ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2014-11-07 18:28:22
Вашето мнение относно Дракула: Неразказан (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от boyanboi на 2014-11-07 22:09:40
публикувано от aruta4 на 2014-11-08 02:28:31
Как да не е хубав филма? Имаше две реплики, които ме накефиха... "Отивам там, защото там живеее нещо, което убива турци!" и като ги попиляха турската паплач един от вамприте каза на еничар: "В началото ми се струвахне прекалено много, а сега сте недостатъчно!" и докъдето видиш турска паплач натръшкана, по-готин филм не съм гледал от години, антидепесарски, браво!
Добави коментар
публикувано от emotop на 2014-11-10 22:17:33
Народ за които оригването на маса е комплимент и пърденето ,по кафенетата сърбат кафе предимно мустакати примати,които 21 век се бори за елементарни права на равнопоставеност на половете в социялната среда,целувките на публични места да са забранени,още помним как по времето на социялизма на границата изнасилваха по наи долния начин собствените си сънароници без да подбират мъже и жени и ги изгониха обратно в България,по неграмотност сте сигурно на първите места,щом за вас алах е над всичко пред образование и развитие,винаги ще сте в задния двор на цивилизования свят
публикувано от neshtobrutalno на 2014-11-11 01:30:26
Смешни сте.....
публикувано от smeskata на 2014-11-11 23:34:17
да те напънат отзад докато се молиш на алах,грозен турчин
публикувано от alextattoo на 2014-11-11 23:39:33
До господина калвач които се има за тур4ин нали ви видяхме през 80 те по време на изселването какво се слу4и. Истинските турци които живеят в Турция ви нямат за хора вие които сте цигани и нари4ате себе си турци и ви "Обиждаха по няколко пъти отзад" на границата кат сте толкоз горди 6то не си ходите в турция да видим как ште жи приемат там.Замислял ли си се защо Българите когато се отнася за жас ви нари4аме мангали или цигани и по4ти никога турци? Вие долна балканска смеска.
публикувано от evilslayer на 2014-11-12 14:13:57
kalvach1 бял ден да не видиш, боклук нещастен ! Съберете се повече "кълвачи" на едно място, а аз съм готов да ви излежа, ако някой после ме съди за действията ми ;)
публикувано от dondre на 2014-11-12 20:34:19
Няма турци тука ,без значение дали се казваш Хасан или Христо щом си роден в България и живееш в България СИ БЪЛГАРИН!Който се чувства турчин да си ходи в Турция!А що се отнася до коментиращия kalvach1 този човек явно е пълен олигофрен и е учил история от баба си на село в планината,мангала смота!