ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от djsesko на 2012-05-15 12:46:18
Вашето мнение относно Долината на вълците: Палестина може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от MeDuZa на 2012-05-15 14:10:15
Много зле напраBена мюсюлманска пропаганда.
публикувано от selcukaygun на 2012-05-15 16:50:54
Helal kardeşim :)
публикувано от ismail на 2012-05-15 19:41:17
Че.квото и да си говори, турската армия е номер едно в европа.
публикувано от MeDuZa на 2012-05-15 20:18:43
исмаилчо иди си премери кръвното , и спри с редбулите че си се бъгнал от простотия.
публикувано от DemonX на 2012-05-15 22:24:35
Аман от пропаганда!
публикувано от gentu на 2012-05-15 22:39:13
Не пишете глупости,нима забравихте атаката на израелската армия над турски кораб с хуманитарни помощи за палестинците,на чиято територия евреите са агресори...и бяха застреляни цивилни,невъоръжени,мирни турски граждани,които себеотрицателно са отишли да помагат на хора в нужда!!!Не е имало терористи или оръжие...просто - храна,вода,медикаменти!!!Евреите убиват безнаказано и мразят християните в пъти повече от мюсюлманите,отворете си очите - юдеизмът не е религия а начин на живот - евреите да властват над ,,гои,,-те - неевреите - ние!!!Гой - е равносилно на ДОБИТЪК - това сме ние за тях!!!А относно това,че турците са направили героите малко като от ,,МАТРИЦАТА,,-така е,но все пак това е филм,търси се екшъна и зрелищата...в крайна сметка 80 процента от хората гледат филм именно заради зрелищата и ефектите,а не толкова заради посланието,което носят...а тук и посланието е налице - ЕВРЕИТЕ БЕЗЧИНСТВАТ В ПАЛЕСТИНА,АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СИ МЪЛЧИМЕ - УТРЕ ЩЕ ПРАВЯТ СЪЩОТО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ...НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НИЕ ЗА ТЯХ СМЕ ,,ГОИ,,!!!Поздравявям режисьора и всички взели участие във филма за смелостта!!!Евала на комшиите Турци,между другото и те до скоро бяха приятели с Израел - отношенията охладняха след въпросният инцидент с кораба с хуманитарни помощи за който писах - НАДЯВАМ СЕ ДА СА СИ ВЗЕЛИ ПОУКА!!!
П.П. - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪМ АНТИСЕМИТ ИЛИ РАСИСТ,УВАЖАВАМ ВСИЧКИ ЕТНОСИ И РЕЛИГИЙ - АЗ СЪМ ПРОТИВ ЮДО-МАСОНСКО-АМЕРИКАНСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО НАД ЦЕЛИЯ СВЯТ И ТЯХНАТА ЦЕЛ - ДА ИМ БЪДЕМ РОБИ...ГЛУПАВИ,НЕУКИ,ПРИМИТИВНИ...ДОБИТЪК ЗА ЧЕРНА РАБОТА!!!
публикувано от zdr0 на 2012-05-16 00:14:02
Филм от рязани за рязани пропит с омраза продавайте им оръжие да се избиват не ми пука без това са твърде много...
публикувано от ghattsu на 2012-05-18 01:05:11
Ряпи! (puke)
публикувано от georgigeorgiev_kn на 2012-05-18 17:34:47
Вярно, филмът е правен по реален случай, но е силно пропаганден. Истината, според мен в конфликта между евреите и палестинците е някъде по средата. Случая е използван за да се покаже каква хуманна е турската кауза... А колкото до филма, според мене е средна хубост. Ако нямате какво да правите нещо смислено - гледайте го...:( :( :(
публикувано от likow на 2013-10-17 17:43:28
най добрия и не подправен филм