ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от voland666 на 2011-05-29 15:02:44
Вашето мнение относно Дзифт може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от setekh на 2011-08-20 20:09:07
Ами как да имаме читави филми и актьори като разни другари тип Стефан Данаилов все още се водят за "светила" висиш ли в БГ киното. Е за това да направят филм, как комунистическата пумиярщина просто се изроди в криворазбрана демокрация. И да вдигнем чаши другари за погребението на БГ киното.
публикувано от riskbreaker на 2011-05-29 18:22:17
@nicko_bg
Някои от сцените в този филм са директно чопнати от "Син Сити", други - от "На всеки километър", трети - от класически ноар-филми, и т.н. Актьорската игра е просто кошмарна, като изключим Бахаров. Таня Илиева е особено зле. Сценарият е средна работа - претъпкан с псувни, удавен в символика(за всичко си требе мярка бе, да му се не знае, а тук я няма) и т.н. Да не говорим за купищата напълно безсмислени истории за екскременти, нито за дразнещите с безвкусността си голотии, нито за...
Филмът си има и хубавите страни, де, просто е далеч от шедьовъра, който човек би очаквал, като прочете хвалбите за него.
публикувано от lexuss на 2012-01-22 10:23:45
а е фи.мчето бива какво да ви кажа като за стандартите на бг киното -_- а колкото до това как се прави хубав филм аз мисля че така:[url]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80_(%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC)[/url] и се чудя ако на някой наш режисьор му изтупкат 237 милиона долара за бюджет дали ще му дойде на ъкъла да направи това-все пак Камерън си е Камерън и Холивуд си е Холивуд макар че и от там идват не по малки бозички от Дзифт.В крайна сметка гледайте го защото е български! А между другото някой да знае може ли да се дръпне от някъде Операция шменти капели?:)
публикувано от Chance987 на 2011-05-29 15:28:26
Щестица за ъпа!
Филмът е претенциозен, изкуствен, плагиатски, пълен с клишета. Трябва да се гледа, защото много се говори за него.Гледаем е.
публикувано от mark13 на 2011-05-29 19:10:43
Не знам как издържах до 50-та минута на това нещо!Българските "филми" все едно един ги е правил.То това филм ли беше,разказ ли?!Дано доживеем някога хубав и стойностен Бг филм,без простотии и разкази за л*йна!!!
публикувано от frank на 2011-05-29 17:34:00
Изключителна загуба на време!
Отново жалко за очакванията за чудо в българското кино!
публикувано от nicko_gb на 2011-05-29 17:35:10
Нищо от горния коментар не отговаря на истината.
Филмът е много добър,оригинален,български и е класически филм noir.
Такива филми се правят веднъж на няколко години.
Не случайно го въртяха две години по HBO.
Определено човек,който няма необходимите качества,а те са интелект и чувство за хумор,няма да хареса и оцени подобен филм.
Съмнявам се,че има хора,които още не са го гледали.Но ако все пак има такива,то приятно гледане.
публикувано от frank на 2011-05-29 17:51:42
Sorry, но ще ше да е хубаво това ако имаше поне 1% филм в този филм. Нищо лично! Жалко за поредния напън на киноиндустрията ни.
публикувано от riskbreaker на 2011-05-29 18:22:44
Филмът си има и хубавите страни, де, просто е далеч от шедьовъра, който човек би очаквал, като прочете хвалбите за него.
публикувано от darktroniac на 2011-05-29 19:56:42
Съгласен см с негативните коментари - поредният жалък опит на чалгаджийското "модерно" БГ кино - кради, копирай, плагиатствай - турбофолк на екрана :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от peshocable на 2011-05-29 20:22:21
Как може да сте такива хейтъри? На базата на какво оплювате филма? Може би защото - "колкото повече лайната толкова по-малка щетата" ли ?
публикувано от riskbreaker на 2011-05-29 20:56:54
Не, защото колкото са повече л*****а, толкова е по-голяма щетата. Ако историите за фекалии бяха около десетина пъти по-малко, филмът щеше да е много по-добър. Ако ги нямаше безсмислени сцени като онази в банята, където явно режисьорът беше решил да ни покаже колко е смел и иновативен с голотиите, ако актьорската игра на повечето от актьорите не беше на нивото на училищна постановка, ако... Ако... Филмът щеше да е по-хубав.
публикувано от riskbreaker на 2011-05-29 20:58:07
Да му се не знае... Първото условие един филм да е качествен ноар е да е правилно преценен. Тук ВСИЧКО е предозирано. Нищо не е с мярка. Това е голям проблем.
публикувано от matrox на 2011-05-29 21:41:08
Дори и филмите на Гаспар Ное са по гледаеми от този шит. Добре че се появи сериала "Под прикритие" (да почти всичко в него е гепено ато тръгнем от Departed (да, да знам че е римейк на Infernal Affairs) та чак до The Wire) за да си оправя вкуса от българското кино в последните 20 години.
публикувано от darkline на 2011-05-30 00:26:49
Предлагам вместо това неуспешно подобие на филм да си изтеглите Night of the Chicken Dead :lol:
публикувано от nicko_gb на 2011-05-30 10:25:27
Засрамете се!!!Що за отношение имате към българското кино,то не стига,че е в криза като цялата ни държава,но един различен филм да се появи и всички тотално да започнат да го оплюват.
Много ми е интересно какво е становището на хейтърите към българския филм "Баклава"?
Сигурен съм,че ако филм като "Дзифт" беше направен от известен "западен" режисьор и действието се развиваше в друга държава и по друго време всички щяхте да "охкате" и да "ахкате",колко е арт,колко иновативен и нестандартен е,че е много шик и т.н.
публикувано от nicko_gb на 2011-05-30 10:36:01
Това да се оплюва всичко българско,впрочем не е нова тенденция,но за сметка на това е типична "нашенска" черта.
Гърците казаха,че са намерили гроба на Александър Македонски и целият свят отиде да го види.
В България бяха намерени мощите на Йоан Кръстител и веднага се намериха "типично" български учени,които започнаха да се мъчат да опровергаят този факт.
Явно има нещо "сбъркано" в тази нация!?!
публикувано от riskbreaker на 2011-05-30 10:47:52
Нико, ако филмът беше на западен режисьор, просто нямаше да го гледам, защото мразя такива филми и в червата. Гледах го заради шума, който се вдигна около него, и заради това, че възраждал българското кино...
Не казах, че е лош - има си и добрите страни, но просто не е това, което се опитваш да го изкараш. А да искаш да се срамувам от мнението си... Няма да стане.
публикувано от nicko_gb на 2011-05-30 10:49:31
Не нападам никой конкретно,просто изразявам огромното си възмущение!!!
Най-лесно е да се критикува и то особено когато нищо не си създал.Много ми е интересно господа "критикарите" колко филма са направили и на какво отгоре оплювате?Като изгледаме вашите филми нека сами да преценим!За противниците на "фекалиите",че вие изляхте повече фекалии и помия по този филм,отколкото е цялото ваше "възмущение".Като отричате нещо защо не кажете и какво утвърждавате?
Добрият вкус си проличава по това,което утвърждаваме,а не по това,което отричаме! А.Далчев
публикувано от nicko_gb на 2011-05-30 10:51:29
Без лоши чувства!!!:)
публикувано от riskbreaker на 2011-05-30 16:05:27
Много ми е интересно господа "критикарите" колко филма са направили и на какво отгоре оплювате?
---
Моля? Ти сериозно ли? В смисъл, нямам право на мнение, защото не съм правил филми, или... А? Какво трябва да означава това? Може да не съм правил филми, но съм гледал достатъчно, за да си направя изводите. Един от тях е, че ми писна от третирания на социалистическия режим, бтв. Почти всичките български филми са на една и съща тематика, "Дзифт" включително, и това ме дразни.

"Мисия "Лондон" ми хареса, обаче...
публикувано от atakama на 2011-05-31 19:17:19
Рядко слаб филм. Пълна скръб.
публикувано от stellina на 2012-02-08 22:27:04
Не гледах този филм на кино, нито го свалих от торент - тази вечер го даваха по БТВ САТ - и слава богу, щях да се презра, ако бях си губила времето да го свалям! Актьорската игра е добра и няма да я коментирам, но сюжетът, фабулата... о, майко.. защо бъркаме новото лозунгарство с десиденство? Понеже тук се плюете за образование, култура и познания, както видях, се позовавам в името на критикарите и критиците на трите си висши степени и житейския си опит и смея да кажа: скъпи мои, ние не сме молци, които се реят между скъпите пуловери и гният в гардероба - винаги имаме право на избор! Ако обаче искате да сте молци - възхищавайте се - ваше право :)