ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от derKeks на 2017-07-21 18:50:55
Вашето мнение относно Дюнкерк (2017) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от spiralkinda на 2017-07-22 00:35:27
Изгледах го на кино и ми хареса!
публикувано от lasthope на 2017-07-22 19:39:30
А мен ме учудват тъпи коментари като твоя .Момчето написа че му е харесал филма!
публикувано от bloodstriker на 2017-07-22 21:49:50
аз оценявам като по-полезен втория коментар, тъй като най-много полезна информация се взема от критиката.
За жалост нямаше изказано какво точно не му е харесало на колегата.
Моля казвай какво не ти е харесало за да преценим дали е боза филм или не, преди да го теглим.
Мерсачка>
ПС: все пак не е и добре да се хулим де...
Всеки коментар е полезен с нещо :).
публикувано от Gardjone на 2017-07-23 02:11:39
Абе комплекси ли избивате тука бе хора,кво ви става,на къде отива тоя скапан свят и хората в него,толкова ли е трудно човек да каже няколко мнения за филма,и след това никой да не го провокира с нищо,не обезателно трябва да се намерят хора,да спамят и да се исказват непотготвени,ама те са си такива още от зародиш,затова сме на такова дередже,тоест не мърдаме и кра4ка напред,а само назад -е поне винаги има такива дето ще се намерят да ни развеселят или да оплюят някого,намират време да поставят коментар след 4овека -казал не е лош филма,еми харесал му е на човеко кво толкова,всеки си има някво мнение по въпроса/филма/,затова хора стегнете се дайте мнения ка4ествени ,по самият филм,за да може 4овек като погледне коментарите да придобие някво мнение според другите,не 4е няма,като го е решил да го гледа или издърпа в слу4ая,но поне да не 4етем 100 коментара боза,и някви си 13годишни историйки на хора които още пият млекце,су4ат от мама,и цял живот ще бъдат така/на мама и тате/,аман с такива жалки творения на нашата планета,трябва изтребление за такива бозайници...Както и да е нищо не разбрах след про4етеното на коментарите,освен 4е има комплексари да запълват своето и на хората времето в писане,то и самият му ник нейм като го погледнеш,,/sispol/,,-в превод,,/СУПОЛ/,,и ти става ясно,що за чове4ец го е писал и коментирал,та следващият път,,/СУПОЛ/,,недей да запълваш времето на хората с глупавите ти размисли и страсти/христови/,4ак ми е жал за такива като теб ,казвам ти го,слезни на земята,ама на земята не от кревата...беше ми последно 4етене на коментари по даден филм,затова ви тегла една....тънка...и бегом марш по леглата...
публикувано от urahaidepak на 2017-07-23 18:35:01
Mnogo тъп филм. Като останалите на Нолан. Баси некадърния режисьор. След престиж не е вадил свестен филм. Само тъпизмо. Особено черния рицар и пародията на Одисея-та.
публикувано от miro_kn_ на 2017-07-27 11:20:41
Аз влязох тук, именно за да да прочета коментари от сорта на 1-я, защото още се колебая дали да го гледам в киното, но дори да е тъп - един тъп филм повече или по-малко ..къде ли не отишъл. Колкото до 2-я коментиращ - така като го чета - има бая да си се чуди още защо хората пишат подобни коментари. Хайде ако го гледам днес в киното, ще пиша дали ме е впечатлил филма :)
публикувано от lord_milev на 2017-08-13 12:56:39
Български субтитри - https://subsunacs.net/subtitles/Dunkirk-122595/!
публикувано от ivo18 на 2017-08-15 21:17:41
за да не го харесаш филма,означава че не го разбираш,особено ако се отнася за режисьор като Нолан.Обърнете внимание на идеята на филма.Всеки един негов филм е с един дълбок смисъл.Може да се каже че не ви допадат подобни филми.
публикувано от Ritnimeotzad на 2017-10-10 09:43:15
като гледам тук сте тръгнали да се хулите един на друг. аз имам един по различен коментар от цялата Ви история. Ще има ли по-добро качество на филма (скоро) ?