ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2009-06-28 15:22:41
Вашето мнение относно Earth Under Fire.Galactic Superwaves.Paul LaViolette.VIDEO & AUDIO+PDF.1998.2006.6h може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kolombieca на 2009-06-28 17:35:07
"Our ancestors knew
more about the universe than our history books have told us."
Врели некипели кажете ми една древна цивилизация която да описва мястото на земята във вселената дори само в нашата галактика няма! и как да има като ще им трябва много голям камък за да го издялат :D .В модерната астрономия трябва да имаш много сложна апаратура за да видиш това което е невидимо за окото.Гледайте The Universe, това са глупости ;)
публикувано от Dr3adLoX на 2009-06-28 18:02:40
kolombieca
физик ли си историк ли си археолог ли си?
по-умен ли си от Dr. Paul LaViolette?
що реши че искаме да ни спамиш с твоето некомпетентно мнение?
публикувано от kolombieca на 2009-06-28 18:12:52
Ми така реших ти ли ще ми кажеш какво да пиша :-/ Изтрии мнението ако можеш, като не можеш това си е твои проблем 8)
публикувано от manski028 на 2009-06-28 22:41:31
Сигурен ли си, че искаш само една да ти кажем :) Като за начало Шумерите точно знаят къде сме и как изглеждат всички планети в нашата слънчева система, та дори 1, 2 планети които не сме открили още, после имаш Древните Индийци които са има ли представа за местоположението на точния център на Вселената, Африканското племе "Догоните" които ще оставя на теб да разбереш какво са знаели (но е бая интерестно);) и куп други... тъй че едно две три айде хоп ръчички към книжките :)
публикувано от finch1s на 2009-06-29 13:16:28
Dreadlox ne se zanimavai s malkite manaf4eta
blagodaria 4e ka4vash si4ki tezi filmi !!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::D
публикувано от madara на 2009-06-29 02:39:13
Към книжките да, но не само към тези на Ситчин, Деникен и сие. Нито един от големите шумеролози не съобщава за познания за небесни тела извън видимите с просто око. Индийците може и да са знаели къде е центъра на вселената, но Стивън Хокинг не знае. И Айнщайн не е знаел.
Далеч съм от мисълта, че днешната наука има отговори на всички въпроси, но и не бива да приемаме безкритично непотвърдените от учените алтернативи.