 2007-09-26 17:23:23
Riskbreker: Оставих субтитрите, за да видя докъде е стигнала тъптоията на "преводача", не за друго. Честно. А по принцип, въпреки че горе-долу се оправям с английския, предпочитам да гледам филмите със субтитри - винаги съществува възможност да не чуя нещо както трябва.

Да ти кажа понякога намирам за забавно да видя докъде стига "тъпотията на преводача" или дублажа по TV и си включвам буквички.
Има филми, на които съм се смяла с глас, а с дублаж съм умирала от скука... В началото и аз изпусках много, но вече от три години гледам без Subs и вече свикнах. Препоръчвам на всички, които малко от малко разбират английски да зарязват лека полека буквите. Благодарение на това вече си говоря свободно на английски (без да плащам за уроци) :) Обаче леко оглушах със слушалки слушам за да не изпускам... ама всяко нещо си има последствия... :)
публикувано от argentina на 2007-09-26 17:42:53
Като си говорим за коментари за субтитри вижте какво става във форума Prison break s3e02 ... ужас!!! сто страници "КОГА ЩЕ ИМА SUBSSS" Да полудее човек.
публикувано от twinsy на 2007-09-27 14:03:42
Много патрони са им трябвали на тези :))стажа филмчето :cool:
публикувано от riskbreaker на 2007-09-27 18:38:18
Олеле!!!

pedermish, първо, не съм riskbreak, както може би щеше да забележиш, ако четеше внимателно. Второ, червеният цвят и огромните букви, които си използвал, са признак на лошо възпитание. Трето, очевидно е, че не си прочел достатъчно добре постовете ми, поради което не би следвало да ме критикуваш. Конкретно на всичките приказки, които си избълвал по мой адрес, съм дал вече отговор в предишните си коментари. Прочети ги отново, но този път внимателно, и ще видиш. Сега една(или повече) лична забележка към теб - пишеш твърде неграмотно. Наистина неграмотно. Не четеш внимателно, но държиш да изкажеш мнение на всяка цена. Позволяваш емоцията да те води точно когато това не само не ти е нужно, но и ще ти попречи. Позволяваш си лични нападки към мен без всякакво основание.

Да, влизам в спорове по-често от необходимото. Проблем? В спора се ражда истината. Но кога съм нападал някого просто така? Без причина. Казах ли на някого "мноо си зле ве човек", изписано с огромни червени букви? Но когато коментирам някой филм, особено ако не ми е харесал, бих искал да се аргументирам. Бих искал да покажа какво не ми е харесало и защо. Да напиша само "е*ати тъпотията" не си заслужава. Затова и когато влизам в спор, такива коментари просто ги игнорирам. Има ли смисъл да се занимавам с такъв човек? Дали ще е от полза за мен или за него, или за когото и да било? Не.
публикувано от eny на 2007-09-27 21:58:57
Не е лошо фюлмчето,но му липсват хубави мадами иначе,като за екшън му давам оценка.:smile:
публикувано от derrtyxx на 2007-09-27 23:49:51
Филма са се опитали да го направят по сериозен, а не безмозъчен екшън и се е получил доста бозав според мен :-/. Даже бих казала, че е скучен, очаквах повече. :thumbsdown:
публикувано от nameless84 на 2007-09-28 00:17:53
Хм...относно качеството на филма и субтитрите не мога изявя отрицателно мнение-когато вие качите нещо и положите малко усилия вместо да дърпате като пиявици тогава плюйте труда на хората.Идва ред на самия филм-изпаднах в тотална депресия-явно е минало времето на качествените екшъни от едно време тип "анаболен садист избива сам средностатистическото население на малък град".Почти никакви битки, а тези които ги имаше не бяха кой знае какво.Колкото до "изключително заплетения сюжет"- толкова скучен "екшън", че накрая ми беше се едно кой добър, кой лош.Ще си гледам "Умирай трудно 4" дето дедо Брус и самолет не мое го утепа ама поне има ЕКШЪН.
публикувано от derrtyxx на 2007-09-28 00:31:14
riskbreaker, харесва ми това, че толкова добре си се аргументирал и съм съгласна напълно с теб, но вече изглежда така сякаш си налагаш мнението и стана досадно. Повтори 100 пъти едно и също като че ли чакаш всички да се съгласят с теб, е няма да стане. Всеки си има различен вкус, а тук има и доста тийнове, които имат много изкривена представа за това какво е хубав, качествен филм. Просто филма не си заслужава да се хабиш така за него.
публикувано от samunev на 2007-09-28 11:11:30
Незнам , кой е правил субтитрите , но на места нищо несе разбира, иначе фимчето е добро :) заслужава си внимание :)
публикувано от Lulchev на 2007-09-28 22:25:32
Soundtrack-а може ли от някъде да се гепне.. че много радва ;)
публикувано от martiprilepa на 2007-09-29 04:32:10
има перфектни суб.за секунди се дърпат..трявва...пач.крак...:D..
публикувано от zenarena на 2007-09-29 15:37:20
ами ако ти дам 10лв?:D сериозно препоръ4аите ми някои як филм!плс
публикувано от f_tomova на 2007-09-29 17:37:06
Явно не само аз смятам, че филмът не беше това което очаквах, имайки предвид главните артисти. Като цяло си загубих времето, но пък нямаше да го разбера ако не го бях изгледала. И все пак съм гледала далеч по-смотани филми. Като почитател на хепи енда - този сценарий не ми допадна.
Както беше написано и преди мен. Ако си почитател на стрелбите, не толкова майсторски бойни изкуства(ако изобщо има такива тук) и не търсишнякаква смислена поука във филма, е тогава си дръпнете и го гледайте :)
публикувано от tonakis на 2007-09-30 13:27:30
Гледах филма, защото не можех да повярвам на многото коментари от рода на "Филма е зле!!", "Много е зле!" и т.н., но се оказа, че има защо да се пишат такива неща по негов адрес. Филмът нямаше нищо общо с очакванията ми. Просто много зле. Може би ще му дам 2/10, заради няколкото яки коли. Незнам как е възможно да се опропасти филм с подобни артисти под ръка, но явно има хора, които знаят и могат :-/ . Просто всичко е под критика, като се започне от сценария, режисурата, плоските диалози и т.н. Гледайте, само ако сте любопитни как тотално се опропастява филм с актьори, на които не се сещате последният им ЛОШ филм кои беше и дали изобщо имат такъв. Едно е сигурно, сега и двамата имат поне 1 лош , дори много лош филм.
публикувано от SkillToKill на 2007-09-30 17:01:53
Саундтрака го има на адрес http://usawarez.com/forum/showthread.php?t=11224 Песента на 1h15m25s как се казва знае ли някой,че я няма във саундтрака
публикувано от pandox на 2007-10-01 09:54:42
още ли са лоши субтитрите?
публикувано от Wold на 2007-10-01 12:56:58
иди на кино, там са хубави.. поне ще знаеш, че не си се прецакал с парите
публикувано от Ianeva на 2007-10-02 00:24:42
MOGE LI NIAKOJ DA MI KAGE KAK DA SI SVALIA SUBTITRI
публикувано от ludaka NRJ на 2007-10-02 11:24:14
Невероятно филмче мерси много на ъпа :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:[color=blue][/color]
публикувано от cecostoikov на 2007-10-02 14:02:05
8)
публикувано от SkillToKill на 2007-10-02 15:42:12
Кажете как се казва песента на 1:15:23 че я няма в саундтрака,а искам да си я сваля?Мерси предварително