ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2015-11-20 21:17:09
Вашето мнение относно Джесика Джоунс С01 Е04 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от coolfeeler на 2015-12-04 23:26:22
За тези, които чакат субтитри, имах малко време и погледнах дали някой се е заел или да се опитам да сговнаря нещо набързо и се оказа, че за този еп са готови на 30%. Просто бъдете търпеливи и благодарете на хората за безплатния труд, който полагат. Аз на няколко пъти съм се опитвал да правия субтитри (никога не доведох нещата до край) и мога да заявя, че е одвратително тудоемко. Трябва да гледаш филма докато превеждаш, а това прави работата много разточителна и изнервяща. Поклон пред добрите хора, които ни даряват със букви, често без да получат и едно благодаря. И не само на тези, който превеждат от английски, защото някои от нас гледат и европейско кино, често на езици на които не разбират и дума, а скороста ми на четене на английски е много по-бавна и изпускам суба. Това е малко, за да знаете колко много правят тези хора и да бъдем всички малко по-търпеливи и толерантни. Благодарим ви за труда.