ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Lexus на 2008-03-05 16:34:14
Вашето мнение относно Дяволът в Емили Роуз може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от look_at_me на 2008-03-05 16:45:10
това за мен си остава един от най-добрите филми излизали някога 8):) евала на пича дето го е качил :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от _Dobchy^_ на 2008-03-05 16:58:48
мисля да го гледам :)
публикувано от HeBuguM на 2008-03-05 17:04:02
Филма може да е хубав ама тва е най-тъпия трейлър който могат да направят на филм. Ако от трейлара могат да накарат някой да гледа филма аз си режа оная работа :)
публикувано от HeBuguM на 2008-03-05 17:07:37
публикувано от Sem_D_D на 2008-03-05 17:08:45
а това за мен си остава един от най-самозастрелващите се филми, които може да се гледат някога :)
разбирам, че искат да стреснат публиката с кръвища и разкривени лица, ама го избива повече на хорърче и бая размива останалото значение във филма.
някак в последния момент се прокрадва идеята за безбожното общество, засилило се към урвата и нуждаещо се от "освестяне", демек нови чудеса и видения.
Но това, което направо ме отврати до смях, е че както и да го погледнеш, внушенията във филма бяха сякаш буквално казани и подредени от горките подплашени свещеници и представители на вярата. пообъркали са тотално крайния ефект с изказаното съобщение и според мен този, който е позволил да оставят така филма заслужава да си гори в ада, който изобразява.
откъдето и да го погледне един нормално мислещ човек, това изпълнение на лента си пищи, че е християнска и по-точно католическа пропаганда на една отмираща културна тенденция. не че светът ни е станал по-добро цвете за мирисане последните векове, но само забележете кой наскоро окончателно оправда галилео след 400 (!) годинки? говори ми за гузна съвест....
а, да, благодаря за работата на ъп-а, обезателно. дано бъде оценен ;)
публикувано от sara_ku4i на 2008-03-05 17:38:16
[b]Филма е супер!Който не е гледал или чел книгата е загубил много-ГЛЕДАЙТЕ :thumbsup:
:thumbsup: [/b]
публикувано от kalinair на 2008-03-05 19:06:17
филма е страхотен и е по истински случай. потърсете в google Annelise Michel и ще прочетете.
публикувано от GeriTeam на 2008-03-05 19:16:41
Филма е Перфектен има малко кървави сцени ! Право на Ъпа !:)
публикувано от buskin на 2008-03-05 19:55:56
Самоопределям се като "голямо хорър фенче" и по принцип мразя коментари които описват с една дума филма! Обаче немога да се сдържа и да не предопредя торент нацията негледала този филм - ЯКО ТЪП ФИЛМ!!!
публикувано от drago4apa на 2008-03-06 17:54:24
филма е кух(почти колкото фен на тиесто) но има интересни сцени и добре направен състейн на моменти иначе .....какво? "да покажем на хората дявола за да обикнат бога " "тя приема страданието в името на саможертвата за да спаси душиците ни " на мен адски ми писна да гледам такива филми в които отделните моменти са по яки от самия филм като цяло ае стига
само се замислете ако ги нямаше "хорър" моментие какво е този филм ?
психо-социално-църковна пица с омирисана риба и синьо сирене

иначе става за гледане ако ще забиваш мацка да я "гушкаш" докатто тя квичи и подскача като гледа щото със сигурност много ще я е страх ...нали филма е страшен ...малиии голям стах ама тя накрая ще приеме страданието и ще ни спаси ураааааааааа
публикувано от lunataaa на 2008-03-06 22:51:56
филма е много добър.заслужава си :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от masura на 2008-03-07 01:35:50
тоя с тоя коментар от цирка ли идвате господине
публикувано от nvknvk на 2008-03-07 22:28:47
Основната теза на филма е че има духовни сили за който хората не знаят за които само пише в Библията
Много завладяващ и много напрегнат филм е.
Лично според мене Емили е жена на Дявола който е чел книгата на Ребека Браун за сатанистите ще види че там също става дума за Емили която бяга от сатанизма
Аз я имам книгата на руски и в не много добър превод
мой на български. Можете да я свалите от тук
http://store3.data.bg/nvknvk/webpage/bibliotek/ те са 4 книги на руски и на български. Свалете всичко със името rebeka. Важно е да се знае че според книгите истинските служители на Дявола им прилошава на 1 километър от православните и каталически църкви
Така че когато Емили извива нечовешки гръбнака и ръцете и пръстите в църквата е НАКАЗАНИЕ от Дяволът
Считам че демони има но те влизат във тези които се опитват да избягат от него
публикувано от sioma223 на 2008-08-08 14:31:30
mnogo ama mnogo mi haresa filma ...ne s1jelqvam 4e go gledah ..... :) :P
публикувано от lugal на 2008-08-09 12:48:46
Мда, определено си заслужава гледането. Добра работа!
публикувано от EmiliyaMitkova на 2009-01-28 01:20:56
Това е един от малкото филми на ужаси,които са добри и определено си заслужава да се гледа....особено със слушалки!!!Не е кой знае колко сташен,но поне има смисъл.Гледайте го и няма да сбъркате!:thumbsup:
публикувано от kikoristov на 2009-10-02 14:06:49
top film toj so ne go gledal mora da go gleda:-O
публикувано от immolation на 2010-11-12 13:48:41
mnogo hubav film
:thumbsup: