ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2020-03-01 00:49:04
Вашето мнение относно Дивото Зове може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ceco1234 на 2020-03-01 10:32:25
Едно и също.
публикувано от Vikontyt на 2020-03-01 10:38:21
Теглил съм и ще изтеглям всеки филм, създаден по някой от текстовете на Джек Лондон.
Исках да изтегля и тоя филм и да го сийдвам колкото е възможно по-дълго. (Всеки, който има опцията да провери колко дълго сийдвам, ще се увери, че не говоря празни приказки.)
Но ТОЯ торент НЯМА да изтегля.
И причината не е в явно ниското качество на видеото - HDCAM. Може да е HDCAM, но е CAM - демек, снимано с камера с висока резолюция в киносалон.)
НЯМА ДА ГО ИЗТЕГЛЯ (и, сигурен съм, много други), защото субтитрите от Yavka не се отварят не само при мен, но и при много други.
Преди време имаше "войни" между торенттракери и сайтове за субтитри.
От тия войни губехме само ние - хората, които обичат и ценят качваните на тях торенти, без възможността да се радват на тяхната цялост.
Моля не само от мое, но и от името на всички потребители: ЪП-ове, ние ви уважаваме много и ценим вашия труд, но молим ви - слагайте в торентите си и субтитрите, които сте сигурни, че пасват на качената от вас версия.
ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ОТ ПРЕВОДАЧИТЕ, КЪМ КОИТО ВСИЧКИ НИЕ - ОБИКНОВЕНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ И ЦЕНИТЕЛИ НА ХУБАВИТЕ ФИЛМИ, ИЛИ РИПНАЛИЯТ ГИ В НЯКОЙ ОТ САЙТОВЕТЕ ЗА СУБТИТРИ, ЩЕ СЕ РАЗСЪРДИ, АКО ИМЕТО МУ БЪДЕ ПОСОЧЕНО В КАЧЕНИЯ ОТ ВАС ТОРЕНТ.
Благодаря предварително, писах с изцяло добри намерения и уважение към всички, хубав ден!
публикувано от adXok на 2020-03-01 15:49:19
Един от първите филми, които съм гледал през живота си на кино, пък и май изобщо.
Още помня някои супер сърцераздирателни сцени. Пък и след филма за Того, тази нова версия на класиката с Майк Рейнолдс ще се гледа, но ще чакам по-добро качество.
публикувано от pumatron на 2020-03-01 18:07:58
Релийза е с изрязани сцени и затова субтитрите не са пълни.