Аз правя всичко както е описано и пак не става, дайе написах чийтовете и имим жсички оръжия, взривих колата и гумите и хвръкнаха на страни и нищо не остана от колата и пак немога да мина!
Хубава игра ама тук са се окъкали яко! Дано някой който я мине да каже кво става точно или да ми пратите SAVE na Grisho@abv.bg! Благодарско но се изнервих с играта!
Аз я минах отдавна. Сега съм на 47 процент. Така:
Като те пусне на колата, изчакваш чернилката да ти обясни какво трябва да правиш. След това натискаш десен бутон на мишката за да ти излезе червеният мерник. Последния трябва да е върху колата. След това натискаш скрола навътре за да ти излезе белия мерник за ръчната стрелба. След това отново натискаш скрола навътре, като след натискането му камерата трябва да се приближи към тялото на героя, по-точно към главата му. Мерника отново трябва да е бял. Ако не стане от първия път, натискаш отново скрола навътре, докато камерата не се приближи към главата на играча. Като това стане, стреляш по гумите. След това негъра отново говори нещо и ти трябва да взривиш колата. Няма значение къде и как стреляш. Гръмва след третия-четвъртия изстрел.
Да обясня и за следващата мисия, защото е малко гадна.
На нея трябва да стреляш по кола, докато шофираш. Действието се развива по улиците на града. След като те пусне, тръгваш. Когато настигнеш колата, караш зад нея и натискаш ляв бутон на мишката. Като направиш това действие, героя се показва през прозореца със изваден пистолет. След това натискаш ??? и играча прихваща колата със жълт мерник. Стреляш докато кръвта и свърши (може би докато спре, но не помня вече).
"??? сега ще погледна кой бутон точно беше, защото аз го промених и сега ми е "B". След това моля, модератора когато забележи мненията, да ги слее и да изтрие този абзац."