ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2009-07-12 15:23:07
Вашето мнение относно Dragonball: Eволюция може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от narytooo на 2011-09-07 01:23:30
1во филмат си струва много знам 4е има разминавания но все пак е драгон балл филм разбира се 4е си струва и 2ро гт е наи-добро ?!?!?!?
публикувано от koton на 2009-07-12 17:22:45
публикувано от mu6o на 2009-07-13 01:04:53
Ще отида да холивуд и ще разстрелям режисьора и сцентариста, толкова зле да го направят, тея дори не са погледнали анимето, като започнат от Dragonball Z и свършат до GT и тогава да се хващат да правят филм :slap:
1. Сон Гоку загубва дядо си на 10.
2. Той се превърща в Озароу при пълнолуние(това е стадия в който придобива 10 пъти по-голяма сила)
3. Не споменават че е саян!
4. Унищожена от Намеци..та то е само един Пиколо
5. Пиколо може да лети :slap:
6. За какво му е помощница?
7. Булма(а не Бома) е със синя коса...
8. Ямча, това е боец със едно мило хубаво сладко нещо, което се преобразува...забравих му името :(
9. Ямча се срамува от момичета... и не може да ги заговаря.
10. Роши...ах тоя перверзник :D. Той как да го кажа е доста по-стар + плеших + с брада + това го наричат костренурката, защо гледайте анимето!
11. А къде е истинския спътник на Сон Гоку? Мда малкото дето е плешиво и бла бла, което се жени за 17(робот превърнат в човек от драконовите топки)
12. Оу Чичи, тази която среща като дете и обещава да се ожени за нея...
13. Сон Гоку е изпратен на земята да унощи жителите и и да я продаде, но пада на главата си и...така...
14. Ка-Ме-Ха-Ме-Ха я научава за точно 1 минута ;)
15. Вече няма смисъл да продължавам, защото няма смисъл, всичко ама абсолютно всичко наблъскано без смисъл, подпредба и е станало една голяма каша.

Ако САЩ не могат да направят нещо да го оставят на Японците поне да не се излагат много много...
публикувано от mu6o на 2009-07-13 01:05:09
9. Ямча се срамува от момичета... и не може да ги заговаря.
10. Роши...ах тоя перверзник :D. Той как да го кажа е доста по-стар + плеших + с брада + това го наричат костренурката, защо гледайте анимето!
11. А къде е истинския спътник на Сон Гоку? Мда малкото дето е плешиво и бла бла, което се жени за 17(робот превърнат в човек от драконовите топки)
12. Оу Чичи, тази която среща като дете и обещава да се ожени за нея...
13. Сон Гоку е изпратен на земята да унощи жителите и и да я продаде, но пада на главата си и...така...
14. Ка-Ме-Ха-Ме-Ха я научава за точно 1 минута ;)
15. Вече няма смисъл да продължавам, защото няма смисъл, всичко ама абсолютно всичко наблъскано без смисъл, подпредба и е станало една голяма каша.

Ако САЩ не могат да направят нещо да го оставят на Японците поне да не се излагат много много...
публикувано от bimbomrip на 2009-07-13 03:22:45
threw everything that made dbz dbz away and added a stupid plot of its own!!!!!!! die hard bdz fans do not watch it is too painfuLL!!!!
публикувано от Xpu3onpa3 на 2009-07-13 05:33:38

За филма е ясно, че това е нещо само с името и тъп сценарий и прочие.

Мдаа а за събовете да не говорим :), голям ташак са.
публикувано от uglyboris на 2009-07-13 10:00:25
mu6o растрела няма да им е достатачен бате даже бих казал ,че ще бъде досат бърза и не чактолкова болезнена смърт ас казвам да ги одерме живи да сипем сол в раната следтова да ги нарежем на ситно и да изгорим каквото остане а пепелта в кенефа :thumbsdown: как може да си направят такава писшка с едно от най-великите анимета изобщо когато го пуснах оспях да изгледам няма и 10-на минути след което ми идеше да повърна ако можех да сложа рейитинг -1000 бих ама немога:grrr:
публикувано от zonian на 2009-07-13 21:21:03
значи е като за 3.3 рейтинг и няма да го гледам.:)
публикувано от LuSaN на 2009-07-14 07:04:13
Mалее не е за вярване просто каква простотия са насадили тия малоумници... Филмът е "под всяква критика", няма почти нищо общо нито с комикса нито с мангата и тва "3.3" - и 1/2 не заслужава !!!
Пълен провал, да пукнат продуцентите режисиори абе всичките ... че и в ужасни мъки при тва !!!
Евалата за ъп-а но 0 за тая глупост...
публикувано от kri6e на 2010-01-18 16:45:34
Аз съм гледал и анимето DB , DBZ само GT не съм , но мисля , че филмът е много добър разбирасе няма ги пак разрушените планети и някакви свръхсветлинни скорости но всичко си заслужава да се види(сюжет,екшън,ефекти).Абе филмът кефи :thumbsup: и бих го препоръчал на всеки :)
публикувано от assassin14 на 2010-04-16 21:45:21
to GT e nai dobro :D
публикувано от gabby_mjlover на 2011-10-29 11:14:00
Сега ще си свалям филма,само заради Джеймс Марстърс :love:(Играе Спайк във Бъфи убийцата на вампири)и не знам до колко е интересен,но след като той самият каза,че не струва..:D
публикувано от dagopiesh на 2012-05-06 13:37:33
филма е много готин мен лично много ме изкефи не четете коментарите а просто го теглете и гледаите :)
публикувано от izpitatel на 2012-08-05 01:42:09
аз ще се насладя на прелистите на Emmy Rossum ,а който иска може да си пише квото си иска за филма :-))))))))