Не пишете глупости,нима забравихте атаката на израелската армия над турски кораб с хуманитарни помощи за палестинците,на чиято територия евреите са агресори...и бяха застреляни цивилни,невъоръжени,мирни турски граждани,които себеотрицателно са отишли да помагат на хора в нужда!!!Не е имало терористи или оръжие...просто - храна,вода,медикаменти!!!Евреите убиват безнаказано и мразят християните в пъти повече от мюсюлманите,отворете си очите - юдеизмът не е религия а начин на живот - евреите да властват над ,,гои,,-те - неевреите - ние!!!Гой - е равносилно на ДОБИТЪК - това сме ние за тях!!!А относно това,че турците са направили героите малко като от ,,МАТРИЦАТА,,-така е,но все пак това е филм,търси се екшъна и зрелищата...в крайна сметка 80 процента от хората гледат филм именно заради зрелищата и ефектите,а не толкова заради посланието,което носят...а тук и посланието е налице - ЕВРЕИТЕ БЕЗЧИНСТВАТ В ПАЛЕСТИНА,АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СИ МЪЛЧИМЕ - УТРЕ ЩЕ ПРАВЯТ СЪЩОТО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ...НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НИЕ ЗА ТЯХ СМЕ ,,ГОИ,,!!!Поздравявям режисьора и всички взели участие във филма за смелостта!!!Евала на комшиите Турци,между другото и те до скоро бяха приятели с Израел - отношенията охладняха след въпросният инцидент с кораба с хуманитарни помощи за който писах - НАДЯВАМ СЕ ДА СА СИ ВЗЕЛИ ПОУКА!!!
П.П. - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪМ АНТИСЕМИТ ИЛИ РАСИСТ,УВАЖАВАМ ВСИЧКИ ЕТНОСИ И РЕЛИГИЙ - АЗ СЪМ ПРОТИВ ЮДО-МАСОНСКО-АМЕРИКАНСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО НАД ЦЕЛИЯ СВЯТ И ТЯХНАТА ЦЕЛ - ДА ИМ БЪДЕМ РОБИ...ГЛУПАВИ,НЕУКИ,ПРИМИТИВНИ...ДОБИТЪК ЗА ЧЕРНА РАБОТА!!!