ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2007-12-14 03:03:32
Вашето мнение относно Eastern.Promises.2007.DVDR.NTSC.[Custom BGSUB] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от j4icon на 2007-12-14 12:25:16
Тенк Ю :D
публикувано от borislaf на 2007-12-14 13:08:36
Оценка 8 в imdb не е за изпускане. Благодаря и аз
публикувано от vigil1234 на 2007-12-14 13:54:45
Торентът е перфектен.
Качеството е чудесно, има дори документален мейкинг в допълнителните материали.
Субтитрите не са добри, но на кого му пука. Все пак поназнайваме английски, нали? ;)

А филмът е един малък шедьовър - поредното доказателство, че Дейвди Кроненбърг е не само един от най-оригиналните артисти в Холивуд, но и един от най-адекватните съвременни режисьори, способни все още да уловят пулса на "култовия филм", макар и да имат зад гърба си няколко такива.
публикувано от EvaA на 2007-12-14 13:59:22
нещо не мога да подкарам субтитрите:(
публикувано от w0014 на 2007-12-15 00:41:17

филмчето се гледа, но очаквах повече от него, особено от артистите ... а за езиковата мешавица [английски с руски акцент] [руски с английски акцент] [и още вариации] направо нямам думи - защо са го направили така ??
иначе качеството е приемливо като за ДВД, по актуалната вече скала на потребителя BobbyTsanev ;)за мен е :
образ: 6/10 (720/480; ~ 4000-6000 Kbps)
звук: 5/10 (5.1 канала; 448 Kbps)
публикувано от batsash на 2007-12-15 18:22:17
Наистина всеки ценител на доброто кино е запознат с творчеството на Кроненбърг,който винаги провокира зрителя с лентите си.Останах много приятно изненадан от този филм- не толкова от сюжета,колкото от силните и изпипани персонажи.Един отново великолепен Виго,който за мен тепърва ще стига все по-високи достижения в киното.Всяка следваща негова роля е все по-ярка и запомняща се(не отстъпва по драматизъм от ролята в "History of Violence").Играта на Наоми Уотс,Венсан и естествено перфектният Армин Мюлер Щал превръщат творбата в култ.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вижте филма- просто е различен!
публикувано от Plasticman на 2007-12-18 23:45:00
Това, че филмът е различен не го прави добър. Лично за мен това бе един бавен филм, с постен, да не кажа слаб сюжет, малоумни английско-руски реплики и още по-малоумни субтитри. Актьорите наистина са на ниво, но само това не стига. Просто не успява да ти грабне вниманието. През цялото време очаквах да се случи нещо по-интересно, но си останах само с чакането. 6/10 от мен.
P.S. Понякога се чудя на оценките в imdb.
публикувано от lazarus18 на 2008-01-19 22:14:54
Според мен хора, които качват филми с такива субтитри трябва да им се отнемат правата. По малоумен превод не бях срещал скоро.
Пак някой ще каже - те го правят без пари и тн. Факт е, че вече нивото на релийзите и превода се вдигна доста и е нормално да очакваме повече.
Ако някой не му се занимава да не качва не проверени ДВД-та.